View Full Version : Хитлер
turbotobg
08-08-2007, 12:25
Духал съм на циганите :lol: :lol: :lol:
И за какъв се имаш като си богат.От работа вкъщи да се правиш на големия работник и богаташ по форумите.
Ти си комплексирано циганче
еи quench аз съм приятел на монке не се закачаи снего!!!!!!!!!!!!
няма да се закачаи-ям ;) само ще ви побърквам от яд :)
и кво, да - уча, работя и градя бъдещето си, а това какво правя в свободното си време си е моя работа, защото мога да си го позволя
айде, моя ред мина, кажете сега кой какво работи от вас и какво е работел преди? :D
да си мерим патките,а? :)
Guderian
08-08-2007, 12:31
да си мерим патките,а? :)Твойта е черна :lol: :lol: :lol: :lol:
да си мерим патките,а? :)Твойта е черна :lol: :lol: :lol: :lol:
кво работиш?
SoulCrew
08-08-2007, 12:32
няма да се закачаи-ям ;) само ще ви побърквам от яд :)
и кво, да - уча, работя и градя бъдещето си, а това какво правя в свободното си време си е моя работа, защото мога да си го позволя
айде, моя ред мина, кажете сега кой какво работи от вас и какво е работел преди? :D
да си мерим патките,а? :)
6te de deportiram f konclager be kele6
turbotobg
08-08-2007, 12:33
Дай да те питам--на колко години си?
23 и половина, що? :)
да не би сега да се оттеглиш с аргуемнта, че не си в моята възрастова група? ;)
Guderian
08-08-2007, 12:37
Тъкмо си в разцвета на физическите си сили... Ще си ни полезен в някой концл.... :twisted: :twisted: :twisted:
SoulCrew
да не би сега да се оттеглиш с аргуемнта, че не си в моята възрастова група? ;)
vzemi se kompleksirai i se samoubii be negroliubec
turbotobg
Просто не ти отива на годините да говориш такива неща.
Факта че си дошъл в нашата държава показва че си просто едно момче от джунглата което цяло детство си е блъскало голямата киферица в дърветата.
Guderian
08-08-2007, 12:38
след малко имам среща с клиент... :(
ебати гадното.... исках да видя като им свършат халюцигените на белите войни какво щеше да стане :(Ако разберат какъв анархист си ще фръкнеш от работното си място мигновено :wink:
SoulCrew
08-08-2007, 12:38
ебати гадното.... исках да видя като им свършат халюцигените на белите войни какво щеше да стане :(
kuf klient be :shock: ti pa koga stana dilur :lol:
Guderian
08-08-2007, 12:39
ебати гадното.... исках да видя като им свършат халюцигените на белите войни какво щеше да стане :(
kuf klient be :shock: ti pa koga stana dilur :lol:Анархистите са дилъри :lol: :lol: :lol:
Просто не ти отива на годините да говориш такива неща.
Факта че си дошъл в нашата държава показва че си просто едно момче от джунглата което цяло детство си е блъскало голямата киферица в дърветата.
оригинален си като Вили Вуцов и също толкова интелигентен :)
а иначе виждам, че кучешката пасмина се събира много на тоя форум, време е да го прочистим и да се оттеглим, за да оставим тийнчетата свободно да си лафят :D
Guderian
08-08-2007, 12:43
а иначе виждам, че кучешката пасмина се събира много на тоя форум, време е да го прочистим и да се оттеглим, за да оставим тийнчетата свободно да си лафят :DПреди това ще се "прочистим" от теб :wink:
Никога не се вживявай в някой велик и не забравяй произхода си :wink:
произхода ми е до 9-то коляно чисто български, турчин такъв!
дядовците ми са се борили в отечествената война срещу фашисти, далеч по-страшни от теб, сополанко!
пра-пра дядо ми е бил главатар на хайдушка чета, опитала се да освободи Левски на пътя му от Ловеч за София
в рода ми има само интелигентни и доблесни мъже и жени, докато твоят сигурно още събира тютюн по Родопа ;)
Guderian
08-08-2007, 12:53
дядовците ми са се борили в отечествената война срещу фашисти, далеч по-страшни от теб, сополанко!
пра-пра дядо ми е бил главатар на хайдушка чета, опитала се да освободи Левски на пътя му от Ловеч за София
в рода ми има само интелигентни и доблесни мъже и жени, докато твоят сигурно още събира тютюн по Родопа ;)quench, май те настъпахме много лошо и вече започваш да се измъкваш като си измисляш неща които на теб ти се иска да са верни :wink:
в рода ми има само интелигентни и доблесни мъже и жени, докато твоят сигурно още събира тютюн по Родопа ;)quench, май те настъпахме много лошо и вече започваш да се измъкваш като си измисляш неща които на теб ти се иска да са верни :wink:
ако дядо ми те види какво си написал, ще те отвори от корема до гърдите с ножа си :)
но нищо, мен не можете да ме притиснете, защото мравките не могат да гътнат слона - да, той е сам, но гордо се извисява в полето, докато те се опитват с малките си устички да прогризат дебелата му кожа - и макар той да може да ги смачка с едно движение, достолепно запазва спокойствие, защото след няколко години той пак ще е тук, а мравките ще са отдавна изчезнали.... :D
loyal_88
08-08-2007, 12:56
ебати гадното.... исках да видя като им свършат халюцигените на белите войни какво щеше да стане :( Няма да свършат, имам си много :lol: А ти ходи за 1 доза кафево и се връщай ;)
SoulCrew
08-08-2007, 13:12
ако дядо ми те види какво си написал, ще те отвори от корема до гърдите с ножа си :)
но нищо, мен не можете да ме притиснете, защото мравките не могат да гътнат слона - да, той е сам, но гордо се извисява в полето, докато те се опитват с малките си устички да прогризат дебелата му кожа - и макар той да може да ги смачка с едно движение, достолепно запазва спокойствие, защото след няколко години той пак ще е тук, а мравките ще са отдавна изчезнали.... :D
Gospodi,ela si go priberi....
Моля комунягите да не пишат,всички знаем че са педали :D
FelisDirus
08-08-2007, 13:22
А ти за особено мъжествен ли се имаш? :lol:
Разбира се,с ръка 41 какъв да съм :D
питала ли си се, защо нацистите не пускат снимки във форума? може би, защото като видим, че са в 8-9 клас, ще им се смеем, или защото имат ниско самочувствие и се смятат за расово нечисти? :D
FelisDirus
08-08-2007, 13:30
Хаха, имам приятел гей, който също е големичък, но това не му пречи да е гей. :lol:
Успех ти пожелавам, ако в това само се изразява мъжествеността ти. :twisted: :mrgreen:
SoulCrew
08-08-2007, 13:32
Хаха, имам приятел гей, който също е големичък, но това не му пречи да е гей. :lol:
Успех ти пожелавам, ако в това само се изразява мъжествеността ти. :twisted: :mrgreen:
na tebe si4kite ti priqteli i celata roda sa geiove,nali ?? roditelite ti ne sa bratq nali :lol: :lol:
amphetam!ne
08-08-2007, 13:32
Циганин с мустаци ...
FelisDirus
08-08-2007, 13:34
na tebe si4kite ti priqteli i celata roda sa geiove,nali ?? roditelite ti ne sa bratq nali :lol: :lol:
Мда, точно така. :twisted:
Циганин с мустаци ...
:smt023
да, всичките диктатори са мустакати цигани... и го правят с малки момченца
MajeStic
08-08-2007, 13:39
Циганин с мустаци ...
Не знам, но самия Хитлер е еврейн. По-сбъркан човек от него няма:)
FelisDirus
08-08-2007, 13:40
Циганин с мустаци ...
И е лъскал по време на речите си.. :-$ :lol: ебаси жалкия тип, честно!
amphetam!ne
08-08-2007, 13:47
Циганин с мустаци ...
И е лъскал по време на речите си.. :-$ :lol: ебаси жалкия тип, честно!
тоз е бил на херц сигурен съм .....
Guderian
08-08-2007, 13:53
И е лъскал по време на речите си.. :-$ :lol: ебаси жалкия тип, честно!Откъде си измисли това? Я дай да видя откъде си го прочел това... Нали знаеш, че на слухове не се вярва
Octofunk
08-08-2007, 13:59
Еми ти защо мислиш, че вдига само едната ръка по време на речи, а не и 2-те! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
pathetic
08-08-2007, 14:00
Защото е друсал.
=)
SoulCrew
08-08-2007, 14:16
Еми ти защо мислиш, че вдига само едната ръка по време на речи, а не и 2-те! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
a ti misli6 li 4e moje da ruga s levata :lol:
pathetic
08-08-2007, 14:21
А ти,българино,замислял ли си се да си пишеш на езика как си требе и с което а,б,в си требе?
