View Full Version : Какво да прая?
Waterhand
07-30-2007, 18:52
С гаджето ми почти не правим секс... Опитвам се да намеря причината в себе си, но каквито и усилия да правя тя сичко преебава само с 1 боли ме или не искам свирки или мръщене... та кво да прая
Изчакай я...Дори и да искаш,няма как да я накараш,щом тя не е готова,няма смисъл....дори и да я заплашип че ще я зарежиш и тя зарад тва да го напрай няма да й хареса.... :smt012 :smt012 :smt012
experiment_m
07-30-2007, 19:23
Има презервативи в чийто комплект има и пакетче овлажняващ гел. Ако до сега не сте го правили с кондом определено може да има ефект.Напълно е възможно и да я е страх да го прави и за това да си намира извинения. Ако не е така, просто я накарай да се отпусне. Направи ли го, няма да е и толкова стегната и съответно няма да я боли толкова много.Карай по-нежно и внимателно. За друг съвет не се сещам.Дано да съм ти бил от полза.Успех.
Питай я защо не иска.И ако си я питал, тя какво ти казва, освен "боли ме".Тя какво...цял живот ли мисли да не прави секс, все някога ще изтърпи...
nIkOl4OoO
07-30-2007, 19:25
em bate osven da q iz4aka6...nqma kvo dr :wink:
Waterhand
07-30-2007, 19:28
Има презервативи в чийто комплект има и пакетче овлажняващ гел. Ако до сега не сте го правили с кондом определено може да има ефект.Напълно е възможно и да я е страх да го прави и за това да си намира извинения. Ако не е така, просто я накарай да се отпусне. Направи ли го, няма да е и толкова стегната и съответно няма да я боли толкова много.Карай по-нежно и внимателно. За друг съвет не се сещам.Дано да съм ти бил от полза.Успех.
ахахахах исках така да направим, но НЕЕЕЕ - незнае дали няма да и стане нещо на котето...
Питай я защо не иска.И ако си я питал, тя какво ти казва, освен "боли ме".Тя какво...цял живот ли мисли да не прави секс, все някога ще изтърпи...
ами ние сме от 2 години и винаги е било така... няма идея какво друго да направя освен 1-2-3 пъти да не се съобразявам с това боли ме, да карам както си знам и след това съм убеден че няма да я боли... ама... немога да го направя ](*,)