View Full Version : pod du6a
значи много ме объркаха..една приятелка беше казала ,че като го правят с гаджето си под душа и е по спокойно ,че било по-безопасно,че се миела веднага.... а преди малко ми казаха ,че във водата било по-опасно :shock: кое е вярното ??? и защо? :roll:
vikiTy_pln
08-01-2007, 21:11
mi kvo i e opasno na vodata az poznavam momi4e koeto se e e**lo pod vodata i o6te e jivo zdravo i pri polojenie 4e e bila iznasilena ot 20 roma :? :? :?
по-опасно е ако сте във ваната примерно, ако телата ви са във вода... А ако сте под душа къв е проблема?
Ми примерно в морето ако го правите е доста опасно щото е мръсно и може да ви хванат много зарази и такива работи. А иначе под душа не знам дали няма опасност от забременяване, но все пак сигурно е яко.
Seducti0n
08-01-2007, 21:15
Били пояснила,каква е идеята ана темата ти. :roll:
Ми примерно в морето ако го правите е доста опасно щото е мръсно и може да ви хванат много зарази и такива работи. А иначе под душа не знам дали няма опасност от забременяване, но все пак сигурно е яко.
лелее..аз го правих във басейн... :-k
хванахме си гъбички,изчистих се...сега може и бременна да съм,ма...кво пък...айдее и ти почна да се филмираш =; :smt004
thefreak
08-01-2007, 21:17
значи много ме объркаха..една приятелка беше казала ,че като го правят с гаджето си под душа и е по спокойно ,че било по-безопасно,че се миела веднага.... а преди малко ми казаха ,че във водата било по-опасно :shock: кое е вярното ??? и защо? :roll:
В течаща вода водорасли не растат...
Ако е мъжко нека е Мишо ако е женско Пиена...
banancho
08-01-2007, 21:18
хванахме си гъбички,изчистих се...сега може и бременна да съм,ма...кво пък...
уФъжаам я тази SEXITA :smt005 :smt006 :smt006 :smt016
хванахме си гъбички,изчистих се...сега може и бременна да съм,ма...кво пък...HaHaHa vie v kakaf basein ste bili s zelena voda v baseinite vodata dokolkoto znam e dosta chista i se vijda sichko haha sigurno sichki vas sa videli :D
pod du6a e OPASNO moje da se podhluzne6 i da si s4upi6 kuhata glava !
Ако ти кажат ,че да дишаш е упасно ти ще им повярваш ли?
Ако ти кажат ,че да дишаш е упасно ти ще им повярваш ли?
какво викаш :---) :)
brokenhearted_
08-02-2007, 07:29
ааааа колко ОГРАНИЧЕНИ!
въпросът е дали е по-опасно да забременее под душа или обратното,вероятността е по-малка...
абе няма по-опасно или по-безопасно,внаги може да стане
](*,)
abe az mislq 4e e opasno puk pod du6a ako ti svur6i toplata voda 6te pusne studena 6te spadne penisa i hop nakraq ni6to