..
:lol:
FelisDirus
08-08-2007, 14:22
И е лъскал по време на речите си.. :-$ :lol: ебаси жалкия тип, честно!Откъде си измисли това? Я дай да видя откъде си го прочел това... Нали знаеш, че на слухове не се вярва
Първо, дама съм, от което следва, че е по-удачно да ми говориш в женски род.
Второ, това не съм прочела (да, минус за мен), но съм го гледала в документален филм преди година-две.
belerofone
08-08-2007, 14:43
Първо, дама съм, от което следва, че е по-удачно да ми говориш в женски род.
Второ, това не съм прочела (да, минус за мен), но съм го гледала в документален филм преди година-две.
Чудно...
quench ти си тъп !!!!!!!!!!! както казва приятеля ми монке
belerofone
08-08-2007, 14:54
....Положението е крещящо зле.....
FelisDirus
08-08-2007, 14:57
еее, стига, де
трябва да си правим и ташак от време на време
иначе става скучно :lol:
Сигрен съм че Фюрера се радва от Валхала,че има такива завистливи копелета като вас!Какъвто и да е поне е изживял живота си както си го е планувал!За Хитлер ще знаят след 10,след 50 и след 1000 години!
Sieg Heil Fur Adolf Hitler!
belerofone
08-08-2007, 15:17
еее, стига, де
трябва да си правим и ташак от време на време
иначе става скучно :lol:
Казах го в друга връзка.... :wink:
belerofone
08-08-2007, 15:22
Сигрен съм че Фюрера се радва от Валхала,че има такива завистливи копелета като вас!Какъвто и да е поне е изживял живота си както си го е планувал!За Хитлер ще знаят след 10,след 50 и след 1000 години!
Валхала казваш.....Имаш предвид едното от деветте царства в скандинавската митология....Нарича се още Царство на убитите....Колко интересно.....Би ли споделил с останалите каква е идеята на тази ти мисъл.....
И после защо мислиш , че хората ще знаят за хитлер и след 1000 години....В природата на човек е да помни злините ....А още повече , че ни е в гените да се ровим в миналото и да правим идиотски предположения за исторически събития без факти.....Събери двете и ще получиш отговора.....
Поздрави....
Валхала казваш.....Имаш предвид едното от деветте царства в скандинавската митология....Нарича се още Царство на убитите....Колко интересно.....Би ли споделил с останалите каква е идеята на тази ти мисъл.....
И после защо мислиш , че хората ще знаят за хитлер и след 1000 години....В природата на човек е да помни злините ....А още повече , че ни е в гените да се ровим в миналото и да правим идиотски предположения за исторически събития без факти.....Събери двете и ще получиш отговора.....
Поздрави....
Не каза нищо конкретно :D Само отметки и догатки,простиране в необятното пространство на вечните въпроси.......Не мога да разбера защо щом чуете ВСВ се сещате за 6 000 000 чифути!Не разбрахте ли че Холокоста е лъжа?!Газовите камери или Циклон Б?! Смех,смех,смех......
belerofone
08-08-2007, 15:33
Поздрави....
Не каза нищо конкретно :D Само отметки и догатки,простиране в необятното пространство на вечните въпроси.......Не мога да разбера защо щом чуете ВСВ се сещате за 6 000 000 чифути!Не разбрахте ли че Холокоста е лъжа?!Газовите камери или Циклон Б?! Смех,смех,смех......
Далеч съм от мисълта да се крия в семантиката на нещата , но и ти не си дал особено много фактология.....Поста ми оправдава твърдението ти , че Хитлер ще се помни ....НО той е правил злини.....Или може би ще отречеш и това.....
И после щом аз правя отметки и догатки в необятното пространство вечните въпроси.....Докажи твърдението си за несъществуването на Холокоста , газовите камери и Циклон Б.....Защото аз мога да докажа обратното.....
Поздрави.....
6 000 000 трупа?!
Аушвиц!3млн "жертви"..........За изгарянето на един труб са необходими 48 часа!И 150 г кокс!"Масови" изгаряния на 150 човека....144000000 часа за 3 000 000 делено на 150 "масовите" 960000 часа...Това са 40000 дни или 112г................................Кокс 450000000 кг или или 450 000 тона кокс колкото произвежда Германия за нуждите си за икономиката за 12 месеца :lol:
В лагера са намерени 3000 лица + 2 000 трупа......
FelisDirus
08-08-2007, 16:03
Хаха, говориш на изуст!
Е, поне си си научил добре урока.
Седни, Метоманчо, браво, отличен! И да поздравиш баща си, кажи му, че съм те похвалила! - както би казала всяка учителка
:lol:
FelisDirus
08-08-2007, 16:05
6 000 000 трупа?!
Аушвиц!3млн "жертви"..........За изгарянето на един труб са необходими 48 часа!И 150 г кокс!"Масови" изгаряния на 150 човека....144000000 часа за 3 000 000 делено на 150 "масовите" 960000 часа...Това са 40000 дни или 112г................................Кокс 450000000 кг или или 450 000 тона кокс колкото произвежда Германия за нуждите си за икономиката за 12 месеца :lol:
Пфхахаха, в нажежени на макс пещи съм сигурна, че е ставало бързичко.
А защо не пробваме да подпалим теб и видим за колко време ще изгориш? :-s
Все пак всичко ще е в името на науката, нали? :mrgreen:
belerofone
08-08-2007, 16:07
6 000 000 трупа?!
Напълно е възможно това което си написал да е вярно.....Съгласявам се , до степен , че такава информация не съм чел никъде.....ТОва се отнася обаче само за трупоизгарянето.....
Не се съгласявам с това , че не са били проблизително 6 000 000 трупа....Обяснявам защо.....Аушвиц е бил разделен на две подразделения като второте било с 4 крематориума и още толкова газови камери....В близост е имало още поне 30 концлагера по-малки на размер известни като Аушвиц 3.....
При пристигането си в концлагера те се деляли на 3 групи....Първата се отправяла веднага към газоветие камери....ТОва подкрепя теорията , че наистина не са били 6 000 000 трупоизгорените.....В тази група са всички които не преминат комисията за пригодност на труда....Втората група са тези които се изпращат по фабриките и където умират или биват разстреляни..............
В третат група влизат близнаците и се изпращат към изследователски отдел да бъдат правинеи експерименти въърху тях .....Главно от др Йозеф Менгеле.....
Чувал съм , че има и четвърта група.....
После искам да ти предложа да проучиш името Рудолф Хес ....В предните постове има дори цитат.....Погледни го и ще откриеш ярко зоказателство което обрава тоеорията ти за несъществуващите газови камери......
ПОздрави....
belerofone
08-08-2007, 16:11
6 000 000 трупа?!
Ангеле не бъди така жестока....
mir4ovski
08-08-2007, 16:23
sha laja samo 4e broikata mi se vijda tvarde golqma i kvo kato sha go pomnqt sha go pomnat s lo6o e s dobro v toq sly4ai az predpo4itam da ne me pomnqt otkolkoto da me pomnqt s lo6o
ScionOfStorm
08-08-2007, 16:27
Валхала е само за героите ;) Хитлер не е такъв :>
FelisDirus
08-08-2007, 16:29
6 000 000 трупа?!
Let me do this, please [-o<
Само ще пополивам по-честичко с бензин, а може и ефекти да направим!
Моля те, belerofone, моля те, моля те! :smt026
belerofone
08-08-2007, 16:30
Ти четеш ли преди да пишеш а.....Интересно ми .....
belerofone
08-08-2007, 16:33
6 000 000 трупа?!
:mrgreen:
ScionOfStorm
08-08-2007, 16:39
Ми не, мил/а. Точно в тази тема се начетох и в момента гепвам една фраза, цитирам я, и си пиша к'вото ми е на ума. Не ми се изкривява менталното ми състояние повече отколко ми се иска, ю ноу ;)
belerofone
08-08-2007, 16:55
Ми не, мил/а. Точно в тази тема се начетох и в момента гепвам една фраза, цитирам я, и си пиша к'вото ми е на ума. Не ми се изкривява менталното ми състояние повече отколко ми се иска, ю ноу ;)
Това обяснява всичко.....
хитлер е герои!!!!!!!!!!! и право да отиде във валхала!!!!!!!ScionOfStorm написа:
Валхала е само за героите Хитлер не е такъв :>
кои си ти та да казваш кои е геро и икои не!!!!!!!! ти си тъп простак!!!!!!!! Впамет на михаел Витман
FelisDirus
08-08-2007, 17:10
6 000 000 трупа?!
