PDA

View Full Version : Moderated:Имам проблем с майка ми

---
08-02-2007, 12:24
zdraveite.
imam problem s nashite (po-tochno maika mi) i iskah da go spodelq, zashtoto se chuvstvam ujasno.
na 14 godini sym a sestra mi na 7. kogato maika mi rodi sestra mi trqbvashe da si ostane vkashti po maichinstvo i da q gleda. sled 3-4 godini tq nameri jena, koqto da se griji za sestra mi, za da moje maika mi da izliza navun s priqtelki i tn... izlizahme dvete zaedno, hodehme zaedno na neinite uroci po italianski az stoqh i slushah, beshe strahotno - osobeno letata s neq bqhme po cql den navun. No po edno vreme kaza che veche ne izdurja da bezdeistva, da nqma kakvo da pravi, da si sedi vkashti, a kogato izleze navun da e bezcelno. ot moq gledna tochka mislq che se chuvstvashe nepulnocenna. po cql den placheshe, beshe i mnogo tejko. hodeha s bashta mi i baba mi po lekari, psihoterapevti, masaji, raboti... az mnogo se pritesnqvah, no neshtata se opraviha. nameri si rabota na mnogo hubavo mqsto i i mina. veche beshe po-dovolna kakto ot jivota, taka i ot sebe si. kazvam ot jivota zashtoto po onova vreme beshe tolkova depresirana che vsqka sekunda me beshe strah da ne napravi neshto.
Ot 4-5 godini polojenieto e perfektno. ili po-tochno izglejda taka. imam predvid che stana shtastliva, raboti i tn... No otkakto ozdravq stana chovek. Predi edna godina zabelqzah che se umalchava vse poveche i poveche, kato che li se otdrypna ot nas. nai-vajnite neshta za neq bqha i vse oshte prodyljavat da sa sa gsm-a i i komputara. bqh malka i ne osuznavah kakvo stava, do edin moment kogato bqh na kompa i tq doide da si proveri poshtata. zazqpah se nastrani za da ne q pritesnqvam i kogato si vavede parolata se obarnah kam monitora. tq si otvori poshtata i nqkakav meil v koito (tai kato nedovijdam) zabelqzah samo nqkolkoto sarchica i celuvki. pomislih che sa ot bashta mi, no tq kato me vidq che sum vidqla me izgoni ot komputara. edin pat gi chuh da se karat zashtoto v 12 prez noshta telefona i e zvannal kato za sms i bashta mi go vzel za da ne sabudi mama. otvoril go i vidql che e ot maj pismo, koeto ako beshe za rabota, nqmashe da sadarja takav tekst. skaraha se mnogo losho, tq mu kaza che ne e negova rabota koi i pishe i kakvo, dori mu kaza che si izmislq i tova ne e bilo za neq, no zabelqzah che ottogava maika mi si darji gsma na bezshumen. znaeh che stava neshto, no se praveh che ne razbiram absolutno nishto - zashto po celi noshti tqsi shtraka po telefona, zashto prekarva chasove na kompa, kachva snimki, kara me non stop da q snimam kade li ne... dori chatovete v koito obojavah predi godini da kisna, se pravq che ne vijdam. spodelqm na baba mi vs tova, tq kaza che i tq go zabelqzva, kazva che ne sa normalni takiva raboti za 35godishna jena, koqto si ima muj (bashta mi e nai-prekrasniq chovek na sveta) i dve deca. no sashto taka baba mi kazva "radvai se, che pone e samo v neta. ne mislq che neshto poveche moje da stane. a i po-dobre taka, otchujdena, otkolkoto kato predi vreme depresirana". Dnes, idiotkata az, nqmashe kakvo da pravq i si otvorih icq-to koeto ne polzvam ot godini. vidqh obache che maika mi bez da iska e zapametila parolata si i reshih da vlqza. ot icq-to i vlqzoh pravo v poshtata i bez parola. zapochnah da i razglejdam pismata (znam, che e gadno, no iskah da vidq dali ne e nqkakvo nedorazumenie) i vidqh 14 stranichna "istoriq" na meili s nqkakuv italianec. zarazglejdah gi - zashto po dqvolite mi trqbva da znam italianski - razbrah vsichko. ne beshe prisushto za maika mi da govori takiva... neshta. pone 200 meila bqha. nqmah sili da gi procheta vsichkite, razplakah se. zarazglejdah oshte malko - vidqh pisma i ot i maje, no bqha mnogo po-malko. Mnogo me e strah. znam che obicha mnogo bashta mi, no ne e normalno da kazva takiva neshta na chovek, koito e vijdala samo na snimki i si e govorila po telefona. ne iskam i nqma da kaja na bashta mi, zashtoto tova oznachava ili ogromen, ama ogromen skandal, koito moje da zavurshi s razdqla, ili ... pak skandal, koito da zavurshi s tva che bashta mi she ostane vkashti samo zaradi nas... ili skandal, koito shte zavarshi s razdqla i bashta mi shte iska da ni vzeme pri nego... ili... boje, nqma nikakva vazmojnost da ostanat zaedno. osven ako ne se otchujdqt i se razberat da ne si govorqt, da ostanat sapruzi samo zaradi nas... ne iskam da stava podobno neshto, ama da ostavq mama da prodaljava li? vse nqkoga toi shte razbere, a ne go zaslujava - toi e prekrasen chovek, prosto imam neveroqten kasmet da mi e bashta (ne tochno no tova e a tema). ako govorq s baba mi koqto vinagi e na moq strana, tq shte se izpusne pred maika mi a maika mi na neq shte i kaje che q e stegnala kriticheskata i che si izmislq, a men sigurno shte me namrazi. prosto veche otkacham. i oshte neshto - ako tq vsichko tova go praveshe skrishom, pak nqmashe da razbera, no tq dori ne se darji kato maika. stanala e mnogo studena, kara se s tati, na nas sas sestra mi (i nai-veche na mene) kreshti za shtqlo i neshtqlo. na men si go izkarva za absolutno vsichko. ne mi posqga i ne me bie, no psihicheski e nalice. savsem chovek e - predi beshe nejna i lubveobilna, sega e tolkova studena... e, nejna e ama ne kam kogoto trqbva, ne kam semeistvoto si.
sajalqvam che vi zanimavam sas vsichko tova, no me e mnogo strah i sam mnogo razocharovana ot neq. ne iskam nqkoi da tragne da me sajalqva, moje bi prosto mi se iska nqkoi da mi dade suvet. vinagi sum bila zrqla i razumna i sam namirala izhod ot situaciite, no sega ne znam kakvo da napravq. moje bi trqbva da q ostavq da produljava sas "kiber izneverite si" zashtoto nqma da ponesa da se razdelqt. mislq che i dvamata mnogo se obichat, no ne razbiram zashto pravi vs tova... :smt010 :smt010 :smt010

