View Full Version : Нарече майка си "Откачалка".
Оххххххххх
не знам от къде да започна... става дума за моя много добра приятелка, която вече отдавна не е в пубертета, както и аз. На 19 години е и живее само с майка си. Нормално е да не живеят много добре. Майка й взема около 100 лв заплата и работи на 2 места само и само, за да осигури някакъв стандарт на тази неблагодарница приятелката ми. От нищо не я е лишавала. Купи й компютър за 2000 лв, рокля за бала за 1000 лв и телефон за близо 300 лв. Поиска си и мп3, която не й беше нужна ама жената пак намери начин и приятелката ми си има мп3 плейър който в момента събира прах тъй като не го използва.
Сега си е наумила да си вземе един телефон за 400 лв защото тоя нещо не я кефел нищо, че го има от някакви си там 5 месеца и нищо, че знае че майка й няма как да ги измъкне тия пари... всъщност, тя може... ама цял месец могат да седят гладни и без ток и вода и да се радват на новия телефон за 400 лв. Накрая заяви че майка й харчела прекалено много за храна и вода и за това не стигали парите за шибания й телефон ... е това вече беше изказване на дете тип първи клас, което наистина не знае как се вадят пари. Даже имала наглостта да каже на майка си, че нея не я касаело какво ще прави, тя искала телефон. Сега приятелката ми започна работа, обаче майка й искала малко помощ с парите, защото просто не стигали. И оная като й се развикала, че нищо няма да й даде... тя как искала телефон... ала бала... върха на простотията беше като нарече майка си: "Ненормална откачалка, дето я бият лимките из главата." само защото няма да й даде пари за тая играчка, не че няма телефон има и то много хубав... ама ей на... опитах се да я върна малко на земята, ама тя ми се разсърди, каза че нищо не съм разбирала. Аз също работя и помагам на родителите си, ама не ги наричам ненормалници, само защото нямат пари... не знам направо какво да кажа.
Mimka_sweet
08-01-2007, 20:28
Кажи на прятелката си да го духа.
И аз се карам с наще и понякога ме вбесяват ама чак па толкова........и разбирам тя да няма нищо,че да говори така,ама тя има .
Защо не и кажеш това,което казваш на нас и я накарай да се замисли :!:
такива "хора" като приятелката ти не заслужават да живеят
Seducti0n
08-01-2007, 20:38
Съдейки по това,което си написала,стигам до заключението,че приятелката ти е едно неблагодарно и егоистично същество.На 19 е ,а се държи като някаква малка лигла.След време,ще не ще,ще и се наложи сама да се грижи за прехраната си и тогава едва ли ще я вълнува това,дали има телефон за 100 или за 500 лв.Ама и майка и е виновна,че и угажда на желанията.Да вземе да я вкара в правия път,че иначе голям зор,ще види с такова дете в къщата си.
Princeska
08-01-2007, 22:09
Prosto se izumih kat go pro4oh.I pri moyta priyatelka obstoyatelstvata byaha po4ti su6tite problema e 4e az ne izdurjah i i go kazah 4e ne biva taka da se durji s tazi jena,deto i ugajda6e na vsi4ko [-X i v kraya na krai6tata kato i go kazah tya mi se razsurdi.Posle az i se izvinih i kazah 4e pove4e nyama da se burkam v semeynite im problemi taka i napravih.No problema e 4e mayka i se okaza golyama "ku4ka",be6e oti6la pri moyta mayka i nz kakva intriga zavurtya no ni razdeli sus priyatelkata mi s neya byahme kato 2 sestri mn se obi4ahme i vse den si vikahme nikoga nyama da si razvalyame priyatelstvoto ... :cry: otna4alo mi be6e mn tujno no sega imam i drugi fr i prosto sega ya gledam stanala e po-golyama egoistka ot predi [-X taka 4e mili4ka po vuprosa moyto mnenie e da ne se burka6 za da ne stane kakto pri men :smt018
Кажи на прятелката си да го духа.
И аз се карам с наще и понякога ме вбесяват ама чак па толкова........и разбирам тя да няма нищо,че да говори така,ама тя има .
Защо не и кажеш това,което казваш на нас и я накарай да се замисли :!:
:smt023
това момиче е просто една неблагодарна лигла. Майка й с триста зора се опитва да направи всичко за нея, а тя още и още...толкос ли не й стига. Направо съм възмутена. Ама то това е само за нея, щото след време ще разбере какво значи да си изкарваш сам прехраната. Аз също живея с родителите си и знам кога и какво мога да си поискам. Знам за техните разходи които хвърлят по мен всяка година и много добре ги разбирам. Не съм оставала без храна, вода, дрехи и такива джужджорийки, но все пак ги разбирам и не бих ги нарекла ненормалници само щото "не ми купуват телефон от 400 лв" И кво от тва. Не знам как може едно вече пълнолетно момиче да не ги знае тези неща и да чака все на майка си, коятто се скъсва от работа за нея, но наистина и майка й е виновна от части защото й огаждала до сега......Както и да е. Съветвам те първо да светнеш приятелката си за тея неща които каза на нас, та да видим дали ще може да помисли малко с мозъка си, останал в малката й глава.....брех ... от простотии край няма.