:mrgreen:
Знам, че не можеш да откажеш на такова мило същество като мен. :lol:
OtherDimension
08-08-2007, 17:11
не ви ли омръзна ?
FelisDirus
08-08-2007, 17:12
не ви ли омръзна ?
о, не
belerofone
08-08-2007, 17:33
не ви ли омръзна ?
Ама моля ти се....
ScionOfStorm
08-08-2007, 18:28
Никога не омръзва бе :mrgreen:
ScionOfStorm
08-08-2007, 18:33
^последният куплет ми харесва особено много :)
belerofone
08-08-2007, 18:49
If you're travelling near Rostock, you'd better beware,
Of the cauldron of evil and bigotry there,
The stench of the swastika poisons the air,
The Nazis have come out of hiding.
They've crawled out of their sewers and out of their caves,
They're a new generation, their message the same,
If you're not of the master race, you're to be blamed,
For the Nazis have come out of hiding.
They prey on the fears of the weak and the poor,
They feed off society's festering sores,
They'll not stop at terror and murder and more,
For the Nazis have come out of hiding.
They've no place for discussion, no time for debate,
Their language is violence, their credo is hate,
Who's going to stop them, before it's too late?
Now the Nazis have come out of hiding.
You people who stood there and cheered what you saw,
Don't you remember what happened before?
How many of your fathers were lost in the war?
That's what happens when Nazis start marching.
You weak politicians, take off your kid gloves,
Don't you think that you've seen enough innocent blood?
Has history not taught you, there's a time to get tough
And it comes when the Nazis start marching.
Like a venemous cancer, it's already spread,
To Berlin and Leipzig and Gupen and Schwedt,
The firebombs, the knives and the boots to the head,
So who'll stop the Nazis from marching?
Whatever your colour, your faith or your creed,
Stand up and be counted in word and in deed,
And united for justice and humanity
Then we'll stop the Nazis from marching.
Браво.......А вързката.....
Disrespect
08-08-2007, 19:06
връзката с 24 страници словесна помия, която се изля... особено от няколкото неосъзнати елемента, които се чудят как да компенсират малките си членове и са избрали пътя на омразата спрямо различните, защото мисълта, че са висша раса ги успокоява да не мислят за грозното си ежедневие??
...сега се надявам да млъкнат
:>
ScionOfStorm
08-08-2007, 19:11
Експлойтед...името на песента или линк с нея може ли :)?
връзката с 24 страници словесна помия, която се изля... особено от няколкото неосъзнати елемента, които се чудят как да компенсират малките си членове и са избрали пътя на омразата спрямо различните, защото мисълта, че са висша раса ги успокоява да не мислят за грозното си ежедневие??
Само това ли можа да измисли малкото ти мозъче?
Disrespect
08-08-2007, 19:15
метоманчо, твоето мозъче и 1/660034030 не може да измисли ;)
belerofone
08-08-2007, 19:20
В свободна държава живеем...Виртуалното пространство е за всички елементи които имат мнение.....
П.С.Ако ти изразяваш мнението си само , за да компенсираш някакви твои дефицити не тук е мястото да го показваш.....
Поздрави....
метоманчо, твоето мозъче и 1/660034030 не може да измисли ;)
Може,може :D
belerofone
08-08-2007, 19:30
Експлойтед...името на песента или линк с нея може ли :)?
Това е поема :)
Относно другият- ти каза, че сме свободна държава, но физиката ни учи на следното:
Докато има дадено действие, има обратно по посока и равно по сила противодействие.
^ надявам се да си го спомням правилно...
"Другият" иска да попита ти дали отчиташ силата на съпротивлението....независи мо в коя посока....
Поздрави....
Може и да падаме на тяхното ниво, но според мен не трябва да оставяме такива хора спокойно да пропагандират болните си идеи...
Ако говориш за преки, физически действия- вече не се занимавам, остарях и поумнях, но... словесната война срещу тази пропаганда никога няма да спре... защо ли??
Прочети пак поемата??
Аз прочетих "Моята борба" :oops: [-o<
Guderian
08-08-2007, 19:43
Аз прочетих "Моята борба" :oops: [-o<Дай линк да си я дръпна :wink:
хаха, защо реалииралите се в живота истински синове на Фюрера нямат неговата Библия на етажерката си? :twisted:
когато прочетеш "Моята борба", разбираш колко обръкани са били разсъжденията на един болен мозък и как тази книга не съсъдржа никаква истина - просто квазиинформацията в еня е толкова мъглява, че позволява на сульо и пульо и досега да я тълкува в различен, удобен за него план - както е и с религиозните книги ;)
И какво научи?
хаххахаха... научих, колко може да бъде изпаднала една човешка душа, докато е обвита в омраза и жажда за власт и реваншизъм.
Научи ме да мразя човечеството ;)
ПП. ей писна ми да пиша глупости на "камарадите"... и без това не са истински национал-социалисти...
Значи не си научил нищо :D
И какво научи?
хаххахаха... научих, колко може да бъде изпаднала една човешка душа, докато е обвита в омраза и жажда за власт и реваншизъм.
ПП. ей писна ми да пиша глупости на "камарадите"... и без това не са истински национал-социалисти...
сподели, водачо и просветителю наш :)
И какво научи?
Колко голям играч е Фюрера ли :D
И какво научи?
хех, ако искаш да описваш делата на любиямия лидер с некви селски, мангалски изрази, давай - разкажи ни какъв "играч" е бил в действителност :twisted:
И какво научи?
хех, ако искаш да описваш делата на любиямия лидер с некви селски, мангалски изрази, давай - разкажи ни какъв "играч" е бил в действителност :twisted:
Кое повече те интересува?Как преаба Хинди?Или Аншлуса?Или судетите?Или Рейнската област?Или Прага?А може би френската екскурзиика :lol:
ооо, да, мръснико, говори ми, а аз ще гледам портрета на Рудолф Хес, тоя истински мъж и ще лъскам здраво бастуна, както би направил всеки истински Ариец
pathetic
08-08-2007, 20:18
Вземете се сберете,нАпийте си,па си говорете,бе,маа му стара.
То край нямате.
:roll:
pathetic
08-08-2007, 20:20
Е,че вий по семейному ке се сберете-домошарски у некого и ще се напийти със сливовица.
:-D
Знам че си гей и лъскаш чекии на истински мъже :D
Guderian
08-08-2007, 21:03
Вземете се сберете,нАпийте си,па си говорете,бе,маа му стара.
Ще те вземем със себе си да ни правиш компания :lol: :lol: :lol: :lol:
pathetic
08-08-2007, 22:31
Мнее
без жени,де.
Вашите герои ще ви правят компания през дългите безпаметни пиянски нощи.
тара ра ра.
и музика от някой филм с Радж Капур.
Ей така ми дойде,не зная защо хаха.
deni4kata333
08-09-2007, 00:19
onq den edno cigan4e f supera vika6e na prodava4kata kako volen 6e ni prai na sapun - nego go sravnqqqt s hitler
Мен ме интересува как прееба немският народ и всичките онези семейства останали без бащи, синове, братя и т.н. ;)
Това че е така - така е. :wink:
Но при война... няма начин да не е така,още повече при толкова мащабна война. За постигането на някаква цел се изискват жертви. Сталин,Чърчил и така нататък не са ли пожертвали много хора? Даже руснаците са пожертвали много повече хора във ВСВ,отколкото немците...
Изобщо има ли голяма война в световната история без много убити (изключвам "Студената")?
Самият Сталин е казал,че "Смъртта на един човек е трагедия. А смъртта на милиони - просто статистика"...
знаеш ли какво е споделял пред най-приближените си, когато руснаците са отблъснали немците на източния фронт? "немските войници ме предадоха"
когато се организира цивилната съпротива, казва същото и за тях - "мислех, че немският народ е много по-смел и достоен, но явно съм се лъгал. бъдещето принадлежи на упорития и трудолюбив народ на изтока"
съжалявам, но той е бил луд, наистина - карал е СС да застрелват бягащите от цивилната съпротива, което пък е измислено от руснаците при обсадата на Сталинград
искам да кажа, че не виждам защот трябва в името на болни, невъзможни идеи да казвате, че може да бъде жертвано всичко?
все едно тея войници, които са изпращани на фронта, не са имали семейства, домове, все едно не са държали снимките на децата и съпругите си в джоба до сърцето си, все едно не са били хора....