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

banancho
08-02-2007, 12:38
ми нз какво трябва да нарпавиш но и аз имах такъв проблем и сега са разделени ](*,)

08-02-2007, 12:52
Ами имам регистрация в форума ама ме е срам да пиша от нея,еми на мен майка ми преди няколко дни ми каза че нямала пари да ме гледа и че едва ли не и преча в живота а ако ви кажа че баща ми има магазин и изкарва добри пари и че нз си от кога не са се прибирали да вечерят в кащи защото могат да си позволят всяка вечер да са по ресторанти и едва ли не тя оня ден ми заяви че само пари харчила по краи мене е НЕ ама аз тва не можах да го приема и никога няма да и го простя!(Ама защо ли ми го каза когато го нямаше баща ми аааа? щото е една тапа патка кадето нз какво дранка и ако го каже пред баща ми...)

iLoveChocolate
08-02-2007, 13:02
eми мацка явно на майка ти й липсва нещо, така си обяснявам сичко.
друго обяснение за мен няма. ако разбереш какво е. дали поддържат интимност с баща ти или нещо такова :|

08-02-2007, 19:36
Много лошо!И немога да ти дам никакви съвети...Много са гадни семейните проблеми и не се обиждай но майка ти не оби4а баща ти и е голяма к*рва!Не го казвам за да те разпла4а или нещо такова казвам го за тжое добро!По-добре се жърти около баща ти а не около майка ти защото тя пет пари не струва и май не е задоволена сори! :cry:

Mimka_sweet
08-02-2007, 20:09
Абе ........ не знам.
Прочетох всичко (това е най-дългата тема,която съм чела) и мога да ти кажа само да не се притесняваш,знам че е гадно и сичко това,но не можеш да го оправиш....или може да можеш.
Изчакай когато майка ти е в добро настроение и на шега я питай "Мамо вие с тати обичате ли се" да видим какво ще ти отговори.

