PDA

View Full Version : Moderated:Приятелят ми не желае свирка

vicious :P
08-02-2007, 14:24
Здравейте, аз сам на 17 години и със сегашния си приятел ходим вече 3 месецаа всичко върви нормалноо във връзката както големи хораа ниее правим и секс, но има един малък проблем приятеля ми не иска да му правя свирки , а аз имам голямо желаниее... :oops: ако можее някой да дадеее съвет или да каже каква може да е причината той да не искаа нито една свиркаа :( :( или поне как да го накарам да опитам и ако не му харесааа да спраа

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

08-02-2007, 14:34
Здравейте, аз сам на 17 години и със сегашния си приятел ходим вече 3 месецаа всичко върви нормалноо във връзката както големи хораа ниее правим и секс, но има един малък проблем приятеля ми не иска да му правя свирки , а аз имам голямо желаниее... :oops: ако можее някой да дадеее съвет или да каже каква може да е причината той да не искаа нито една свиркаа :( :( или поне как да го накарам да опитам и ако не му харесааа да спраа Браво на тва момче. Ако е зарди тебе значи те обича. Другата причина е да го е срам от нещо.

shadow4e
08-02-2007, 14:36
Покажи му, че ти искаш и че няма да го направиш само заради него и не го смяташ за унижение, че си сигурна в него, че те уважава и би искала да си доставите и това удоволствие :)

marina star
08-02-2007, 14:37
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

4uvam za parvi pat takova ne6to,kaji mu 4e na teb 6te ti bade priqtno i 4e ne e ni6to lo6o moje naistina da se pritesnqva,predrazpoloji go

08-02-2007, 14:38
za parvi pat 4uvam mom4e da ne iska da mu napravqt svirka :shock:
po temata
moje da go e sram ot ne6to..nz. nai dobre da pogovori6 s nego i da go pita6 za6to ne iska

08-02-2007, 14:39
Може при предишни връзки да си го охапали.

vicious :P
08-02-2007, 14:41
Може при предишни връзки да си го охапали.
ne ne sam prosto kato sme si govorili na taq temaa mi e kazval 4e za negoo tovaa bilo rabotaa na nqkoqq dolnaa kurvaa, a ne na priqtelkata mu

08-02-2007, 14:41
Ili da ima nqkakyv komplex ili problemi s tova...primerno maika mu mu e skachala kato e bil malyk,ili bashta mu go e nasilval...Mnogo sa prichinite.

swords1010
08-02-2007, 14:42
А защо нас питаш? Отиди да питаш него. :smt017

MaPuHaa
08-02-2007, 15:05
em shtoom misli che e rabota na dolna kurva {ima pravo}no vse pak ti si mu priqtelka i go iskash tui 4e mu obesni 4e z ateb tva ne e gadnu i na teb i na nego 6te dostavq udovolstvie .uspeh :D

MostHated
08-02-2007, 15:14
ако чак толкова ти се правят свирки ми пиши ЛС ;)

08-02-2007, 15:40
moq sa6to ne e navit az da mu pravq frenska,makar 4e mnogo go kefi toi da se zanimava s moeto kotence..kazva 4e ne mislel 4e 6te mi xaresa,i vaob6te zaradi tova dali na men 6te mi e xubavo ne 6te da go pravq..az oba4e mu kazax 4e 6tom se pritesnqva ot tova dali na men 6te mi e priqtno ili ne,mu kazax 4e trqbva da me ostavi sama da si precenq.sega 4akame samo da ni se otvori vazmojnost/ili pone az/ za da probvam,samo 4e kak kato zaminavam dale4 ot nego za dosta vreme.uf....