и това не са само германци - западните имппериалисти, социалистите-фашисти, нацистите, източните монархии - всички са държали като заложници собствените си народи, карайки ги да скачат според тоягата - в името на доброто на УПРАВЛЯВАЩИТЕ
държавата има функция да осигурява спокойно и пълноценно съществуване на гражданите си, а не да записва положителен икономически ръст - което е самоцел за десните, свързана с много лишения от страна на народа и лъжи, че е ОК - нито пък е задача на държавата да организира репресивни дейности или да подклажда агресия срещу друга държава, което може да доведе до война и е потенциален риск за изпълняването на функциите - свобода, спокойствие, сигурност
начинът не е да се стреля и убива, да се пуска на свобода омразата - защото има винаги по-силен от теб, който да те смчка и после не властта, а населението страда...
Мен ме интересува как прееба немският народ и всичките онези семейства останали без бащи, синове, братя и т.н. ;)
Това че е така - така е. :wink:
Но при война... няма начин да не е така,още повече при толкова мащабна война. За постигането на някаква цел се изискват жертви. Сталин,Чърчил и така нататък не са ли пожертвали много хора? Даже руснаците са пожертвали много повече хора във ВСВ,отколкото немците...
Изобщо има ли голяма война в световната история без много убити (изключвам "Студената")?
Самият Сталин е казал,че "Смъртта на един човек е трагедия. А смъртта на милиони - просто статистика"...
знаеш ли какво е споделял пред най-приближените си, когато руснаците са отблъснали немците на източния фронт? "немските войници ме предадоха"
когато се организира цивилната съпротива, казва същото и за тях - "мислех, че немският народ е много по-смел и достоен, но явно съм се лъгал. бъдещето принадлежи на упорития и трудолюбив народ на изтока"
съжалявам, но той е бил луд, наистина - карал е СС да застрелват бягащите от цивилната съпротива, което пък е измислено от руснаците при обсадата на Сталинград
искам да кажа, че не виждам защот трябва в името на болни, невъзможни идеи да казвате, че може да бъде жертвано всичко?
все едно тея войници, които са изпращани на фронта, не са имали семейства, домове, все едно не са държали снимките на децата и съпругите си в джоба до сърцето си, все едно не са били хора....
и това не са само германци - западните имппериалисти, социалистите-фашисти, нацистите, източните монархии - всички са държали като заложници собствените си народи, карайки ги да скачат според тоягата - в името на доброто на УПРАВЛЯВАЩИТЕ
държавата има функция да осигурява спокойно и пълноценно съществуване на гражданите си, а не да записва положителен икономически ръст - което е самоцел за десните, свързана с много лишения от страна на народа и лъжи, че е ОК - нито пък е задача на държавата да организира репресивни дейности или да подклажда агресия срещу друга държава, което може да доведе до война и е потенциален риск за изпълняването на функциите - свобода, спокойствие, сигурност
начинът не е да се стреля и убива, да се пуска на свобода омразата - защото има винаги по-силен от теб, който да те смчка и после не властта, а населението страда...
Мама ти деба долна........Всички знаем защо Хитлер напада СССР............Не се прави на ударен!
nsdap . biz някои доставчици филтрират адреса, за улеснение може да ползваш онлайн прокси.
__
__
/\_\
/ / /_
/ /_/\ \
_\ \/ \ \
/\ \ /\ \_\
\ \/ \ \/_/
\ /\ \_\
\/_/ / /
/ / /
\/_/
заради кое, глупако? ти явно си доста по-тъп от тоя хулиган, дето ти е на аватара....
СССР изобщо не ме интересува - знаеш ли защо е била Втората световна? за да могат фашистите Сталин, Хитлер, Мусолини, както и Държавния съвет на Императора да си разделят света наново, ей затва
леле, колко сте тъпи, дори не заслужавате да ви се удари шамар, ей!
заслужавате да сте в първите редици при щурма на Сталинград, ей това залсужавате - нали искате да сте герои - и някой да си изтрие подметките с вас,а?
заради кое, глупако? ти явно си доста по-тъп от тоя хулиган, дето ти е на аватара....
СССР изобщо не ме интересува - знаеш ли защо е била Втората световна? за да могат фашистите Сталин, Хитлер, Мусолини, както и Държавния съвет на Императора да си разделят света наново, ей затва
заслужавате да сте в първите редици при щурма на Сталинград, ей това залсужавате - нали искате да сте герои - и някой да си изтрие подметките с вас,а?
Колко си тъп!Да наречеш Рудолф Хес хулиган си е доста просташко!
С това промито мозъче,няма да стигнеш до никъде......Та нали аз съм параноик и обвинявам за всичко евреите.......Ти пък обвиняваш Сталин,Хитлер &CO
Guderian
08-09-2007, 09:03
заслужавате да сте в първите редици при щурма на Сталинград, ей това залсужавате - нали искате да сте герои - и някой да си изтрие подметките с вас,а?Куенч, ти гадже нямаш ли си :lol: Да не би щото си мулат да си сам и да си го изкарваш на нас :lol: :lol: :lol:
не, аз обвинявам всички, които използват властта си, за да си играят с народа като с пионки
докато ти си точно от най-заблудените пионки и се поддаваш на пропагандата, която им оправдава действията с разни "скрити врагове", които никой не може да види.... :smt012
bulgarche
08-09-2007, 09:08
Е да, но Те ще го прочетат и могат да научат нещо от теб - един бивш истински национал-социалист
След доста търсене ми я бяха намерили и ми е един от ценните подаръци.
А ти ако оня ден не се беше направил на ударен можеше и да ти пратя няколко електронни варианта, като ТОВА (http://derfuehrer.mnsf.info/meinkampf/bulgarisch/meinkampf/meinkampf.pdf)
Blacklisted
08-09-2007, 09:13
Рудолф Хес всъщност е доста противоречива личност :-)
Рудолф Хес е бил ВЕЛИК бре, ти кво говориш??!!
абе ние какво ли знаем!!!
все пак на него е кръстен главният елен на Дядо Коледа - Рудолф
той всяка коледа дърпа шейната на Дядо Коледа, който носи на добрите арйчета подаръци!!!
Рудолф Хес всъщност е доста противоречива личност :-)
Я разкажи тая хумореска :lol:
Blacklisted
08-09-2007, 09:23
Кaкво подяволи е правил през 41 в Британия? :)
Кaкво подяволи е правил през 41 в Британия? :)
Нека да ти обясня.......Хитлер никога не е искал война с Англия......Когато Хитлер и Хес разбират че трябва да нанесът превантиерн удар на СССР,преди операция "Буря",Хес разбира че Германия не може да води война на повече от 1 фронт и Хес заминава за Шотландия за да моли Чърчил за мир......Но евреите му плащат и не позваляват на Хес да се върне в Германия.......И така умира на 17 август,празник на неонацизма....Последния водач умира на 93г......
Берлин Шпандау.......Според официялната версия се самоубива,но според семейството му(И както предполагам) е извършено убииство за да не издаде тайните,който знае още от 41г....
Познавам един човек, който го е пазил...
до последно не се отказва от идеите си, но единствените хора с които е контактувал е лекарският му екип, които са били мисюлмани всичките.. араби ;)
Именно тунизиецът Абдулах разказва за 2-мата американци който са убили Хес :|
Guderian
08-09-2007, 10:16
Жалко, че Хес не доживя падането на Берлинската стена :(
belerofone
08-09-2007, 11:00
Жалко, че Хес не доживя падането на Берлинската стена :(
А ако я беше одживял каква щеше да е промяната според теб....
bulgarche
08-09-2007, 11:16
Geheimakte Hess, жалко че нямам линк към него. Много хубаво документално филмче за Родолф Хес и някои подробности около 46-те години, както и последните му дни.
http://www.vbox7.com/play:12b5d39e
FelisDirus
08-09-2007, 11:50
Geheimakte Hess, жалко че нямам линк към него. Много хубаво документално филмче за Родолф Хес и някои подробности около 46-те години, както и последните му дни.
Хм, този тип въобще не ми допада. :smt012
на такива като тебе само Азис им допада O:)
bulgarche
08-09-2007, 12:00
Не споделям чувството. Този човек...нямам думи просто. Като видя негова снимка и всичко ми се преобръща...ама отречи че е красив, можеш ли?!
belerofone
08-09-2007, 12:00
Повтаряш се вече не мислиш ли....
Guderian
08-09-2007, 12:03
Не споделям чувството. Този човек...нямам думи просто. Като видя негова снимка и всичко ми се преобръща...ама отречи че е красив, можеш ли?![/quote]Къв националист си ти ве!? Как няма да уважаваш немците като при условие, че, ако бяха победили щяхме сега да сме на 3 морета!
Не не мисля,не се меси между шамарите....
