View Full Version : Nujda ot pomo6t!!!!
Pomognete plss:( Predi 4-5 sedmici bqh v ogromna depresiq zaradi razmera na 4lena mi:( pravih sex s edno mn krasivo momi4e no na kraq tq mi kaza sorry milo no ne ti e dostata4no golqm i nemojah da izpitam mn golqmo udovolstvie ne stignah do ograzam:( mn se sduhah adski mn :( 17sm malki:( basi. na dr den si kupih nqkakvi hap4eta de gi reklamirat za raztej pieh gi 3 sedmici no efekt mn mn nqma6e na 4rata sedmica se polu4i penisa mi stana kam 18 sm, togava nz koi mi kaza 4e ako si injektira6 parafin ti se ogolemqva zna4itelno no e riskovano:( e imah edin fr koito se zanimava s medicina popitah go za tova i toi mi kaza 4e e dosta vazmojno da se polu4i i go pomolih da ........ se6ttate se e ........ i kakvo stana sled 10 dni leka bolka i parene nastina mi stana dosta po golqm sega e kam 20-21sm i e dosta debel e da si kajete 6atstlivec e da no ne:( vlubih se v edno momi4e i ot 3-4 dni sme zaedno jelaeme se no tq e devstvena a q e strah da i go vkaram za6toto 6te q ............ razcepq opitahme 1 pat no nevliza boli q:( kakvo da pravq pomo6t
Как искаш да ти помогнем? :roll: Не е трвбвало да се спичаш и да си коригираш размерите,ама пък е нормално нея да я боли щом и е за първи път...
Pomognete plss:( Predi 4-5 sedmici bqh v ogromna depresiq zaradi razmera na 4lena mi:( pravih sex s edno mn krasivo momi4e no na kraq tq mi kaza sorry milo no ne ti e dostata4no golqm i nemojah da izpitam mn golqmo udovolstvie ne stignah do ograzam:( mn se sduhah adski mn :( 17sm malki:( basi. na dr den si kupih nqkakvi hap4eta de gi reklamirat za raztej pieh gi 3 sedmici no efekt mn mn nqma6e na 4rata sedmica se polu4i penisa mi stana kam 18 sm, togava nz koi mi kaza 4e ako si injektira6 parafin ti se ogolemqva zna4itelno no e riskovano:( e imah edin fr koito se zanimava s medicina popitah go za tova i toi mi kaza 4e e dosta vazmojno da se polu4i i go pomolih da ........ se6ttate se e ........ i kakvo stana sled 10 dni leka bolka i parene nastina mi stana dosta po golqm sega e kam 20-21sm i e dosta debel e da si kajete 6atstlivec e da no ne:( vlubih se v edno momi4e i ot 3-4 dni sme zaedno jelaeme se no tq e devstvena a q e strah da i go vkaram za6toto 6te q ............ razcepq opitahme 1 pat no nevliza boli q:( kakvo da pravq pomo6t
Да ти имам проблемите!
buxaxaxaxa
07-31-2007, 09:59
toq tvoq priqtel hubavo ti e kazal za perafina ama e propusnal da spomene 4e e adski vreden i moje da nqma6 deca.ama tva da ne ti puka nali ti e golqm
PrI$Tra$TeNa
07-31-2007, 10:03
abe vie s toq parafin zaginahte! imam edin priqtel koito kato tebe beshe s 17-18 i iskashe da e po golqm shot si misleshe che sichki macki iskaat golemi i debeli...sloji si toi parafina i tragna s momichety deto haresvashe ot mn vreme..spaha i oshte sashtata vecher q zakar v barza pomosht da q shiqt! schitai kvo i e napravil....dade pari i si go mahna....ima risk da nemojesh da imash deca obache,koeto e loshoto!!!...taq macka qvno neznae kvo iska shtom ti e kazala che ti e malak....na moeto momche my e 18-19 i pak si mi prai kef...taq kvo iska!!!...po moe skromno mnenie preebal si se s toq parafin!!! ](*,) :-s :-#
gamercheto_
07-31-2007, 10:05
хахаха Прее*афка голяма...така е пич кат искаш заради п*тка П*тка да станеш.....ся си бери сам гайлето.....отиди да ти го намалят ама ако и таз те скъсаа....незнам може пак да ти се наложи да го уголемяваш
CuRly_Doll
07-31-2007, 10:46
хахаха Прее*афка голяма...така е пич кат искаш заради п*тка П*тка да станеш.....ся си бери сам гайлето.....отиди да ти го намалят ама ако и таз те скъсаа....незнам може пак да ти се наложи да го уголемяваш
hah da i taka do bezkrai...... :lol:
Аве пич ти си много лек ве.Аз съм на 15 години и ми е 15 см.Може да ми е малак,но аз не се оплаквам.Ебах една голяма п*утка наскоро.В началото имах малко комплекси,че ми е малак,но си викам ко толкова т'ва не е болка за омирачка.Като не си и достасвял одоволствие и като не е свършила,защо не я лиза няколко пати както аз и да видим дали няма да е доволна.Даже ще ти каже,че си я задоволил щом на мене да ми каже,че 17-18 годишни не са я задоволили като мене си прави изводите.Не е важно размера.Важното е да си добар да не се мяташ като риба на сухо.Запомнете го най-после.Малак ми е малак ми е 32176321 теми с тия ебани комплекси.Следващия пат разцепи някоя п*утка и следващия пат ще дойде сама повярвайми ! :smt005
Unknown-19
07-31-2007, 16:06
И аз поддържам това че няма голяма и малка пишка а има къдърни и некърдни хора.Следващия път братле си бий малко парафин и в мозъка пък може и да поумнееш.То бива комплекси да имаш ама чак пък толкова не е нормално.Написал си "помогнете" е как очакваш да ти помогнем?От тука вече ти остава само да са надяваш да няма големи проблеми от това което си направил.И следващия път мисли преди да направиш нещо такова или поне питай тука все някой ще знае.
Относно момичето...ръгай с пръст :lol: :lol: :lol: :lol:
&ILoveU2
07-31-2007, 19:33
Аз на това му викам женска лакомия #-o #-o #-o
MajeStic
07-31-2007, 19:40
Аз на това му викам женска лакомия #-o #-o #-o
ХАххХАХахххАхА !!!!
По темата... :smt005