6ca_na_izpit
08-02-2007, 15:45
e nqma stra6no i az se sbluskah sys su6toto no s vremeto ne6tata se promeniha - nali se se6ta6 kato trygne6 s celuvkite po korema i po nadolu prosto nqma na4in. probvai taka i spirai nqkolko pyti do tam - 6te vidi6 kak byrzo 6te si promeni mnenieto - garantiram :twisted:

FikSi91
08-02-2007, 16:22
ако чак толкова ти се правят свирки ми пиши ЛС ;)

pak za tolkova i az 6te se prejalq spoko 6tom e za dobra kalza pi6i na li4en ako sika6 ;)

fdream
08-03-2007, 11:21
bravosssss na tva mom4e ama tuka mai problema e drug a za nego nz ko da ti kaja sorryyyyy ili pak kvo kefi se 4e ima6 takav priqtel koito sigurno ne e s teb samo za duhaneto :smt007

sasha_90
08-03-2007, 11:28
Щом не иска не му прави.Не знам причината затова,не го познавам.

SilverAngel
08-03-2007, 11:34
4estno kazano i az sega za pryv pyt 4uvam mom4e da ne iska svirki... Ti sigurno si zlatna 6tom ima6 takova jelanioe... predrazpoloji go za tova, a ako ne iska prosto go pitai kyv e problemi, ne6to kompleks li, strah li go e...

08-03-2007, 11:45
аз съм момче и не ме кефи да ми правят свирка, не че не са ми правили и то много, но никога не съм свършвал на свирка така че си е до човека, предпочитам да я обижа едно хубаво докато се разтрепери вместо да ми духа :wink:

CELEBRITY
08-03-2007, 13:29
Ami moje da ne iska da mu lapash patkata i posle da te celuva .. nz taka si mislq

Jaden
08-03-2007, 13:50
Иман само един отговор.Или го е срам от нещо или има педерастични наклонности защото никой нормален пич няа да откаже свирка.

ivon
08-03-2007, 14:31
Най-вероятно се притеснява...и аз навремето имах едно такова гадже :D поговорете, но не го насилвай....ще доиде момент в който той сам ще си поиска :D

cosmopolitan__girl
08-03-2007, 18:21
Здравейте, аз сам на 17 години и със сегашния си приятел ходим вече 3 месецаа всичко върви нормалноо във връзката както големи хораа ниее правим и секс, но има един малък проблем приятеля ми не иска да му правя свирки , а аз имам голямо желаниее... :oops: ако можее някой да дадеее съвет или да каже каква може да е причината той да не искаа нито една свиркаа :( :( или поне как да го накарам да опитам и ако не му харесааа да спраа
И моя приятел не иска да му духам..
в смисъл аз не съм проявявала желание..но той ми каза че ако някога тръгна да го правя щял да ме спре защото било унизително за мене...нз твоя фр може да мисли по същия начин.. :-k

pavkata91
08-03-2007, 18:24
щом не иска да му правиш значи те обича и не иска да ти е гадно нали ме разбираш :D :-D 8-[ 8-[ 8-[ 8-[

Lithium
08-03-2007, 18:58
А защо нас питаш? Отиди да питаш него. :smt017 Подкрепям!

Devstven_Pich
08-07-2007, 17:07
Браво на тва момче. Ако е зарди тебе значи те обича. Другата причина е да го е срам от нещо.

Az nikoga nesum iskal priqtelkata mi da mi prai svirki ili da mi lapa onaq mi rabota. Na men lichno ne mi e priqtno zaradi neq shtoto posle se pak she se celuvame a i me e malko gad. A i vsqko momche si ima predpochitania

DIVINE_TIME
08-07-2007, 17:51
Както има момичета,които не обичат френската,така има и момчета,които не харесват свирки! Просто е! :wink:

alkobalko
08-07-2007, 17:52
Никой не може да ти каже каква е причината да не иска. Най-добре поговори с него и го попитай защо не желае да му направиш свирка.