OtherDimension
08-09-2007, 12:10
предпочитам да съм на едно море и свободен, отколкото на три морета, но работещ в мина, с окови на краката
Къв националист си ти ве!? Как няма да уважаваш немците като при условие, че, ако бяха победили щяхме сега да сме на 3 морета!
добре де, тва не е ли като да си противореиш?
немци - бг национализъм :smt017
FelisDirus
08-09-2007, 12:19
Виж, аз Азис не знам какъв е, що е, но щом си заинтересован що не ми обясниш? Явно ти знаеш повече за него.
Това, че не одобрявам жестокостта (бях цитирала Хес, ако си ми чел постовете) не означава, че спадам към тази жалка прослойка от обществото, която няма изградена ценностна система и върти гюбеци до умопомрачение. НО това е съвсем друга тема. Моля не избягвай основната такава.
Guderian
08-09-2007, 12:20
предпочитам да съм на едно море и свободен, отколкото на три морета, но работещ в мина, с окови на краката :smt013
bulgarche
08-09-2007, 12:23
Не споделям чувството. Този човек...нямам думи просто. Като видя негова снимка и всичко ми се преобръща...ама отречи че е красив, можеш ли?!Къв националист си ти ве!? Как няма да уважаваш немците като при условие, че, ако бяха победили щяхме сега да сме на 3 морета![/quote]
Guderian, за пореден път забелязвам че не мислиш и не дооглеждаш. Престани с клеветите! Хес за мен е велик човек, пред който се покланям!
предпочитам да съм на едно море и свободен, отколкото на три морета, но работещ в мина, с окови на краката
А ти за Ньойският договор чувал ли си? И кой ни е върнал голяма част от земите? Ние защо според теб сме на страната на Национал-социалистическа Германия от 1 март 1941 г., след като Богдан Филов подписва договор за присъединяване към Тристранният пакт?!
FelisDirus
08-09-2007, 12:23
предпочитам да съм на едно море и свободен, отколкото на три морета, но работещ в мина, с окови на краката :smt013
OtherDimension, напълно съгласна съм с теб!
Guderian, какво си се напънал, душко. Няма смисъл..
Guderian
08-09-2007, 12:25
Аз съм БЪЛГАРЧЕ, сега видях и се съгласих :) Извинявай :wink:
_Cuddly_, няма да се откажа докато не видя едно крайно дясно правителство на власт в България :!:
FelisDirus
08-09-2007, 12:29
Аз съм БЪЛГАРЧЕ, сега видях и се съгласих :) Извинявай :wink:
_Cuddly_, няма да се откажа докато не видя едно крайно дясно правителство на власт в България :!:
Ууу, недей така.. успех ти пожелавам!
Колкото и да ми е мъчно и да обичам майка България, заминавам и ще си изнеса парцалките оттук !
OtherDimension
08-09-2007, 12:31
не прекалявай със солетите
Българче, според мен сме на тяхна страна след силен натиск и заплахи от страна на Хитлер, който е крещял като обезумял на Борис..
Българската армия е включена в състава на украински фронт и се бият срещу Хитлер в Югославия и Унгария .. благодарение на Русия не сме приети от страна на победителите
.. ако допуснем, че Хитлер бе превзел цяла Европа.. силно се съмнявам, че щяхме да му бъдем любимци и ни очакваше съдба на просто една работна ръка..
харесвам идеите на национализма, както и някои от програмата на НСГРБ.., но не виждам с какво българиският етнос, щеше да бъде гледан с друго око от Хитлер, който презирал славяните
bulgarche
08-09-2007, 12:51
Ти малоумен ли си? Ти...точно нас пък българите никой не ни пипва, никой не смее нищо да ни каже. Виж колко години сме стояли неутрални. А педерасТката постъпка на Русия не я коментирам...
Започваме да цитираме учебниците по История за Среднообразователните училища
Тук не е имало засилено нацистко присъствие (за разлика от шествия на анархистите в България), но виж колко организации е имало ;) Визирам специално Бранник, като най-популярна
http://www.kackad.com/i213/chern2.jpg
OtherDimension
08-09-2007, 12:55
да съм казвал, че са ни "пипали" ?
хубаво, малоумен съм .. да вярвам, че нямаше да ни посипят с почести след войната при успех на Тристранния пакт .. ама хубаво
bulgarche
08-09-2007, 12:58
Не изонизирай, не си малоумен. И аз не мисля че щяха да ни боготворят, но малко по-розово гледам на нещата от теб.
OtherDimension
08-09-2007, 13:03
не се иронизирам .. предполагам, че си доста по-добре запознат с нещата от мен, просто мисля лочически, въз основа на това, пък което аз съм прочел(а то не е от учебника)
но смятам, че отговора на въпроса, дали щяхме да бъдем по-щастливи ако Хитлер ни управляваше, а не Станишев .. няма да ни бъде никога известен :)
Хитлер е мистик....Вятвал е в свръх силите и много се е страхувал от България,не случайно не я и посетил нито един път!Хес ни нарича "Арииците на Балканите"......Въпреки че сме отказали помощт за "Източния фронт" Хитлер не ни е премазал както е направил с унгарците....Да не говорим колко мн територии си връщаме без нито един куршум!
bulgarche
08-09-2007, 13:20
не се иронизирам .. предполагам, че си доста по-добре запознат с нещата от мен, просто мисля лочически, въз основа на това, пък което аз съм прочел(а то не е от учебника)
но смятам, че отговора на въпроса, дали щяхме да бъдем по-щастливи ако Хитлер ни управляваше, а не Станишев .. няма да ни бъде никога известен :)
Не смятам че съм особено запознат. А логически ако се мисли...това е България...нас ни тъпча и плюят всички, ама им е пределно ясно кои сме и ги е страх от нас.
А Станишев и Хитлер...можеше с друг примера :) Поне единия да смениш :)
Демокрацията не е за Българина...
belerofone
08-09-2007, 13:39
Ти ли си шамарите Метоман....Това никак не ми си нрави.....Във форум сме недей го забравя.....
Ти ли си шамарите Метоман....Това никак не ми си нрави.....Във форум сме недей го забравя.....
Исках да кажа да спреш да пишеш едни и същи забележки!Ако имаш да кажеш нещо по темата го направи,но няма смисъл от такива дребни заяждания....
belerofone
08-09-2007, 13:45
Исках да кажа да спреш да пишеш едни и същи забележки!Ако имаш да кажеш нещо по темата го направи,но няма смисъл от такива дребни заяждания....
Е и ти правиш забележчици понякога.....А за темата вече отдавна я изчерпахме....Това имам предвид....И това казвам по темата....
Guderian
08-09-2007, 13:47
Heil Hitler :!:
30 страници ... http://www.carogne.com/public/emoticon/messenger/3d/36_1_10.gifhttp://www.carogne.com/public/emoticon/messenger/3d/36_1_10.gifhttp://www.carogne.com/public/emoticon/messenger/3d/36_1_10.gifhttp://www.carogne.com/public/emoticon/messenger/3d/36_1_10.gif
Guderian
08-09-2007, 13:49
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cd/Thule-gesellschaft_emblem.jpg
bulgarche
08-09-2007, 14:27
Heil 28
Хитлер е бил пич! Тея дето са против мен НА САПУН!
Тея дето са го уморили Хитлерчу са били горящи торби с лайна!
pathetic
08-09-2007, 15:27
Да ви го начукам с тия 20 + осморки.
bulgarche
08-09-2007, 15:40
Важното е да се чука, нали така ;)
FelisDirus
08-09-2007, 16:10
мда и аз така мисля :mrgreen:
Guderian
08-09-2007, 16:12
мда и аз така мисля :mrgreen: :oops: :oops: :oops:
belerofone
08-09-2007, 16:16
мда и аз така мисля :mrgreen:
[-X :-D
bulgarche
08-09-2007, 16:46
_Cuddly_, нали знаеш че отказва предложения, каквито и да са те? 8)
FelisDirus
08-09-2007, 17:57
мхммм, ще видим.. :lol:
Guderian
08-09-2007, 18:06
мхммм, ще видим.. :lol:Какво ще видим :oops: :D :lol:
FelisDirus
08-09-2007, 18:55
Абе, вие тука не си ли говорехте за Хитлер? :lol:
pathetic
08-09-2007, 19:00
Какъв ти Хитлер.
Има и по-интересни теми.
като чукането,както стана ясно.
:twisted:
неверници :Р
bulgarche
08-09-2007, 19:03
Ta..като стана дума за чукане...продължавайте, продължавайте :lol:
pathetic
08-09-2007, 19:08
Прочетохте ли вица,бе..аз така си го харесвам,а никой не му се смя.
:?
