View Full Version : problemchi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
07-31-2007, 20:17
imam goliam problem iskam da se sreshtnna s nai dobria mi fr no s nego se zapoznahme po skype veche ot polovin godina i ne sme se sreshtali oshte zashtoto me e sram.toi mi e ostavial v poshtata na bloka mi edna snimka i tova me sbliji toi e mnogo dobar chovek ;( toi e na 18 a az na 14 no adski me e sram zashtoto dosia ne sam se sreshtaala s momcheta ot skype .
К'во ще те е срам. Нали ти е приятел! Отивай и да не ти пука!
MajeStic
07-31-2007, 20:18
imam goliam problem iskam da se sreshtnna s nai dobria mi fr no s nego se zapoznahme po skype veche ot polovin godina i ne sme se sreshtali oshte zashtoto me e sram.toi mi e ostavial v poshtata na bloka mi edna snimka i tova me sbliji toi e mnogo dobar chovek ;( toi e na 18 a az na 14 no adski me e sram zashtoto dosia ne sam se sreshtaala s momcheta ot skype .
Еми гаджето ми беше на 13, а аз на 17 като се запознахме:) Давай в момента си правим пълна програма ;) Любов, секс... всичко. Ръшни го и т'ва е :Р
{!}sLuNcHeVaTa{!}
07-31-2007, 20:52
Айде срещай се с него и да не му мислиш! Нали го искаш само за приятел,не за гадже ? Къв е проблема ? =) И умната,щото не винаги хората се оказват,такива,за каквито ги мислиш....
Dead`Paladin
07-31-2007, 20:56
are be kfo te e sram fani si batko da ti e sladko :-D :smt005 ot kfo te e sram samo nedei se durjish detskata inache shte otreje na momenta :wink:
Нали уж твърдиш ,че ти е най-добрия приятел?Как ще те е срам тогава?Нещо не се връэва..
И все пак внимавай ,че нали энаеш ,че никога не се энае кой стой от другата страна :lol: !!!
LP_girl_14
08-01-2007, 00:59
Еми тва е готино че е минало толкова време през което ти си имала възможността да го опознаеш и т.н. Събери смелост и се запознайте наживо.Скайп не може да се сравни с живия контакт,емотиконките не могат да заместят усмивката на живо например.Сега ти е притетеснено,но след като се запознаете ще се отпуснеш и нещата ще тръгнат както трябва.Пък от там нататъка вие ще си решите дали да сте само приятели,или пък ..още нещо :wink: Даваааааай :-D
sweety_blondy
08-01-2007, 09:30
Nai dob1r fr a ne ste se vijdali.. 4e toi po skype moje da te l1ji kakto si iska.. Po dobre preodolei srama I se vijte, Moje pak i da ti dopadne mnogo poveche i da se polu4i xubava vrazka :)
sexa_na_kompleksa
08-01-2007, 09:36
Е,как така ти е най-добър приятел,пък не сте се виждали ? Не мога да ви разбера,бе хора.Каква е тая интернет любов,какви са тези най-добри приятели,които не сте ги виждали,какви са тия чудеса ?!?
Виж се с момчето първо,пък после говори дали ти е най-добър приятел.Може да се окаже всякакъв ! По скайп всеки може да е мил и добър,но на живо не е точно така.
Аз бях на 13 когато се запознах с 17годишно момче и вече 2 години с него сме много добри приятели !
:smt012 Социално общуване!