PDA

View Full Version : diskomfortat ot breketi

den-kata
08-01-2007, 10:11
problemat e takav 4e sam na 16 godini a nasoq breketi ne sam grozna nito glupava no izpitvam golqm diskomfort kogato govorq s nqkoi ,poprincip ne sam nqkfa mutla no nikoi ne me zaglejda i edva li ne me mislqt za nqqkfa zubarka...samata az ponqkoi pat si mislq 4e e taka i tova mn me natajava a i da ne zabravqme mom4etata koito kato vidqt 4e se umihvam sigurno iskat da izbqgat na 100 metra ot mene ..KaKvO Da pRaVq??

aofyu
08-01-2007, 10:15
hm...kolko vreme o6te 6te nosi6 breketi....te principno naistina sa mn kofti, znam za6toto 4estno si kazvam kato vidq momi4e s breketi i...ne 4e se pognusqvam no ne mi e priqtno..ako poznavam 4oveka v edin moemnt ne mi puka. Edin priqtel puk smqta 4e e 4arovno.Mneniqta sa razli4ni.az sum mom4e na 16 i su6to 6te slagam breketi skoro i mn se pritesnqvam ot tova kak 6te reagirat horata,no nai-vajnoto e da s eopita6 da ne ti puka i kato gi svali6 pone 6te ima6 huabvi zubi :P:P:P

MajeStic
08-01-2007, 10:19
problemat e takav 4e sam na 16 godini a nasoq breketi ne sam grozna nito glupava no izpitvam golqm diskomfort kogato govorq s nqkoi ,poprincip ne sam nqkfa mutla no nikoi ne me zaglejda i edva li ne me mislqt za nqqkfa zubarka...samata az ponqkoi pat si mislq 4e e taka i tova mn me natajava a i da ne zabravqme mom4etata koito kato vidqt 4e se umihvam sigurno iskat da izbqgat na 100 metra ot mene ..KaKvO Da pRaVq??

Едно момиче от училище преди носеше брекети и си беше супер печена, и няма какво просто да й кажеш... супер си беше момичето :) И какво лошо... нали след време като ги свалиш ще имаш супер готини зъбки и тези, които не са те заглеждали ще го правят... което повече ще докаже, че държат на външния вид де, но това е друга тема:)

LaDy_DaQnA
08-01-2007, 10:37
emi pokaji na si4ki deto ti se podigravat 4e ne si takava za kfato te mislqt... i men mi vikat 4at pat zubyr 6tot zavyr6ih s pylna 6estica no ima okazvam 4e tfa e neosnovatelno i lglupavo...uspeh :smt006

MajeStic
08-01-2007, 10:40
emi pokaji na si4ki deto ti se podigravat 4e ne si takava za kfato te mislqt... i men mi vikat 4at pat zubyr 6tot zavyr6ih s pylna 6estica no ima okazvam 4e tfa e neosnovatelno i lglupavo...uspeh :smt006

ПФ... учиш си и си печен... това е тариката в днешно време :D Аз обаче не уча :( 5.23 успех ^_^ Един съученик е един от най-големите пичове и си взима степендия :) Познавам няколко човека с брекети... нищо срамно:) Няма и да са за цял живот така, че...

sexa_na_kompleksa
08-01-2007, 10:43
Няма какво да се притесняваш,че носиш брекети - това не е срамно.Пък и напоследък все повече и повече хора слагат брекети или шини.Ако на някое момче това му е проблем,значи не те заслужава. :wink:

xSaShEtOx
08-01-2007, 10:50
Spox, breketite daje mogat da te napravqt sexy, ne se pritesnqvaj za tova. Prosto ne obrushtaj vnimanie na tova koeto shte kajat za tebe. Men na primer mnogo me kefqt macki s breketi. A ti do koga shte gi nosish? Az nosih skobi nqkolko godini i ve4e sum ok, zaslujava si, povqrvaj mi. :wink:

djuki
08-01-2007, 10:51
Че това да носиш брекети било модерно ! Пък и си правиш добро за цял живот така че носи ги колкото трябва и после ще се радваш на страхотна усмивка !

