Влез

View Full Version : Iskam samo otnovo da e do men

diditooo
07-31-2007, 23:33
Xodix s edno mom4e blizo 3 godini,no neprekasnato se karaxme za gluposti i si pravixme napuk parvo toi mi izneveri i sled tova i az zapo4nax.Sled koeto toi prestana i az sa6to,no v edin moment mi umrazna da sme postoqnno zaedno i da se karame za drebni ne6ta i mu kazax 4e ne e kakto predi i tem podobni gluposti,no sega kogato go nqma mi lipsva stra6no mnogo.Iskam samo da si go varna otnovo :( Edin den si govorix s nego i kakto vinagi zapo4na da govori 4e pokrai nego ima mnogo momi4eta,tva e taka znam :smt013 ,no sa6to taka znam ot ob6ti poznati 4e nqma priqtelka :) Neznam kakvo da pravq da govorq li s nego i kakvo da mu kaja?Strax me e samo da ne kaje 4e ve4e e prekaleno kasno ili ne6to takova...

_[LiFe-StiLe]_F
07-31-2007, 23:37
3 години са достатъчно дълго време за една връзка за да я прекратиш. не казвам, че когато стигнете до определен период като време трябва незабавно да скъсате, но помисли - през тези три години сте имали сигурно много хубави момента заедно, изживели сте прекрасни мигове... защо вместо да продължаваш една започната агония (агония, тъй като вие вече сте развалили всичко с изневерите и пропиляното доверие), не затвориш въпросната книга и не продължиш напред?! сега ти е трудно ест, но осъзнай че не толкова са силни чувствата ти към него, колкото навика да сте заедно, да имаш опора до себе си. и когато в един момент се окажеш сама, то ти усещаш известна липса! но тази липса, мило мое момиче, може да я запълни не само Той! ;) помисли над думите ми и ще разбереш, че съм права ;)

kran4eto
07-31-2007, 23:57
i az xodq s priqtelq si ve4e 2 god i ima periodi v koito postoqnno se karame i nese tarpim no vinagi trqbva dase misli predi edna istoriq da priklu4i za6toto kogato ve4e tova stane,i dvamata ste prekaleno naraneni i tarsite utexa v ne6to drugo makar i da znaete 4e se jelaete vse o6te.3 god sa mn vreme v koito ste se opoznali i t.n.ti go poznava6 taka4e moje6 dasi go varne6 za6toto zn kak!no trqbva i da pobarza6 za6toto nikoga nese zn,nqkoi pat "vremeto lekuva".

PoisoNGirL
08-01-2007, 00:04
3 godini naistina ne sa malko vreme,no zamisli se dali go iskashe obratno ,zashtoto go obichash tolkova mnogo ili zashtoto si sviknala s nego?! I az hodih s edno momche 10 meseca vseki den zaedno ala bala,no pochnat li drazgite i chuvstvata bavno umirat.Zamisli se shtom si imala prichina da skusash s nego i si go napravila sled 3 godini qvno e imalo zashto.Ami ako pak se vurnesh pri nego i taka izpusnesh istinskoto momche za teb?suglasna sum s _[LiFe-StiLe]_F - tova shte e samo edna agoniq.Shtom veche ste si izneverili znachi neshto lipsva vuv vashata vruzka.Pri lipsa na doverie i neprestanni karanici kakyv e smisula da se subirate?! potursi shtastieto si drugade i shte vidish che nqma da sgreshish.

LP_girl_14
08-01-2007, 00:52
Според мен няма смисъл да се връщаш отново и да търсиш нещо,което вече е изгубено.Ти сама каза-покрай него има момичета,и дори да тръгнешс него съм убедена че ще почнат пак ревностни сцени,пък и ..вие малко или много сте загубили доверие един в друг и постоянно ще се съмнявате взаимно.Мисля че и ти,и той ще се чувствата много по-добре с други хора.Във вашата връзка е имало изневери,скандали,били сте заедно дълго време,така че малко или много връзкаат се е изчерпала.Огледай се около себе си за нов човек и остави миналото където му е мястото :arrow: зад гърба ти.Няма смисъл да човъркаш стари рани...

kalpazanka
08-01-2007, 07:14
От това, което прочетох в поста ти, стигам до извода, че ти по-скоро си привързана към него. Не го обичаш, но си свикнала с присъствието му. Ако е така, по-добре не удължавай агонията. Ще ти е зле месец-два и ще се оправиш.

BaD_GiRl_mL2
08-01-2007, 08:09
za tolkova mn vreme,mislq che zaslujavate 2ri shans..a tova s karaneto za drebni neshta...napalno mi e poznato.ponqkoga e kratak period,ponqkoga po-dylyg..no go ima v vsqka vryzka.i ne trqbva da se predavash lesno..sega shtom iskash da si s nego i ti lipsva,zashto prosto ne mu go kajesh 8-[