Влез

View Full Version : help моля

07-30-2007, 17:26
на 15г съм и ужасно много харесвам едно момиче. преди няколко дни и предложих и тя прие,обаче следващите няколко дни беше ужасно нацупена. Накарах я да ми каже защо и тя ми обясни, че освен мене харесва и още едно момче, което обаче се държи страшно гадно с нея. Така де мацето е страхотно и знам, че ако малко пофлиртуваме и я свалям повече нещата ще се оправят :D . Тука идва и въпросът ми, по-скоро молба. може ли да ми дадете малко идеи какво да направя, за да я сваля, понеже всеки път когато си отворя устата, от нея излиза някоя голяма глупост. Въпросът ми е главно към дамите: "какво харесвате и ви привлича?"

07-30-2007, 17:28
bydi iskren, bydi sebe si.... a i mojesh da "pogalish" neinoto samochuvstvite :}

Presley
07-30-2007, 17:41
Ахаха и кво?Вие ходите ,а искаш да я свалиш? :-D
Ами аэ харесвам чувството эа хумор :-D

ili_l
07-30-2007, 17:42
излезте ако е по свястно и гледа вътре в теб я заведии на някое място от където примерно можете да гледате града говории и мило незнам не6то такова а ако е от другия тип не мога да ти помогна

^_crazy_^
07-30-2007, 17:45
opredeleno ne govori a deistvai ,vseki pat 6tom se useti6 4e 6te kaje6 ne6to typo q celuvai ako tolkova typotii govori6 celuvkite 6te sa efektivni kani q da izlizate vazmojno nai 4esto i vinagi i kazvai kolko q obi4a6,az taka zadarjah moito zahar4e( :D az sam mom4e a zahar4eto momi4e :-D )