View Full Version : pls pomognete mi
zdr.imam edin problem koito ne moga da resha zapoznah se naskoro s edno mom4e ot 4ata ta se sreshnahme i toi oshte ot pyrvata sreshta zapo4na da me celuva,natiska no az se vyzdyrjah ina4e mnogo go haresvam,sega toi iska otnovo da se vidime i da pravime sex,no az ne iskam da izbyrzvam opasqvam se 4e iska samo tova ot men pyk az iskam po seriozna vryzka,daite mi savet
Хах тегли му шута на тоя! Явно иска само секс. Няма смисал!
sladko_dete
07-31-2007, 20:48
Ем, явно харесваш поредния тъпак, които иска само секс... се не поддавай на чуствата си, после ще съжаляваш, не е единствен!
{!}sLuNcHeVaTa{!}
07-31-2007, 20:49
Блокирай избрания абонат.
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
07-31-2007, 21:02
:-D I az sum na tova mnenie.. No vse pak imash vreme da razberesh dali vse pak ima shans da ne e samo za sex.. Ti sama shte razberesh po durganieto mu..dali te gleda pohotlivo i celta mu e samo edna ili ima i neshto drugo..Ako se okage, che sme pravi, Zarqzvai go i tva e! Toi e porednia bokluk... [-( Ai, uspeh :smt006
Еми то всичко е от ясно,по-ясно!
Эарежи го и иэобщо не се виждаите повече,тегли му майната.
LP_girl_14
07-31-2007, 21:05
Различни интересни!Ти искаш сериозно връзка,той иска само секс!Остави го да си намери поредната бройка,а ти се ориентирай към друго момче,което не поставя секса на първо място в една връзка :wink: