Влез

View Full Version : Няколко предложения за форума.

Необходима болка
07-30-2007, 21:42
1. Мисля, че е добре да помислите за хората с по-слабия интернет, и огромните аватари и подписи слагани от 90% от юзърите тук.

2. Тийн борсата лично на мен не ми харесва как е направена, доста е неудобна, не е ли по-добре да се направи раздел "Купувам/Заменям/Продавам/" както имаше предложение няколко теми по-надолу?

3. Защо не сложите във форумите да не може да се пише от нерегистрирани потребители?

4. Защо за упорити реклами и спам не се банва?

5. Предложението на вниманието на админите> Защо не сложите различни скинове за форума, които потребителите да могат да си избират от профила / или някъде другаде?

6. - 6 е като въпрос към администраторите/модераторите.
Ще е възможно ли да се сложи отделна графа "Приятели" както в замунда?
Така почти ще се спре с рекламите на сайтове и форуми, и няма да ви повлияе с нищо.

Лека вечер ;)

Mo6no3
07-31-2007, 07:18
Ти не говори толкоз. :) Аз четох в капитала, че тийна е бил продаден за 50 000 евро. Не знам дали админите са нови или не, но след като може да се дадат тези пари, може да се направят и въпросните неща. Уверявам те. :)

Необходима болка
08-01-2007, 03:43
1. Имало проблем с тази функция
2. Нов форум?!?! Как така? Админите трябва да вършат нещо?! :shock:
3. Виж 2.
4. Виж 2 отново.
5. Виж 2 отново.
6. Виж 2 отново.

1. Винаги може да се махат/намаляват аватарите, или просто да се помоли юзър да го намали, нали така?
2. Какъв нов форум? Говоря за нов раздел, съвсем различно от 1 цял форум.
3. Няма нищо общо с 2.
4. Също няма нищо общо...
5. "Админите трябва да вършат нещо?! " - Ще вършат.. и ??
6. Малко работа - 2 пъти повече посетители.

MajeStic
08-01-2007, 11:40
1. Мисля, че е добре да помислите за хората с по-слабия интернет, и огромните аватари и подписи слагани от 90% от юзърите тук.

3. Защо не сложите във форумите да не може да се пише от нерегистрирани потребители?

Подкрепям! По точка едно мога да споделя, че това не се отнася само за хората с по-бавен нет, а и за хората които ги дразнят по-големи картинки, които прецакват форума и той се разтегля. Ограничение на снимката във подписа( не вярвам някой да се хване и тепърва да променя скрипта на сайта ).

По трета точка... и все пак е редно да се изисква регистряция :) Не е трудно и е бързо. E-mail-а ми го пратиха за 3 секунди.

`Death`Whore``
08-01-2007, 15:00
Ще ти кажа как стои въпросът с точка 1.
Голям аватар се слага от опцията "динамичен аватар", която споредс мен трябва да се махне. А за подписите...в някои форуми това се контролира - имаш еди колко си на еди колко си пространство в подписа. Ако го нарушиш, вместо подпис изниква линк към темата, в която е обяснено. Но тук всичко е шапка на тояга.

Mo6no3
08-01-2007, 16:03
Може и да не се контролират аватарите и подписите, тъй като тогава печелят най-конторлираната от реклами публика. :P Да не са луди да слагат ограничения? Добро оправдание и голям успех.

Пак моя конспиративен мозък. :-D :lol:

shadow4e
08-01-2007, 22:59
А пък мен ме дразни, че някои пишат по 2-3-4 постта един след друг, вместо просто да си редактират мнението... особено в темата за модераторската помощ. Едно момиче днес е написало 7 постта един след друг.... Много е досадно и се надявам, че поне там ще го забранят. То всъщност май беше забранено, де, ако е така, да се задължат хората.

Необходима болка
08-11-2007, 00:42
Ъп!