SoulCrew
08-09-2007, 19:26
Хитлер Ще Ви Оправи :!:
Guderian
08-09-2007, 19:30
Някой ден отново ще сме на власт :) още малко, още малко.... :D
pathetic
08-09-2007, 20:22
..oh I'm done.
bulgarche
08-10-2007, 00:02
Tozi film e pylna prostotiq, dave ne izdyrvah da go dogledam. To biwa biwa bluposti da kazwat i okazwat, ama to tuj...
вижте, по принцип съм против всяка форма на експлоатация, но това не е анархизъм, защото той също прин зава доста форми на експлоатация
не съм и някакъв хипи наркоман, който се боцва, запушва си ушите и си затваря ушите и почва да вярва в доброто човечество
само че злобата на човека не си идва отвътре, тя се придобива и сами се научаваме на нея, за да живеем в това общество и в този свят
трофичните реакции на ЦНС не са свързани с насилие, тези центрове, свързани с мобилизирането на методиките за псотигането на целта, които мобилизират насилието, се формират у детето по-късно - и това са изследвания на невролози, които съм чел и притежавам
приматите не са убийци по рождение :)
затова не понасям, когато някой твърди, че безсмисленото насилие ще оправи някакъв проблем
колко пари тоиват за социални помощи на година за всички цигани? колко пари отиват на година за турците-тютюнопрозиводители, защото тях не ги виждам да живеят в палати?
колко евреи има в България, че да превръщате това в проблем?
имате ли преки доказателства, например, как някой арийски шпионин е откраднал протокол от Великата Ционистска Организация, на която се е обсъждало как да унищожат поробеното бяло човечество?
или БГ-национализма - еми добре, работи за родината си, а не за държавата, но не закачай другите
и още нещо, с което повечето т.нар. националисти си създават имидж на хулигани и престъпници - развяването на разни лозунги и тичането по боеве - детска радост, дай да се овъргаляме в прахта, а после да обясняваме на ама и тати, че не сме се били...
:smt009
искам да видя някаква положителна организация, която се разгръща и извършва контруктивна дейност - като почнете от ходенето на Шипка и пресъздаването на исторически боеве - давайте, тея, дето сте се организирали, правете нещо, което наистина да помогне на народа или да го мотивира да си помогне сам
аз лично смятам да ида следващатото лято на възстановките на въстанията, подготвям си облекло и оръжие :) може на някое да се засечем, но ако играя башибозук, няма да удряте с приклада, ей! :D
На вниманието на всички юдо-масонски-болшевишки педерасти!И най-вече за демократите!
Веднага след края на Войната еврейската пропагандна машина,чрез двете си изчадия-Комунизма и Демокрацията, започва съзнателно и целенасочено да изкривява същността на националсоциализма и личността на Хитлер.Така се оформят два типа митологични образи.Комунистите показват Хитлер като маниакален убиец,жаден за власт човек,целящ да пороби света,зъл гений,който използва гигантската си мощ за разрушения и убийства.Придават му се свръхчовешки способности с цел да се възвеличае подвига на червената армия и лично на генералисимус Сталин. Демократите,изхождайки от собствените си слабости, го описват като психически неуравновесен,истерик,псих опат,с треперещи ръце,сексуално извратен, импотентен, дори хомосексуалист.Понастояще тези две представи са обединени и така се оформя съвременната Лъжа.Днес името на Хитлер предизвиква у различните хора различни асоциации.Най-плиткоумните знаят само едно-Хитлер е луд.Някои от тях изобщо не познават историята, не знаят дори кой е Хитлер.Това обаче не им пречи да знаят, че е луд.Впрочем те рядко тормозят крехкото си съзнание с такива сложни, пък и никому ненужни въпроси.При хората от следващото стъпало на интелектуалната стълбица възниква вече и въпросът с евреите.Хитлер е лош-избивал е евреите.А защо ги е избивал? Защото е лош. Това е тяхната логика.Така наречените средно интелигентни граждани намесват и ценности като хуманността, човеколюбието, някои са чели нещо повече за газови камери и т.н.Хитлер е убиец-казват те и не осъзнават, че така жестоко се самоoбиждат.Хитлер е убил 6 милиона евреи(по еврейски данни,независими няма!),а Сталин-20 милиона руснаци.Да,но сега Хитлер е олицетворение на злото а Сталин-историческа личност от средата на 20-ти век.Защо ли?Може би който убива евреи е убиец, а който убива руснаци,германци и т.н. е политик,държавник.Между другото Бухенвалд и Освиенцим са като увеселителни паркове в сравнение с архипелага ГУЛАГ.По интелигентните вече могат дълго да говорят за демократичните ценности,за липсата на разлика между комунизма и нацизма, за правото на съществуване на всеки народ,за толерантност,търпимост.....Т е точно това и правят-заливат ни чрез вестниците, телевизията и радиостанциите с тази помия.Средностатистически Българин няма и представа какво е това антисемитизъм, но знае, че това е най-лошото нещо на света. Излиза един "политик" по телевизията и заявява-"Ние (те!) ще се борим безмилостно с всички прояви на антисемитизъм и ксенофобия."А гражданина пред екрана очаква борба с бедността,безработицата,ко рупцията."Какво ли е това нещо-мисли си гражданина-което е по-лошо от глада и мизерията, та първо с него ще се борим, сигурно е нещо страшно"Тази категория хора искрено вярва в това, което пише и говори, затова го прави толкова убедено.Последната група-тази на най-интелигентните, е наясно как стоят нещата, но има интерес останалите групи под нея да продължат да мислят по този начин.А Хитлер си е Хитлер.Каквото и да се говори за него.Името му няма лесно да се забрави.Защото делото му е толкова голямо, че не може да бъде засипано с кал, колкото и усърдни да за противниците му.А кой знае-може един ден тези лъжи да бъдат разобличени.И тогава да разберем в какво време сме живели.Да разберем, че светлите идеали на демокрацията не са толкова светли и не са никакви идеали-това е най-тъмната и страшна тирания!
Hail Hitler!
Метоман I 23942349234 piksela da go napi6e6 pak nikoi nqma da go pro4ete...
http://i.data.bg/07/08/10/502678_orig.jpg
И това от кой юдопедераст е писано?
Octofunk
08-10-2007, 12:27
Муахахахахахахах евала 8)
Ахахаха :-D :-D :-D Тва беше добро...и в крайна сметка кой победи....Сталин....
Nein!!!!
муахахахахахаха
Сталин always wins!
excommunisteen
08-10-2007, 13:15
хаха
страхотен комикс :D
още още още [-o<
вилхелм монке
08-10-2007, 13:18
аз се зарнах!!!!!!!!!!! видях Дахау !!!!!!!1 поздрави за guderian!!!!!!! guench е за Дахау
ядец!
мрачното бъдеще на комунизма иде, другари!
Червения Сатана ще се надигне от ада, чиято порта е била отворена чрез смъртта и мъките на милиони честни арийци и тогава нашия пъклен план ще се осъществи!!!!
да живеят комунистите-сатанисти!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ядец!
мрачното бъдеще на комунизма иде, другари!
Червения Сатана ще се надигне от ада, чиято порта е била отворена чрез смъртта и мъките на милиони честни арийци и тогава нашия пъклен план ще се осъществи!!!!
да живеят комунистите-сатанисти!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ти си луд?
Хайл Хитлер!
Tiho we!Kak moje6 da posramva6 Hitler taka be prosto 4ove4ence! Ne si dostatu4no dostoen, za da pozdravqva6 Adolf Hitler! Na kolene pa4a, 6ta razkosta! :twisted:
ако не вярваш, шокът ще е по-голям един ден за теб :)
Хайл Хитлер!
Tiho we!Kak moje6 da posramva6 Hitler taka be prosto 4ove4ence! Ne si dostatu4no dostoen, za da pozdravqva6 Adolf Hitler! Na kolene pa4a, 6ta razkosta! :twisted:
Да те еба в простия рапър :D
Метоман, ти имаш ли връвица с нанизани цигански и еврейски уши,а?
щото аз имам с нацистски ;) :twisted:
i love the screams of dying nazis in the morning! :twisted:
:smt005 :smt005 :smt005
вилхелм монке
08-10-2007, 13:43
quench ти се тъп негър които обижда великия фюрер!!!!!!! но един ден на всеки му своето
Хайл Хитлер!
Да те е** в простия рапър :D
Kvo stana be? Dosega buka6e ot akul i izvenduj po4na da rusi6 cinizmi, mai ne6ty toq akul se izpari, a druje? :-k
p.p Slava na Hitler, vsi4ko drugo da mre!
Хайл Хитлер!