roni.mk
08-01-2007, 11:16
ami i az nosix aparat4e 5 godini nqkade,no ne bqx seriozna i blagodarq na sebe si,4e e taka!za6toto ako se bqx mu4ila,6te6e da e sa6toto!a sega si xaresvam zabite,makar i leko krivi!iskaxa da mi slagat breketi,no nqma da dam opr!a ina4e,6to se otnasq to teb,vqrvam 4e si gotina vupreki breketite i tva ne trqbva da te pritesnqva!ako nqkoi ne te xaresva,toi e tapaka i toi gubi!az nosq o4ila osven tva i e po gadno!za6oto ti pre4at,smisal kat ide6 na plaj naprimer i samo se mota6 da gi svalq6 i tn!i na men sa mi kazvali,4e prili4am na zubarka,ma ne davam da me obijdat!zavar6ix s 5,83 i sewki pat kogato nekoi mi kaja taka i leleee umiram ot keef da go zatupaa! =P~ =P~ =P~ :wink:

den-kata
08-01-2007, 14:57
emi neznam godina i polovina trqq da mi gi svalqt skoro ili pone taka kazaha za6toto vse mi kazvat dr pyt i se ne mi gi svalqt mn se nerva,no se pak neznam koi kak 6te reagira ..ami ako tezi koito dopredi ne sa mi obra6tali vnimanie kogato svalq breketite da mi obarnat...tfa 6te bude nai-gadnoto ne6to za6toto tfa 6te pokaje kolko i akyl imat te

Mancheto
12-23-2007, 10:58
Zdravei te......az sym na 15 godini..dr mesec pravq 16...i v4era mi slojiha breketi..mn se pritesnqvam....no nqma kak....a s mom4etata nz kak shte q pravq 8-[ no nqma kak..no pone znam 4e shte si zaslujava..i 4e kato gi mahna breketite shte imam super usmivka :grin:

mechtaq_za_teb
12-23-2007, 11:29
Според мен си зависи от вътрешната нагласа.Какво като носиш брекети?Дръж се естествено и се забвлявай!Ако го направиш няма да имаш проблеми,защото когато се притесняваш от нещо и другите го забелязват.Аз познавам момиче,което носеше няколко години брекети,но беше много готина въпреки това и се държеше супер.Така че не се притеснявай от нищо ;)

MiMcHeToOo
12-23-2007, 11:32
Пф боже голяма работа.. :-D

LizZz
12-23-2007, 12:48
Дори ми е интересно как се целува момиче с брекети... 8-)

babity
12-23-2007, 13:17
оле... преди малко видях темата... нз на кое казвате брекети, ама ако е същото, което си мисля, то май се казваше бреки... абе нз... ама така като сте го написали... може някой малоумен като мен да си помисли, че става дума за харабийски брекети - кафяви въглища :razz: :razz: :razz:

mumiikataa
12-23-2007, 13:49
точно брекети са си.също някои им казват звездички.мен пък брекетите мн ме кефят...

kael
12-23-2007, 16:00
problemat e takav 4e sam na 16 godini a nasoq breketi ne sam grozna nito glupava no izpitvam golqm diskomfort kogato govorq s nqkoi ,poprincip ne sam nqkfa mutla no nikoi ne me zaglejda i edva li ne me mislqt za nqqkfa zubarka...samata az ponqkoi pat si mislq 4e e taka i tova mn me natajava a i da ne zabravqme mom4etata koito kato vidqt 4e se umihvam sigurno iskat da izbqgat na 100 metra ot mene ..KaKvO Da pRaVq?? азз пък мноо се кефех на мойте брекети даже си ги взех да са ярки цветове - зелено жълто :grin: е радвах се че ги махнах :D без железа е по добре

Mancheto
12-23-2007, 16:55
Mi opitvam se da ne se pritesnqvam..i mislq 4e se poluchava... :) vpro4em mai po4nah da se haresvam s tqh..Kofti e 4e oshte ne sym sviknala s tqh vse pak v4era mi gi slojiha ama shte svikna :P

kael
12-23-2007, 17:03
в началото ( и като ти сменят желязото ) зъбите болят ддо 1/2 дни болката отшумява гледай да се намираш на работа и няма проблем