що я наричаш приятелка, като очевидно имаш ужасно мнение за нея?
майка й взима повече от 100 лв, не преувеличавай.
иначе...няма да плювам човек, когото не познавам. А тия, дето го направиха по-горе - да сте чували са гледни точки, ала бала? Може пък наш'та разказвачка на приказки да е пропуснала някой друг елемент или да го вижда по различен начин. А бе..лесно е да знаем само за едната страна на монетата и да съдим. Супер лесно е. Знам, че го обичате.
Ei taq tvoita priqtelka ako mojeh da q hvana shtqh da i strosha kokalite ot boi.
Kaji i da si iskara parite sama kato iska telefon.
Ama nai-dobre nakarai nqkoi takyv boi da i hvyrli che da ne moje da si sedne na zadnika posle.
Ei takiva nai gi mrazq.
kristi_90
08-02-2007, 11:32
Ааа!Това е ужасно!Как може това момиче да се държи така с майка си?!Ние преди много често сме изпадали в някви такива положения,че да нямаме много пари и даже понякога сме си брояли и стотинките и аз никога не съм мрънкала,че не мога да си купя нещо.Винаги съм се старала да се съобразявам и дори често в магазина питам дали може,преди да си купя нещо,било то и няква вафла.Все пак и на родителите им е мъчно,че понякога не могат да осигурят това,което иска детето им,щото парите не стигат,но има моменти,когато наистина няма откъде да се вземат повече и тогава не трябва да надуваме главите на наште с мрънкане,а просто да ги разберем,щото иначе на тях ще им стане още по-криво,пък и на нас в последствие...Пък за твойта приятелка...едва ли ще се вразуми колкото й да й говориш,щом си мисли,че тя е права...Но все пак е хубаво,че си й казала,че поведението й не е много хубаво,пък какво ще прави за напред си е нейна работа.Понякога просто не можеш да се оправиш с някои хора и да ги накараш да видят лошото си държание...и така те взе обвинят теб,че не ги разбираш или пък много им се бъркаш... :?
mechtaq_za_teb
08-02-2007, 11:39
Ei tova e ujasno!Priqtelkata ti e edna neblagodarnica,koqto ne ocenqva truda na maika si.Nali znaesh?Edinstveniq nachin chovek da oceni neshto,e da go zagubi...I tova zaslujava tq!Maika i se blyska za da i osiguri jivot,a tq vmesto da byde blagodarna zloupotrebqva s dobrotata i.Zaslujava da ostane bez nishto..Kaji i vsichko,koeto napisa tuk!Dano neshto ot tova uspee da i vleze v glavata :smt013
Има ги секви скици.Аматочно такива изроди не мога да ги понасям и ми се драйфа от тях. :puke:
alkobalko
08-04-2007, 12:42
Как може да има толкова неблагодарни хора. Аз ако съм и майка бих я изхвърли от дома си. Нека да се научи сама да се справя с живота, да види дали е така лесно, както тя си мисли. Нека сама се научи да си печели парите и да се грижи за разходите. Много скоро ще е благодарна, че може да си купи храна и няма да мисли за телефон.
Аз си мислех че на 19 е още тинейджърка, ама щом казваш, че не е.
Еми...приятелката ти е неблагодарница...от една страна майка й е виновна,че позволява да й се качва на главата.. :roll: но не я оправдавам естествено...
Кажи й го,въпреки че едва ли ще й налееш мозък :?
mi tva e super neblagodarno i podlo ot strana na priqtelkata ti.az sum po malka ot vas no xodq na rabota i nikoga ne sum iskala nekfi takiva ne6ta prosto za da si gi imam. subrax si sama pari i s malka pomo6t ot ba6ta mi kupix si telefon(trqbva6e mi 6toto moq se precaka) kupuvam si sama drexi i taka.no ako tq mi be6e du6terq nikoga nqma6e da se stigne dotam za6toto trqbva da se znaqt granicite- ne vs xora na zemqta sa milioneri 4e da imat pari da si kupuvat kfot im xvane okoto po magazinite. moje da i kaje6 da zeme da se pookroti no to moje i da e po uspe6no da pogovori6 s nakoe ku4e no robitelite nikoga ne trqbva da pozvolqvat decata da im se ka4vat na glavite 6toto mn ot xorata sa neblagodarni i s podli mazni i egoisti4ni du6i koito 4akat vsqka udobna minutka za da se vuzpolzvat ot nqkoi na koito da otnemat ne6to.ne ti trqbva takava fr.