Д-р Блъсков
08-07-2007, 18:02
Може да го е страх от зъбите ти.

djuki
08-07-2007, 18:03
bravosssss na tva mom4e ama tuka mai problema e drug a za nego nz ko da ti kaja sorryyyyy ili pak kvo kefi se 4e ima6 takav priqtel koito sigurno ne e s teb samo za duhaneto :smt007дам много правилно . но ако толкова много те притеснява с това питай го направо

naMy4Ho_KoTe
08-07-2007, 23:59

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

Поговори с него и се опитай да разбереш причината.
Ако причината е срам или нещо такова, повечко разговори, окуражавания и блеснали с ентусиазъм очи ще оправят положението.
Ако причината е друга - винаги може да пробваш с психологическият ефект на "забранения плод". Благодариш му, че не трябва да му правиш свирки и се "заклеваш", че никога повече няма да положиш нейните си влажни устенца върху мъжествения му фалос.

bloodranger
08-08-2007, 00:03
[quote=vicious :P]Здравейте, аз сам на 17 години и със сегашния си приятел ходим вече 3 месецаа всичко върви нормалноо във връзката както големи хораа ниее правим и секс, но има един малък проблем приятеля ми не иска да му правя свирки , а аз имам голямо желаниее... :oops: ако можее някой да дадеее съвет или да каже каква може да е причината той да не искаа нито една свиркаа :( :( или поне как да го накарам да опитам и ако не му харесааа да спраа

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

Pri4inite za tva sa dve(spored mene)
1.ne ti dava da go lapa6 bez prezervativ ako e taka i az ne bih ti dal(vqrvai tva go kazvam s maka na du6ata) 6tot posle vse nqkoi den 6e trqa te celuve v ustata i 6e si spomnq za pesenta na slaveq :smt016
2.prosto e patologi4en slu4ai ili go e strah da ne go uhape6

rakiQ
08-08-2007, 07:15
след кат не иска има причина.... ти недей настоявала да не умреш от воня :-D

Sam90
08-08-2007, 07:33
Може би го е срам от нещо или просто не обича. И в двата случая избора е негов ;)

Vip_Kuchka
08-08-2007, 09:36
аз съм момче и не ме кефи да ми правят свирка, не че не са ми правили и то много, но никога не съм свършвал на свирка така че си е до човека, предпочитам да я обижа едно хубаво докато се разтрепери вместо да ми духа :wink: :o ne si svurshval ot svirka :-k ... moje da ne e bilo kakto trqbva 8-[

marto91
08-08-2007, 09:40
em sig go e strah ot teb da ne mu othapesh onaq rabota ili go sram ot neshto primerno ako mu e malak ili ako go e strah da ne namerisva :smt005 :smt005 :smt005

Novkov
08-08-2007, 10:03
Може да има лоши спомени като мене и да не го е преживял още. Една от не можене да свири ми изгриза достойнството :smt011

08-08-2007, 13:35
Бившият ми приятел също не искаше да му правя свирки защото си мислеше че за мен това би било унизително и неприятно.
Обясни на твоя че ти го искаш и ще ти бъде приятно да му доставиш удоволствие.

MajeStic
08-08-2007, 13:47
Ми кажи му:

"Искам само да пробвам и да видиш дали ще ти хареса. Ако не няма да го правя".

:idea:

пп:

провървя с моята приятелка ^_^

08-08-2007, 16:26
S priqtelq mi v momenta su6to sme na tva polojenie. toi ne iska az nqmam ni6to protiv da mu dostavq tva udovolstvie. prosto kato trugna nadolu i vinagi me spira. ne mislq 4e priqtelq ti e nqkuv komplexar kakto go izkaraha. prosto qvno e po mil i zagrijen za teb. ako ti pravi frenska mu kaji 4e iska6 revan6 i prosto go napravi. kolkoto i zdravomisle6t i mil da e nqma da izdurji kogato ustnite ti ve4e sa tam dolu.

