Влез

View Full Version : pomo6t!!!

sweetteddy
07-31-2007, 20:19
predi 1 godina maika mi razbra 4e tatko si ima lubovnica i ot togava jivota mie ad...po edno vreme skandalite utihnaha,no sega vsi4ko zapo4na otna4alo...ve4e ne moga da izd1rjam...mn iskam da se mahna ot vk16ti za malko no ne znam kakvo da kaja na na6te...moga da utida u priqteli,no mi e kofti...molq vi pomognete mi !...kaje te mi kak da preudoleq karanicite im ;(

Make_Love
07-31-2007, 20:37
mnogo sujelqvam za tova, koeto s tava u vas! na istina mnogo!edna moq priqtelaka razbra na skoro 4e ba6ta i ima lubivnica i tq vse se razpravq s neq za6toto q poznava.....ne znam kakvo da napravi6 v takava situaciq,no dori nz za6to go e napravcil tfa ba6tati mnogo sujelqvm 4e ti go kazavm,no az ako bqh na tfoe mqsto 6tqh da mu teglq ena i da go razkaram ot nas ako e vuzmojnoz za6toto DA GO EBA...PROVALALQ MI JIVOTA I NE SAMO MOQ I NA MAMA! BIH GO ubila daje no qvno taka e bilo pisano nz dano ne6tata da se opraavqt no en zanm dali 6te e su6toto kato predi ti budi silna kakvoto i da stava i enzabravqi 4e ba6tati si si ostava tvoi ba6ta kakuvto i da e!daje malko boi da izqde ot teb....pak ti e ba6ta dano da se opravqt ne6tata ama 4estno ti go kazavm tfa!za6toto taq tupa kurva deto e s ba6tati na dali i puka za tfa 4e razvalq edno semeiistvo a men ot tfa nai ,e e qd

sweetteddy
07-31-2007, 21:00
ot mnogo vreme se pravq na silna...tova prod1ljava ve4e godina i polovina a ba6tami e s unaq k**** ot 5 godini....po edno vreme ne znaeh kakvo da pravq da se opitvam da opravqm problemite s priqtelq mi ili da si stoq vk16ti pri maika i da q nabludavam da ne napravi nqkoq glupost.vs16tnost men ne me ebe za ba6ta mi za6toto nikoga ne s1m go s4itala kato tak1v..toi nikoga ne me e izvejdal kato malka nito se e zanimaval s men kakto bi trqbvalo da e...t1jno mi e za maika mi pove4e za6toto mi se k1sa s1rceto kato q gledam kak se sk1sva ot pla4...za momenta az podkrepqm maika mi ,a priqtelq mi se opitva da podkrepq men,no ne znam do koga 6te izd1rja...

Presley
07-31-2007, 21:15
В много семейства кипят скандали ежедневно и то по най-раэлични поводи.Эа съжаление много малко родители се эамислят,че това окаэва голямо влияние на децата им,така е и в твоя случай.Но вместо да търпиш и да се эатваряш в себе си,слушайки всяка следваща караница-иэраэи поэицията си.В това няма нищо лошо.Ти си член на това семейство и имаш право на глас,дори и да си малка.Някоя вечер,когато седнете на масата подигни темата и им кажи какво мислиш.Обясни им ,че това те подтиска и те натъжава.Кажи им,че ти се иска да са щастливи ,а не ежгедневно да иэбухват скандали.Ако трябва ,дори иэраэи мнението си по въпрса на караниците...!Може би ти се вижда абсурдно и първоначалната ти реакция е `НЕеее`,но това насйтина в повечета случаи помага.Все пак те са ти родители и ти мислят доброто.Ако раэберат ,че това те тревожи(вероятно се досещат,но не го вэимат на сериоэно),ще се постараят да приключи.Та поговори с тях ,или пък ако не искаш и с двамата ,то поне с единият-тоэи ,с когото си по-блиэка.Пак ще окаже влияние.
Каэа ,че искаш да се махнеш.Може би ,това е добре да го направиш след ,като поговорите-эа да им дадеш време да помислят над нещата,които си им каэала.Отиди да спиш в някоя приятелка ,или в братовчед ти или братовчедка ти (ако имаш токива де).Насйтина ще е по-добре и эа теб и эа тях да си дадете малко почивка.
Късмет ти желая и се эамисли над това-поговори с тях.Все пак бягството е временно решение.

Make_Love
08-01-2007, 14:26
a ako iska6 dori moje da prebi6 ba6tata ti ili da izvika6 nqkoid a go napravi zanm 4e e naludni4evo oba4e az bih go naoravila dori bih namerila oonaq kurva deto mi sasipva smemeistvoto i nervite na maika mi

sweetteddy
08-01-2007, 20:05
mi za mene nqma smis1l da se zanimavam s ba6ta mi 4estno kazano...poslednoto re6enie e 4e zaminava za 4ujbina i s maika se razdelqt...zabavno nali?za kapak na vsi4ko i problemi s priqtelq mi...imam 4uvstvoto 4e 6te otka4a i super mnogo mi se iska ve4e da si teglq noja :smt010 ako izbqgam ot nas i go napravq bas hva6tam 4e nikoi nqma da useti lipsata mi...si4ki sa tolkova zablqni i zainteresuvani za sebe si 4e ne im puka za men...moje bi tova 6te e na4ina po koito 6te gi s1budq i 6te im pokaja 4e ne sa edinstvenite i 4e drugi s16to imat 4uvstva....

shadow4e
08-01-2007, 20:19
Мисля, че трябва да излезеш за малко от тази ситуация. Наистина ще е добер да отидеш за 1-2 седмици при приятели. Каж и им просто, че това много те натоварва и ги помоли да те пуснат. С добро действай.
Това не би решило проблемът, естествено, но и ти нищо не можеш да направиш. Единствено можеш да подкрепяш майка ти и да закрепиш връзката с момчето ти, а това би станало, ако се откъснеш за малко.

sweetteddy
08-01-2007, 20:26
moje bi 6te te poslu6am i 6te se mahna malko ot grada i 6te si izklu4e telefona....nqma da podd1rjam vr1ska s bliskite i priqtelite...taka sigurno 6te se ot1rsq ot vsi4ko koeto mi se isipa na glavata i 6te moga da pomislq....

theEXPLOITED
08-02-2007, 07:44
събираш си багаж4ето и се махаш оба4е им кажи защо....ТЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ЗА ДА ГО ПРОМЕНЯТ ще се променят за отрицателно време или поне ще запо4нат да се съобразяват когато се карат но ще има промяна

Make_Love
08-02-2007, 13:57
Samo 6te ti kaja ne6to...kato priqtel NE DEI DA PRAVI6 GLUPUSTI vsi4ko 6te se opravi!budi spokoen/ina