Влез

View Full Version : отностно вагинален и клиторен оргазъм???

07-30-2007, 13:55
здравейте на всички.....въпроса ми е следния .....Какво точно представлявя вагинялния оргазъм,с какво се различава от клиторния и колко от вас са го изпитвали?водя редовен полов живот вече от 2 години,имам сериозен приятел и секса ни е невероятен...но...никога до сега не съм изпитвала вагинален оргазъм...за да получа оргазъм по време на секс трябва да съм отгоре за да стимулирам клитора си...иначе просто не се получава....чувала съм от доста жени,че вагиналния оргазъм е доста по-приятен и силен като усещане от клиторния......но за съжаление не съм го изпитвала....приятеля ми дава всичко от себе си....обаче без резултат....и с другите ми сексуални партньори е било същото!!!Моля ви дайте ми съвет....как да изпитам това така желано усещане.....благодаря предварително!!!

marina star
07-30-2007, 14:06
emi napalno naqsno si s ne6tata,za vaginalniq orgazam se iziskva mn opit i "trenirovki",dori ne vsi4ki jeni mogat da go izpitat.az sa6to ne sam imala vaginalen,no az vodq polov jivot ot sravnitelno skoro,ina4e znam 4e pri tozi vid orgazam muskulite(na vlagali6teto) se svivat i otpuskat mn barzo ne6to kato vid spazam

MakeMeLaugh
07-30-2007, 14:48
Пр-ката ми е точно обратното. Получава вагинален, а клиторен не може. Дори като я пипам понякога я приболява, толкова е чувствителен.
Ама наистина съм забелязъл, че някой пъут като го правим и го извадя виждам как се свива и отпуска :)

MrAsNiKa
07-30-2007, 18:29
До тук не видях едно мнение което да си сласлужава да се прочете :?
Явно никой не е наясно :roll:
Наблуденията ви са слаби, а опита ви никакъв
:twisted: 2 години секс не означава, че ще станеш секс богиня и ще знаеш всичко
Не мога да разбера тия неща дето ги пишете тук на слухове ли се обосновават :?:
Защото фактите са много по различни :-D

07-30-2007, 19:24
При някои жени чувствителността(във вагината) продължава дори до 25 годишна възраст. Тоест може още да ти е рано.

F-che
07-30-2007, 19:28
emi napalno naqsno si s ne6tata,za vaginalniq orgazam se iziskva mn opit i "trenirovki",dori ne vsi4ki jeni mogat da go izpitat.az sa6to ne sam imala vaginalen,no az vodq polov jivot ot sravnitelno skoro,ina4e znam 4e pri tozi vid orgazam muskulite(na vlagali6teto) se svivat i otpuskat mn barzo ne6to kato vid spazam

4e pri tozi vid orgazam muskulite(na vlagali6teto) se svivat i otpuskat mn barzo ne6to kato vid spazam

Tova sym go izpitvala i e mn qko :)

07-30-2007, 19:43
При някои жени чувствителността(във вагината) продължава дори до 25 годишна възраст. Тоест може още да ти е рано.

+1

SuN4o_F
07-30-2007, 21:05

+1
taka e

07-30-2007, 21:23
До тук не видях едно мнение което да си сласлужава да се прочете :?
Явно никой не е наясно :roll:
Наблуденията ви са слаби, а опита ви никакъв
:twisted: 2 години секс не означава, че ще станеш секс богиня и ще знаеш всичко
Не мога да разбера тия неща дето ги пишете тук на слухове ли се обосновават :?:
Защото фактите са много по различни :-D

ok de...ti kato znaesh tolkova za6to ne go obqsnish a samo govorish za horata kolko nezapoznati bili i t.n. ... aide obqsni taka kakto e...

07-31-2007, 07:59
Вие си мислите, че чрез практика можело да се достигне до оргазъм. Не! Хората преди мен казаха - жените достигат пълна полова зрялост по-късно - някои не могат да изпитат оргазъм преди 24 годишна възраст.
Като й дойде времето на момичето, тогава.

Практиката тук не играе никаква роля :!: :!: :!:

MakeMeLaugh
08-02-2007, 15:12
Мале мале какви сте ми смешни.. make me laugh :lol:
Практиката не игарело роля.. кой знае как ръгаш жена си горката.. ;д;д
оня пък се мисли за бог и нишо не сме знаели. - ХА-А- мога да ти кажа..
фактите са си факти. :)