View Full Version : mnoooogoooo vajnoooo!!!!!!!!!!!!
abee...iskam da vi pitam..dokato mackata e v menzis..i kat mi doide da i se nacepa..dokat e f toq cikal moje li f putkata..ili? 4ual sam 4e dokat e v cikal i da sa cepa vatre nqaa problem ?
a i drugo...kajete nqkfi va6i metodi..s koito vazbujdate madamite :mrgreen:
MrAsNiKa
07-30-2007, 18:43
Само като ги погледна и се подмокрят :twisted:
mi 6a bade s 1 tampon.ii pak 6si go mu6na kfo tolkoz..nali toq tampon e pamuk..kaf e problema..i ni6ty nqaa izcapame
mi lesno kak...nali si ima vraz4ica..6e e pridarjam da ne sa izgubi..vrazkata..i taka ;] mislq 4e 6a stane/
ina4e mersi za tfa deto mi pomogna..:) \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
CuRly_Doll
07-30-2007, 18:55
ae tva s tampona mislq 4e e leko tapa ideiika :|
Anf3tamin4o
07-30-2007, 18:58
Хаха После да няма тема "Бременна ли е гаджето ми " :-D
CuRly_Doll
07-30-2007, 18:59
еми..аз ти предлагам най-добре да го направите в банята.
Да не вземе тоя тампон да се скъса и да остае вътре или ..не знам
вие си знаете
Успех :)
i az za tva vikam 4e e tapo,6ot 6e zeme da si ostane vatre i golqm problem moi da stane.... :-s
i_love_house
07-30-2007, 19:00
Abe Moje estestveno ama mn mn 6e se capa ...puk tfa s tampona...moje da stane ne6ty tei 4e..po dobre bez nego!!:) [-X
ei sladurano..nali zatfa pitam..dali moje da zabremenee dokat e f cikal/
nIkOl4OoO
07-30-2007, 19:34
Само като ги погледна и се подмокрят :twisted: pxaxa i pri mene e tuka :-D
shadow4e
07-30-2007, 20:59
Има вероятност да забременее, малка е, но не бих рискувала на ваше място. Иначе няма проблем да правите секс докато има менструация, дори и да е силно да потече, ако не си някой лигльо да ти пука, че имаш малко кръв по крака, няма никакъв проблем.Има вероятност от инфекции, де, ама то тиези неща винаги могат да се случат :wink:
DIVINE_TIME
07-30-2007, 21:19
Може би съм консервативна,но не подкрепям сексът по време на менструация. За мен е малко.. нехигиенично,пък и по време на цикъл се чувствам ужасно отпаднала и изобщо не ми е до такива неща. Но това си е мое мнение.
А относно тази идея с тампона... Не рискувайте според мен. Ако не искате да се цапате,просто изчакайте няколко дни,какво толкова... :wink:
хахахахаха лелеееееее какво става тука... не може ли да я поизчакаш... а пффф аз ако бях на момичето никога няяше да ти дам...
marina star
07-31-2007, 14:16
da,moje da zabremenee,veroqtnostta e malka no moje
kak se vazbujdat majete li?-vsqka s nomera si :wink:
vaFli4kaTa
07-31-2007, 14:39
mi spored men ako iz4akate 5,6dni ni6to \nqaa da stane :wink:
Пробваи с целувките по врата действат безотказно \:D/
баси гнусната работа...толкова ли не можете да почакате една седмица
[quote="BOtev4o"]abee...iskam da vi pitam..dokato mackata e v menzis..i kat mi doide da i se nacepa..dokat e f toq cikal moje li f p****ta..ili? 4ual sam 4e dokat e v cikal i da sa cepa vatre nqaa problem ?
Moje da zabremenee we!