View Full Version : Ще ги убия!!!
maLkATa_LiGLiChKaAa
08-02-2007, 16:13
znachi problema e sledniq :(
NE MOGA DA PONASQM RODITELITE SI !!! ISKAM DRUGI !!!znam che ne e hubavo da govorq taka no naistina mi OMRUZNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
:arrow: Iskat sled nqkolko dena da zaminem pri lelq mi za 7 dena :smt022 :smt021 :smt072 :smt075 :smt067 :smt066 :smt065 :smt064 :smt068 :smt070 :smt071 :smt102 :smt084 :smt093 zA CELI 7 DENA :shock: :shock: :shock: :shock: kato mi kazaha bqh kategorichna...Na 14 godini sym...bashta mi beshe obeshtal che ako vlqza nqkade tazi godina nqma da me kara da hodq tam..no sega mu kazah 'zabravi che shte otida taz godina nqma da stane obeshtal si mi' a negovite dumi bqha 'ti si malka ne reshavash ti neshtata nie s maika ti reshavame kakvo she pravish'
MNOGO SAM QDOSANA !!! Pisna mi veche ne stiga che vecherniq mi chas e 20;00 :smt013 :smt010 ami sega iskat da mi zagubqt i 7 dena ot vakanciqta tam !!! nqma da vijdam priqtelq mi :( koito mnogo obicham.. NQMA DA IZDURJA TAM I SAM SIGORNA CHE SHTE SE VURNA.... no kakvo da napraq za da ne zamina ? iskam da govorq s tqh i da me razberat.. NE MOGA BEZ NEGO 7 dena :smt014 ISKAM DA GI UBIQ !!!!!!!!!!! mRAZQ GIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!! :smt010 :smt010 :smt010 :smt014 :smt022 :smt021 :!: :!: :!:
:arrow: vaprosa mi e ?kak da govorq s tqh i kak da im obesnq che ne iskam da hodq tam !!! ](*,) [-(
ako she mi kazvate che sam malka na 14 godini i che sa pravi po dobre ne pishete komentari
DA PISHAT HORA KOITO SHTE DADAT SAVET MOLQ :smt006
blagodarq vi predvaritelno ! :( :wink:
зле си моето момиче, зле си
колклото и да ги мразиш (което е силна дума за твоя случай) аз мразих един съученик последната година - исках да го убия направо, защото имаше много солидна причина - ето това е омраза! ама след като завърших сичко се размина, както и да е
така че не ги мрази, колкото и да не сте в добри отношения ще се оправят нещата, едва ли искат да ти сторят лошо!
и аз преди години имах същите емоции и си мислех че ми пречеха само, и все ми се бъркат, абе тва са глупости... родителите никога не искат да правят нещо лошо на децата си или да им забраняват нещо или да ги каратъ някъде - просто липса на подход :wink: така че си преосмисли отношението към тях, защоо твоя приятел в който си така "влюбена" ще е един от многото, които вероятно само ще те изчукат и ще те зарежат! а родителите ще останат с теб и до теб винаги и в най трудните моменти - когато те зареже ще плачеш при майка си, не при някой непознат нали? така че опичай си акъла и 7 дена не са много, след тва колко по-готино ще ти е като се видите с твоя
Seducti0n
08-02-2007, 16:40
Имаш прекалено много претенции,не само към родителите си,а и към хората от този форум.Какво,означава,ще ги убия,мразя ги и прочие.Веднъж не са си изпълнили обешянието си ти вече,го правиш световен проблем.Щяла да си изгуби една семца от вакцията и нямала да си вижда гаджето,голяма работа,после след тези 7дни ще ви още по-приятно,че сте заедно отново. :wink: Просто бъди по-смирена.Аз също имам проблеми със семейството си н моменти не успявам да си здържм,нервите но да говориш така за тях,все едно са някакви животни.Никой не си избира семейството и родителите.Никой не те и кара да ги обичаш и да ги харесваш,но поне им дължиш малко уважение. :wink:
родителите никога не искат да правят нещо лошо на децата си или да им забраняват нещо или да ги каратъ някъде - просто липса на подход Wink така че си преосмисли отношението към тях, защоо твоя приятел в който си така "влюбена" ще е един от многото, които вероятно само ще те изчукат и ще те зарежат! а родителите ще останат с теб и до теб винаги и в най трудните моменти - когато те зареже ще плачеш при майка си, не при някой непознат нали? така че опичай си акъла и 7 дена не са много, след тва колко по-готино ще ти е като се видите с твоя
Tака е и аз съм на 14 но какво трябва да направя съгласявам се и толкова!