08-08-2007, 16:39
аз съм момче и не ме кефи да ми правят свирка, не че не са ми правили и то много, но никога не съм свършвал на свирка така че си е до човека, предпочитам да я обижа едно хубаво докато се разтрепери вместо да ми духа :wink: :o ne si svurshval ot svirka :-k ... moje da ne e bilo kakto trqbva 8-[

исках да кажа, че не съм свършвал никога само с свирка, извинявам се за подвеждащия пост, но ако много настояваш може да ме пробваш, ако ме свършиш така веднага те вземам :wink:

SilverAngel
08-08-2007, 17:04
Браво на тва момче. Ако е зарди тебе значи те обича. Другата причина е да го е срам от нещо.

Az nikoga nesum iskal priqtelkata mi da mi prai svirki ili da mi lapa onaq mi rabota. Na men lichno ne mi e priqtno zaradi neq shtoto posle se pak she se celuvame a i me e malko gad. A i vsqko momche si ima predpochitania

''da mi prai svirki ili da mi lapa onaq mi rabota.'' :-D :-D :-D :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 ne e li edno i sy6to???????????????????????? Ili az sym nazad s materiala...

Inzaghi
08-08-2007, 20:57
Такова нещо за първи път чувам някой да не иска.......Аз умирам за свирка....
Явно нещо го притеснява - трябва да го питаш какъв точно е проблема......Не може ей така да не иска, притеснява се от нещо

08-09-2007, 11:30
xaxaxa eми проблема е че е тапак или че ти си грозна във лицето ! ;)

krem4et0
08-09-2007, 11:37
Здравейте, аз сам на 17 години и със сегашния си приятел ходим вече 3 месецаа всичко върви нормалноо във връзката както големи хораа ниее правим и секс, но има един малък проблем приятеля ми не иска да му правя свирки , а аз имам голямо желаниее... :oops: ако можее някой да дадеее съвет или да каже каква може да е причината той да не искаа нито една свиркаа :( :( или поне как да го накарам да опитам и ако не му харесааа да спраа Браво на тва момче. Ако е зарди тебе значи те обича. Другата причина е да го е срам от нещо.
А моя приятел като иска да му правя значи не ме обича, така ли?
Ако се обичате няма да имате никакъв психологически проблем от това. Това в крайна сметка означава, че ти си готова на всичко, за да се чувства той добре.

martix
08-09-2007, 12:22
духай му докато спи :twisted:

meaning
08-09-2007, 12:27
Е,щом правите секс като възрастни хора/те възрастните хора правят различни неща/и щом си вече възрастна,незнам как да ти помогна.Те възрастните в секса си помагат..
А за момчето...въх,има една дума за такива момчета...пишльо :] ,сдухльо...каквото решиш.Но прави секс като възрастни хора :smt004 :smt004

08-09-2007, 12:43
razbira se ,4e mom4etata koito ymirat za svirki 6te ti kajat, 4e ne6to ne mu e nared ili strada ot kompleksi, no spored men ne e taka. Ne 4e ne e vuzmojno no edva li. Spored men ni6to mu nqma normalen si e i pri4inata ne e su6to i v teb. Tova e vupros na razbiraniq qvno negovite sa po-razli4ni ot tezi na pove4eto mom4eta.Imam 1 fr s koito sme govorili za tova i toi mi e kazval su6toto,4e spored nego tova e unizitelno za jenata. Qvno ima nqkakv po-zdrav moral, no tova nezna4i 4e nikoga ne bi s enavil de :) vse pak ako stane sus sigurnost 6te mu harase spored men :wink:
A ina4e nemoga da razbera kakvi sa teq muje i mom4eta deto ne gi e gnus priqtelkata im da im go lapa i iskat,ama posle gi e gnus da q celuvat ?! :smt011 e kak ne vi e nepriqtno i za purvoto a? se edno vie kato i pravite ne6to na neq i tq psole da ne iska da vi celuva... ako obi4a6 nqkoi nqma da te e gnus ot nego nezavisimo ot razli4nite situacii