View Full Version : Prejdevremenno svur6vane
na 19 godini sam ot sofiq i nqkaksi nemi haresva 4e svur6vam tolkova burzo. Zasega tova ne e problem za6toto sled kato svur6a 1viq put (za okolo 5 min ) vednaga sam gotov za o6te 1 put samo smenqm prezervativa i togava ve4e si e normalno po 30-40 minuti i 4ak togava svur6vam. Vazmojno li e vbude6te tova da se opravi ili trqbva da predpriema nqkakvi merki za da nesam tolkova 4uvstvitelen i da ne svur6vam tolkova burzo.
Molq koito ima opit ili e naqsno s ne6tata da pomogne
Blagodarq Predvaritelno
Pozdravi
Boqn
Първо кажи отколко време практикуваш..
Може да си намериш лидокаин...на спрейчета или крем..пръскаш и с чук да ти го бият не усещаш..има и такива презервативи..Durex Performance
tsunami_
07-31-2007, 21:53
lepni edna 4ikiq predi da ide6 da klati6 ili pyk si pii 2 aspirina 4as 2 predi tva mai vy46i rauta ili prosto si prai po 2 teka i np ko ti puka 4e pyrviq e byrz tykmo 6te ima intriga gusto :) ne sa pritesnqaai
emi praktikuvam ot skoro ta moje i tva e da pri4inata..
a tva s durex performance go probvah ama ne vur6i rabota.. durex elite po si mi haresvat mai
Чекията е добър вариант но по принцип си има техники за забавяне вади го лижи я целувай я пак го вкарвай бави просто
em az dosega ne sam q lizal tq mai ne midava kato po4na da q celuvam otgore nadolo i sa priblijavam kum ore4enoto za tova mqsto tq mi izbutva glavata
xSaShEtOx
08-01-2007, 08:30
Hah, zashtiten efect. :wink:
tva e tupo ot neina strana, pogovori s neq za tova, kaji i 4e iska6 i tolkoz
suveti za burzoto svur6vane ne moga da ti dam 6tot ve4e ti gi dadoha i nqmam kakvo pove4e da dopulnq