Аз веднаъж така питах мама и тя ми каза "Мне живеем заедно защото вече сме свикнали така" :lol: (не се учудих от отговора)

Ама от друга страна като се замисля....може би майка ти не е доволна от брака си и затова е вечно подтисната и така нататък.Има ли смисъл да са заедно с баща ти само заради вас......
Оф абе и аз не знам сичко е толкова сложно!Само не се отчайвай!

---
08-02-2007, 20:18
Ami Mimka_sweet, az sum si dostatuchno otchaqna veche. izobshto ne moga da q pogledna v ochite i da se usmihna - vatreshno dneshnata sluchka mnogo me distancira. za utre si e vzela svoboden den koito she prekarame samo dvete "kato maikai dashterq" dori sestra mi e pratila pri detegledachkata. pfu da be... ne moga da q vazpriemam kato maika veche. navivah baba mi da otida za nqkolko sedmici pri neq da se otyrsq no nqma da stane, zashtoto nashite shte zapodozrat che stava neshto... moje bi kraq na lqtoto trqbva da predloja na nqkoq priqtelka da izkarame edna dve sedmici izvun sf... ne znam,iskam da se mahna ottuka... da zatvorq ochi i kato gi otvorq da nqma nishto takova... mai uspqh da si namerq rabota, ako mi dadat shte bachkam kolkoto da ne vqsvam v nas i da prekarvam po-malko vreme vkushti, shoto ne moga da q pogledna v ochite... napravo... mnogo e gadno da znaesh neshto, ot koeto zavisi jivota na 5 choveka i da ne mojesh da napraish nishto. az she si mulcha- ako semeistvoto se razvali (i taka i she stane) ne iskam da e zaradi men... prosto ponqkoga mi idva da si teglq noja :smt009

P.P. ne, ne sam se pobarkala dotam, nqma da si go teglq, 100% ... ama mi se iska

Mimka_sweet
08-02-2007, 20:26
Ами използвай утрешния ден , заа да говориш с нея(въпреки че може да се скарате жестоко), ама може и да и отвориш очите и да се сети за момент ,че има семейство което я обича .Кажи и , че знаеш всичко и че е по-добре за теб да нямаш майка,отколкото да има майка-егоитка....кажи и всичко което чувстваш и мислиш и че може да е щастлива и с вас.

barbie__girl
08-02-2007, 20:32
[-X vij nai-dobre pogovori s maika si popitai q kakvo stava :? taka e nai-dobre !!! e ti si znae6 :( az sam s teb... nai-dobre si pogovorete ili semeino ili samo s maika si :smt010
e YSPEH :)

08-03-2007, 07:40
az kakto nqkoi dr te suvetvam da si pogovori6 s neq mn seriozno i da i kaje6 4e znae6 vs a posledicite moje da sa edin skandal ili ako ima smelost da go napravi-edin 6amar koeto ne mi se vqrva,no vse pak tq trqbva da razbere 4e ili 6te jivee 6tastlivo sus semeitvoto si ili ne i e mqstoto pri vas i da si obira kru6ite :? sorka 4e taka ti go kazvam oba4e tva mislq :smt017

08-03-2007, 15:46
Аз бих поговорила с нея, но ако отрече или нещо такова, казвам на баща ми.Ако има дело за развод оставам с него после.Така е най-добре. :wink:

Сънливка
08-04-2007, 08:19
Нямах нерви да я изчета тая латница :smt013

sexa_na_kompleksa
08-04-2007, 12:24
Трябва да поговориш с майка ти и/или с баща ти.Но първо май е по-добре да погововиш с майка ти.Кажи й,че знаеш за всико и че е по-добре да се разделят,защото така няма смисъл - баща ти и сестра ти живеят в няква илюзия,майка ти само се измъчва,че не може да е с други мъже,а пък на теб ти е супер гадно,че знаеш какво прави майка ти ...
Ако тя нищо не предприеме и продължи да лъже баща ти,по-добре поговори с него.Кажи му за имейлите,които си прочела.Пък после те двамата ще се разправят.
Ако се разведът,по-добре със сестра ти отидете при баща ти.Ти си достатъчно голяма и ако се стигне до дело, ще питат при кой искаш да останеш,но за сестра ти не знам - тя е още малка.Но ако ти искаш при баща ти и той е съгласен,сигурно и сестра ти ще остане с вас двамата.
Сега може да ти се струва много страшно това вашите да са разделени.И аз така си мислех,но като се разведоха нашите видях,че не е толкова страшно,а точно обратното - за всички ни стана по-добре.
Надявам се,че нещата ще се оправят ! Успех !