View Full Version : Помагайтееее ;( плс
давам кратко и ясно: ако му духам но той не свърши обаче имам раничка в устата мога ли да хвана някоя болест?
Може да ако и той има раничка на члена
a kak moga da razbera dali sum hvanala ne6to?
buxaxaxaxa
07-31-2007, 10:02
naprimer......idi na lekar
Ако имаш някви съмнение е хубаво да идеш на лекър не чакай неволята да дойде!
PrI$Tra$TeNa
07-31-2007, 10:06
e kvo shte si hvanala.....ako i toi ima ranichka na chlena da ama pri yslovie che ne kaza takova neshty nqma problem!!!e ako se pritesnqvash idi na lekar!!!
Lestat357
07-31-2007, 10:06
naprimer......idi na lekar
Преди да си разбрала и сама. Но може и да изчакаш, все пак - на някой случаен ли си духала?
ami 4esno kazano ne pomnq toi da e imal.. :oops: a na kuf lekar to4no da otida?
gamercheto_
07-31-2007, 10:10
психолог :smt005 :smt005
dobre de molq za pomo6t..za6to se ebava6? ne vijda6 li 4e mi e sduhano?!i naistina nz na kakuf..za tfa ne trqbav li nqkuf test..
CuRly_Doll
07-31-2007, 10:48
dobre de molq za pomo6t..za6to se ebava6? ne vijda6 li 4e mi e sduhano?!i naistina nz na kakuf..za tfa ne trqbav li nqkuf test..
e kaf 6e e toq test,be,.......za bremennost li.....??? :smt013
spoko ni6to ti nqq... :|
mi mislq,4e ni6o ti nqma,no se pak,idi pri li4niq,toi 6e ti dade napravlenie i 6e te posavetva po dobre!uspex! :wink:
neeeee samo ne pri li4nata! taq ovca e ujasna..az ina4e sum 4uvala za nqkfi kruvni testove..ma nz dali ne e porednata glupost...oh naistina nz kakvo da parvq :cry: :cry: :cry:
неможеш да хванеш нищо но в този случай той може [-X [-X [-X
i za6to misli6 taka? v smisul, az imam rani4ka,ne toi a i tam taq te4nost daje i predi da svur6i..za tfa se pritesnqvam.. :cry:
i za6to misli6 taka? v smisul, az imam rani4ka,ne toi a i tam taq te4nost daje i predi da svur6i..za tfa se pritesnqvam.. :cry: защото като имаш ти раничка ако се разрани щте потече кръв и ако ти си болна от нещо (не имам нещо в предвид) може той да се зарази защото той има контакт с твоя кръв . (или поне аз така го разбирам) но се съмнявам много
dobre..dori i taka da e ..makar 4e ne mislq 4e sum bolna pone dosega ot ne6to..kakvo da naparvq??? siki tuka vikate lekar ama az dori nqma ideq na kuf???????
от каде си в смисъл ако си от някои голям град в клиниките правят анонимни иследвания
наи-добре ако няма клиника в града ти отиди при генеколог
marina star
07-31-2007, 14:11
Ако имаш някви съмнение е хубаво да идеш на лекър не чакай неволята да дойде!
pi6e se "lekar" :smt012
:smt017 сигурна ли си че той е болен :smt017
BOLNA SI OT SPIN ! KRAI !
ami ne..vsu6tnost ne sum mn sig..no problema e 4e az ne go poznavam.. :oops: :oops: :oops: :oops: bqhme ne edin kupon iii..abe se6ta6 se..obiknoveno ne pravq takiva gluposti..uff.. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
i za lekarq...pri li4niq ako otida 6te kaje na maika mi.. nqkfa ideq? :(
krem4et0
08-02-2007, 09:40
Маоеш да хванеш много неща. Полово предавените болести се предават чрез телесните течности-кръв, сперма, влагалищни сокове, предеякулационна течност. Изследвайте се за ВСИЧКО пред да правите подобни неща, особено с рани из устите. И СПИН може да хванеш!
ne ne bez trevogi nqma ti ni6to
iLoveChocolate
08-02-2007, 09:51
edva li,no vij ako toi ima rani4ka na penisa. a i zavisi kakvi sa tiq rani4ki moje da e ot herpes do sifilis
SPIN????UJAS! kakvo moga da naparvq sega? nqkoi nqma li da mi kaje kade moga da se izsledvam nai-nakarq 4e sum na truni ve4e cqla sedmica :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
a za rani4kata..nai-obikovenna afta imah az..za nego nz..mai ni6to nqam6e..
hora...sry ako dosajdam ama en si namiram mqsto.. :smt022 :smt010 :smt010 :smt010 MNOGO vi umolqvam-ako nqkoi znae ne6to po vuprosa sus sig da pi6e!!!za sega ste mi edinstvenata nadejda ;( ;( ;(
Otidi v nqkoq bolnica i si napravi anonimno izsledvane !
Otidi v nqkoq bolnica i si napravi anonimno izsledvane !
Pitai nqkoq lekarka kade se pravqt anonimni izsledvaniq i si napravi!
hora...sry ako dosajdam ama en si namiram mqsto.. :smt022 :smt010 :smt010 :smt010 MNOGO vi umolqvam-ako nqkoi znae ne6to po vuprosa sus sig da pi6e!!!za sega ste mi edinstvenata nadejda ;( ;( ;(
духай му духай, друго освен кучка няма да излезе от теп ако създаваш теми > ДА му духам ли или НЕ
mersi hora.6te si opi4am akula zanapred :smt010 a teq anonimnite izsledvaniq za samo za spin..6te gi pravq 1000% no trbva da iz4akam 3.a za drugite znaete li kolko trqbav da 4akam?
spasitelq
08-02-2007, 22:03
ami po-dobre poburzai.. :!:
ama ne seriozno govorq ..kolko da 4akam? golqm li e riska ..ohh..prokleta panika..ne moga 6te poludeq..tree da 4akam 3 meseca za spin-testa.//drugite koga li 6te moga gi naparvq????????