Mancheto
12-23-2007, 17:06
Ami da sega me boli ama samo kato se dopryt nqkade ina4e kato govorq ne :) ama se pritesnqvam da se usmihvam :lol:

_Ana_Carenina_
12-23-2007, 17:07
от отдавна ми е интересна тази тема-кой какво мисли за брекетите.начи от около 6 месеца съм с брекети и като си ги сложих мислех че е края на света и ще прекарам лятото в нас ии че едва ли не ще си умра с брекети..смятах че всички се заглеждат в мене ще ми се подиграват и тнт...пълни глупости..след няколко дни вече не ми правеше впечатление и сега повече се харесвам с тях. така ии с криви зъби все не е хубаво...на никой не му се е променило мнението или отношението заради брекетите даже напротив -повечето мн ме харесаха и една приятелка също си сложи...остават ми още 6 месеца ии още 600 да са не ми пука...повярвай само на тебе ти прави впечатление а напоследък мн хора носят брекети или шини...и с много момчета съм се целувала след това ии не ми пречи това по никакъв начин.даже по някой път аз подхващам темата и почвам да се шегувам...важното е само да имаш добра хигиена другото изобщо да не те притеснява...

kael
12-23-2007, 17:08
Ami da sega me boli ama samo kato se dopryt nqkade ina4e kato govorq ne :) ama se pritesnqvam da se usmihvam :lol:споко няма нищо срамно ... както казах аз на моите мноо се кефех :oops: няма нищо лошо аз гледах на тях като "това което ще направи хубавите ми зъбки още по хубави да не кажа идеални"

lonesome
12-23-2007, 17:09
мойта фасада също е крива, ама ме е страх и няа да си сложа!

wtffff
12-23-2007, 17:17
v da we kfo kat si s breketi, az puk bqh lud po edno momi4e s breketi, ako nqkoi go int breketite na4i e kreten

Mancheto
12-23-2007, 17:17
m ti kolko vreme si gi nosil?..i koga po4na da im se kefish :)

lonesome
12-23-2007, 17:18
мен не ме инт кво ше кажат др... просто мноо ме е страх... и не давам на нашите да ме водят на зъболекари...

wtffff
12-23-2007, 17:21
po dobre da te zavedat na zubolekar posle moje da se oslojni, awe kfo govora .. nali i az trea nosa ama neiskam da hoda na zabolekar est 4e nqma da otida na zubolekar .... :grin:

Vladkoy
12-23-2007, 17:21
Приеми ги като част от себе си. Ако не са проблем за теб, няма да бъдат и за другите.

kael
12-23-2007, 17:22
m ti kolko vreme si gi nosil?..i koga po4na da im se kefish :)носих ги 1 година (добре де 11 месеца ) ....... как кога почнаха - аз помолих наще да ми ги купят ( те много не искаха "добре са ти ве не ми са дават толкова пари" ) тфа ми беше подаръка за след 9ти клас 8-)

Mancheto
12-23-2007, 17:23
mhm skype imash li :) 4e tuka e malko ........... :-D

gPa3HuTeJl
12-23-2007, 18:04
Няма какво да се притесняваш,че носиш брекети - това не е срамно.Пък и напоследък все повече и повече хора слагат брекети или шини.Ако на някое момче това му е проблем,значи не те заслужава. :wink:

+1

Имам и нещо да добавя к1м авторката :

Б1ди себе си...Дали с брекети или Не хареса ли те някое момче то ще те хареса за това което си... :wink:

tItEufFf
12-23-2007, 18:05
Не мислиш ли, че момчетата по се гнусят от криви и грозни зъби. Според мен една-две години с брекети е много по-добре от цял живот кривозъба усмивка!

koalka
12-23-2007, 18:06
Заключвам, авторката си е решила проблема, все пак са минали 4 месеца.