Kvo stana be? Dosega buka6e ot akul i izvenduj po4na da rusi6 cinizmi, mai ne6ty toq akul se izpari, a druje? :-k
Вече не те познавам [-X [-X [-X пука ти нали :lol:
Хайл Хитлер!
Вече не те познавам [-X [-X [-X пука ти нали :lol:
Amiii....vsu6tnost-da...Puka mi http://i.data.bg/06/08/27/56555_orig.jpg
Adolf Hitler unser Fuhrer!
Disrespect
08-10-2007, 15:38
от вас ме хваща срам, че съм българин ](*,)
Skullbreaker
08-10-2007, 16:06
FFS METOMAN!
Ъм , Guderian....
http://img513.imageshack.us/img513/4725/retardny9.jpg (http://imageshack.us)
Impressive
08-10-2007, 16:16
Отказах се от Хитлер вече =;
Има някои хубави идеи, но само толкова...
ScionOfStorm
08-10-2007, 18:31
Фюрер се пише с u умляут, неграмотници.
Guderian
08-10-2007, 19:38
holyshit"holyshit"са такива дрисльовци като вас анархистите на които ще им намерим скоро цаката :wink:
Octofunk
08-10-2007, 21:56
Излез навън бе, Гудериан. Всеки път като отвора форума ти си постнал поне по 50 мнения по темите. То поне да бяха някакви смислени мнения, а то....
n0va_s1m_tYk
08-10-2007, 22:26
Ех..и аз съм му фенкааа!! Най- голямата ми мечта свързана с него е да се прероди, но в България,/да ми е съсед и мн печен френд :smt005 / ... с него да отворим пак газовите камери и да ни раздаваме безплатни черни сапуни... за черни дни де :smt005
excommunisteen
08-10-2007, 22:27
holyshit"holyshit"са такива дрисльовци като вас анархистите на които ще им намерим скоро цаката :wink:
Кои сте вие 8)
Guderian
08-10-2007, 22:30
Кои сте вие 8)Вашата противоположност :wink:
"Може би няма друга фигура,която да е оказала такова влияние върху живота на съвременниците си.Хитлер е най-даровития оратор в цялата история.Най-близкия паралел е с Наполеон и А Велики.
Така погледнато,Хитлер е разбунил света дори повече от тях!
а ти си гръцки циганин... марш обратно!
Много грубо :?
Откачалка :D
нарочно се отклоняваш от темата!
Guderian
08-10-2007, 23:00
За мургави византийци като теб само нож и клада!Няма да обиждаш Метоман! Познавам го и мога да ти кажа, че е чист българин! Действително се отклоняваш от темата! :x
Аз въобще нямам гръцка кръв :D
Тъп пънкар :D
а ти си арменец Гудеряне...
изобщо как може арменец и византийски мангал да се представяте за НС по форумите...
Аз съм бил наци и не ми пука, ама ще кажа на някой от моите приятели от миналото да се занимае с вас...
арменец и византийски циганин претендират за арийци... та вас ще ви запалят, ако ви хванат бе
Боже прости му,той не знае какво говори :D
http://a117.ac-images.myspacecdn.com/images01/7/l_60fcf7288d71f78a42df956099ac8c8c.jpg
ХАХАХХАХАхахахахаХХАхаХА ебАти ПичА http://i.data.bg/06/10/28/104917_orig.jpg
вилхелм монке
08-11-2007, 05:43
всички нацисти обидивяваите се!!!!!!!!!!!!!!
Вилхелм Монке
08-11-2007, 05:45
SS-Brigadef
Хладнокръвен, дързък офицер от Waffen SS с шепа мъже превзема югославската столица без нито един изстрел.
Превод: Erich von Manstein
Когато германските сили нападат Балканите в ранната пролет на 1941 г., те срещат не само въоръжена съпротива, но и труден терен, както и ужасно време. Италианският военен провал през зимната кампания в Гърция, следван от пристигането на британските сили в помощ на Гърция, което заплашва южния фланг на Германия, принуждава Адолф Хитлер да се намеси. Италианският диктатор Бенито Мусолини изпраща 500 000 войници на Балканите и губи 63 000 в първите 6 месеца от военните действия. Възвишения и планински проходи, покрити със сняг до април и дори май възпрепятстват германските конвои с провизии и доставки и пречат на механизираните части. Подкрепленията не могат да се разположат така както би трябвало. Реки и потоци трябва да бъдат пресичани, ранени войници и военнопленници трябва да бъдат евакуирани, летища трябва да бъдат превземани или строени, комуникационни линии трябва да бъдат установявани. Понякога победата зависи не толкова от превъзхождащата военна сила колкото от подсигурената, действаща линия на доставки.
Напрегнатата битка на Балканите въобще не се оказва това, което очаква Вермахтът. Това е първата му среща с партизаните, зимната война и планинския терен. Всички основни задачи трябва да бъдат превзети бързо, а градовете са цели от първа важност. Германия очаква, че Гърция ще капитулира, оставяйки столицата Атина и пристанищата в германски ръце. Гръцките бази за Луфтвафе и Кригсмарине биха затвърдили германския контрол над североизточното средиземноморие и биха помогнали за снабдяването на германския Африкански корпус. Гърция би служила като така необходимия за Германия район, от който британските кораби ще бъдат прогонени, и освен това ще приближи германските сили още до Суецкия канал.
На пътя на Германия обаче застава Югославия, която е изключително про-британски настроена – особено сръбският компонент в държавата. Опасението, че югославският принц Павел може да отстъпи пред фашисткия лагер, кара югославския посланик във Вашингтон да изпрати пламенно съобщение към Белград, с което моли принца да не се дава на Хитлер. Британският крал Джордж VІ, заедно с министър председателя Уинстън Чърчил изпращат съобщения до принц Павел и югославският министър Драгиша Цветович. Чърчил предрича, че ако Югославия “съучаства в убийството на Гърция, нейната гибел е сигурна и безвъзвратна."
На 20 март принц Павел тържествено обявява, че страната му се присъединява към Тристранния пакт. Срещайки се с американския посланик Алтър Блис Лейн, Павел казва, че ако не влезе в Оста, няма да може да разчита на хърватска подкрепа в инвазията, която се задава.
На 24 март 1941 г. министър председателят Цветович и министърът на външните работи Цинцар-Маркович заминават за Виена, за да подпишат пакта, като пътуването им е държано в тайна поради страх от публични вълнения. Те подписват на 25 и се връщат обратно. В Белград разбират за преврата, който започва вечерта на 26. Офицери и антифашистки части превземат военновъздушни бази, летища и административни сгради, и в крайна сметка югославското правителство е свалено. Революционните сили завземат радиостанции и телефонни централи, министерството на войната, полицейски управления и главната пощенска служба. Цветович е арестуван. Принц Павел е заловен в Загреб, където пътува с влак и е принуден да абдикира, оставяйки младия крал Петър да управлява като марионетен монарх.
Новото правителство съобщава, че би останало вярно на Тристранния пакт след като разбира, че Британия и САЩ, въпреки подкрепата им, не могат да помогнат на страната срещу германска атака. Но Хитлер не се примирява. Той заповядва на върховното командване (ОKW) да планира широкомащабна инвазия на страната. На 6 април 1941 г. германският външен министър Йоахим фон Рибентроп дава заповед за атака на Югославия.
България вече е сключила договор с Оста още на 1 март 1941 г. и дивизиите на Вермахта преминават през нея, за да нападнат страните на юг и югозапад. За да бъде подсигурен левият фланг и снабдителните пътища за бъдещи офанзиви, Югославия трябва да бъде покорена незабавно. 1-ва SS Leibstandarte Adolf Hitler и 2-ра SS "Das Reich" дивизии, заедно с планински части и допълнителни бронетанкови и пехотни формации трябва да прегазят Сърбия. Белград, югославската столица, е най-важната цел и за да отслаби града, германското върховно командване взема решение за двуседмични бомбардировки, следвани от тежък артилерийски обстрел и танкови атаки. Германците възнамеряват да използват пет пехотни дивизии, които да разположат в града след превземането му. Събитията обаче показват, че дори най-добре обмислените бойни планове понякога се провалят - и то при най-необичайни обстоятелства.
Белград преживява няколко дни на артилерийски атаки и три дни въздушни бомбардировки, които смекчават съпротивата на югославската столица. Но градът е превзет на 12 април 1941 г. - много по-рано отколкото върховното командване очаква - от шепа войници с малко муниции, но високо мотивирани, водени от мъж, който не се страхува да използва изпречилата му се възможност.
Изключително нетрадиционното нападение е резултат от правилната преценка на ситуацията, дръзката смелост и абсолютния късмет на SS-Hauptsturmf
Дано умрете всичките! :evil:
http://a117.ac-images.myspacecdn.com/images01/7/l_60fcf7288d71f78a42df956099ac8c8c.jpg
Това да не си ти?
Blacklisted
08-11-2007, 09:00
Това е злияt брат близнак :lol:
Guderian
08-11-2007, 09:53
Дано умрете всичките! :evil: Какво ще рече това :lol: нещо не си съгласен с истината, нали? :)
П.П. Иди и се гръмни :wink:
Гудериане, не се вкарвай в дебати за "истината" ;)
я кажи, какво е истината? :)
Почвате да ставате мнооого банални.С досадни и безсмислени теми.Това ли са проблемите на тийновете??По-добре да съм тъпа фръцла отколкото да се занимавам със ...... абе като секта сте бе :-s
аз съм в сектата на Боби Турбото ;)
"аз съм сектаааааа, аз съм сектаааааа"
:smt005
Guderian
08-11-2007, 22:16
:smt005Нали знаеш как ще се отнесем със сектите като вземем властта :twisted:
ScionOfStorm
08-12-2007, 07:42
^ Тихо бее, ще му претовариш мозъка, прекалено много процеси му вкарваш :/
Disrespect
08-12-2007, 09:05
аа фък! ще ни управляват цигани-евреи с турски произход :smt010
:smt005
bulgarche
08-12-2007, 10:07
А сега к'ви те управляват бе, умнико?!
Disrespect
08-12-2007, 10:24
А сега к'ви те управляват бе, умнико?!
аз сам си се управлявам =) и не искам да имам бог, цар или диктатор който да ми налага нещо и да ми казва как да живея
...НЕ съм анархист
Аре поздрав с Green day - american idiot
Disrespect
08-13-2007, 12:22
нашите хайдути нещо спряха да пишат...дали са изяли някой банан?
нашите хайдути нещо спряха да пишат...дали са изяли някой банан?
Чул те Господ!
не, отвлекох ги на ЛС ;)
все пак, има шанс темата за плитизирането на форума да изпълни косвено целта си и да спрем със замърсяването на "всичко тийн накуп"
а раздела за България отдавна е изпуснат....
Вилхелм Монке
08-14-2007, 06:10
ти си хаудутин свиня тякава комунистическа!!!!!!!!!!
Disrespect
08-14-2007, 06:21
ти си хаудутин свиня тякава комунистическа!!!!!!!!!!
ти си тъп циганин
виж се бе...не можеш да пишеш
metoman4o
08-14-2007, 11:06
Sieg Heil fur 18!!
Guderian
08-14-2007, 11:13
Sieg Heil fur 18!! :wink:
П.П. Следващия път се логни :)
GLeZoRanA
08-14-2007, 19:22
Я тука не съм писала тзтзтз :lol: Ziga Zaga ziga Zaga oi oi oi 8)
Nightingale
08-14-2007, 19:29
Ако наистина имаше толкова поддръжници на Хитлер, колкото се казаха тук е те да бяхме вече нацистка държава.
По темата - според мен Хитлер не е велик, просто се е мислил за такъв и се е правил на Господ! :!:
Disrespect
08-14-2007, 19:32
Ако наистина имаше толкова поддръжници на Хитлер, колкото се казаха тук е те да бяхме вече нацистка държава.
По темата - според мен Хитлер не е велик, просто се е мислил за такъв и се е правил на Господ! :!:
провокира ги...
get ready for battle, troops! :twisted:
Хардлайн комунист
08-14-2007, 19:35
Мухахаха
Хитлер е тъпа курва :twisted: :twisted: :twisted:
Guderian
08-14-2007, 19:46
Мухахаха
Хитлер е тъпа курва :twisted: :twisted: :twisted: Мри ве, болшевишка гад :evil:
Мухахаха
Хитлер е тъпа курва :twisted: :twisted: :twisted: Мри ве, болшевишка гад :evil:
Марш в Гулаг :twisted: :twisted: :twisted:
ПРОЛЕТАРИИ ОБЕДИНЕТЕ СЕ !!!!
loyal_88
08-14-2007, 20:00
Мухахаха
Хитлер е тъпа курва :twisted: :twisted: :twisted: Марш в Аушвиц бе боклук!
Disrespect
08-14-2007, 20:13
бухахахааххахаха
метоман4о
08-15-2007, 20:29
защо не сте в Красна поляна да биете цгани, бе нацистчета..
или по форумите сме велики, а после невинните граждани да страдат от вашето малодушие???
Аз съм НС не Жандармерия!
stefko89
08-15-2007, 23:59
haide vsi4ki da se organizarat sega i da po4vame da pravim ot ciganite sapun i ot turcite 4etki za kilim :wink:
haide vsi4ki da se organizarat sega i da po4vame da pravim ot ciganite sapun i ot turcite 4etki za kilim :wink:
по-добре ги "правете" на веро и сапун,за да има по-голямо разнообразие на пазара на почистващи препарати и да процъфти химическата малотонажна промишленост :P :P
по-добре ги "правете" на веро и сапун,за да има по-голямо разнообразие на пазара на почистващи препарати и да процъфти химическата малотонажна промишленост :P :P
Да,а после кой ще го използва тоя сапун?Аз лично не бих посмял,предвид изходния материал...Най-добре ще е да ги направим дърва за огрев....
stefko89
08-16-2007, 01:36
xaxaxa =D>
Да,а после кой ще го използва тоя сапун?Аз лично не бих посмял,предвид изходния материал...Най-добре ще е да ги направим дърва за огрев....
Съжалявам,но може само сапун..
Защото той се прави от мас..
Знам,правил съм(само от свинска мас за сега)...А какво ще кажеш за изтривалка за обувки от скалповете им?
Ziezi,при цялото ми уважение..разговора ни е леко несериозен..
А изтривалка не става,защото те се правят от каучук..
Въобще като се замисля хората сме доста безполезни като суровина .. :roll:
зиеззззии
08-16-2007, 02:13
Добре,разбирам от намеци...Обаче има едно нещо,за което стават-боксови круши...Или те или ние,така или иначе...
Вилхелм Монке
08-16-2007, 07:31
аз бях там спукайме циганите!!!!!!!!!!!!
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Guderian
08-16-2007, 11:56
Марш в Гулаг :twisted: :twisted: :twisted:
ПРОЛЕТАРИИ ОБЕДИНЕТЕ СЕ !!!!Писнало ми е от болшевики, цигани, евреи и какви ли не! Ей такива като тебе заслужават да бъдат подредени на стената и незабавен разстрел! :x
Вилхелм Монке
08-16-2007, 16:49
гледаите der untergang!!!!!!!!! филма е хубав!!!!!!!! един от най хубавите филми за войната!!!!!
Impressive
08-16-2007, 16:53
гледаите der untergang!!!!!!!!! филма е хубав!!!!!!!! един от най хубавите филми за войната!!!!!
Тоя по ме кефи 8)
http://zamunda.net/details.php?id=13518
Guderian
08-16-2007, 16:58
Тоя по ме кефи 8)
http://zamunda.net/details.php?id=13518 :D
MajeStic
08-16-2007, 18:04
Вилхелм Монке
Пожелавам ти да отидеш на война и да се върнеш пак да пишеш във форума.
Disrespect
08-16-2007, 18:23
Вилхелм Монке
ние му го пожелахме това вече...и на другите хайдути също, ноо...
на тях само устите им знаят
MajeStic
08-16-2007, 18:36
Вилхелм Монке
ние му го пожелахме това вече...и на другите хайдути също, ноо...
на тях само устите им знаят
Нямам нищо против да дойде и да ми каже хайл хитла или там както се казва и да му изтръгна топките:)
loyal_88
08-16-2007, 18:42
Навит за 1в1 утре вечер?
ПП Важи за София някъде из центъра, а не у некой айдушки квартал :lol:
Disrespect
08-16-2007, 18:44
^и ти ли мечтаеш да бъдеш на фронта?
хора, много филми гледате...
MajeStic
08-16-2007, 19:02
Навит за 1в1 утре вечер?
Ходи играй Counter-Strike
loyal_88
08-16-2007, 19:10
Навит за 1в1 утре вечер?
Ходи играй Counter-Strike Не, мерси. Но щом тебе те кефи...
MajeStic
08-16-2007, 19:59
Навит за 1в1 утре вечер?
Ходи играй Counter-Strike Не, мерси. Но щом тебе те кефи...
http://store4.data.bg/dungen/skype.AdiumEmoticonset/emoticon-0136-giggle.gif
Ще спя спокойно 8)