Това не ти ли е ясно???
Виж какво... :-D твоята работа е детска любов,което зна4и 4е майка ти и баща ти незнаят 4е имаш приятел!Ако знаеха щеше да им кажеш 4е много го оби4аш,4е неможеш без него и така нататък!100% щяха да те разберат
ти все още си в побертета на 14 години си!Незнаеш все още какво искаш естествено 4е те ще ти казват какво да правиш до нажършването на 18-тата ти година.Отиди при леля си!Това е детска работа с приятеля ти...
едва ли толкова мн го оби4аш просто неискаш да те зареже защото сега е лапешка работа и всеки ден се карате или нещо такова!И дори да отре4еш си е така,но и ти си леко тъпа! :smt013 :smt005 :smt005 :smt005
Mimka_sweet
08-02-2007, 20:22
Стига сте го хейтвали мумичето :!:
И аз съм на 14 и аз имам същите проблеми. :lol:
Ми ся не и се ходи при леля и , иска да е тука с приятели (то и на мен не ми се ходи с наще на планина за 7 дена ама......).....
И наще се ми обещават нещо,а после не го изпълняват ](*,)
както и да е ......
И в тази тема ще кажа нещо което искам да кажа от мнооооого време.
ЗАЩО наричате момичетата на 13-14-15 заблудени,курви и така нататък #-o (а за момчетата на въпросната възраст ако пуснат примерно тема че са си напраили сефтето казвате "А брау" ) .
И как изведнъж от заблудено дете на 15 сички се превръщат в зряла,разумна и знаеща какво иска "кака" на 16?!?!?!
Може и да е вярно,че това още е детска любов , ама не пречете на момичето да си я изживее и да види плюсовете и минусите на връзката и на сичко.
Грррррр гадни хейтъри
А по темата:ами опитай да говориш с тях ама едва ли ще се получи нещо . Можеш само да се примириш и да изчакаш да пораснеш малко ( или много) и да правиш каквото искаш :-D
iskam da ti pomgna i se se6tam samo za edin na4in pokaji im 4e si po zrqla i taka moje da ti se doverqt i da te puskat puk tva za ve4erniq 4as ne sum go 4uval 6tot az sum na 15 i si lqgam kogat si 6ta te samo me pitat ti koga 6te si lqga6 i az kazvam o6te ne mi se spi kat mi se dospi 6te si legna a te mi kazvat ok leka no6t i tva e sled tva kum 3-4 do 5-6 se izmukvam ot vku6ti i izlizam s priqteli maika vednuj me hvana i mi kaza kade be6e i az kazah s priqteli i tq pak mi re4e ok i tva e a puk az si re6avam kak koga s kogo kade i kolko 6te hodq pri lelq mi pri baba mi i tam o6te kadeto na mainata si raina
tru6ni im se i ne otivai be.
До авторката...мисля че никът ти отговаря на състоянието ти...
LedenaStrast
08-03-2007, 11:06
Neznam... ako az imah dy6terq na 14... edva li bih q ostavila za cqla sedmica sama v ky6ti s priqtelq si
Na taia vyzrast ti se iska da opita6 ot vsi4ko...
Justified
08-03-2007, 12:19
Абе какво ви става?Защо само ни занимавате с глупости.Знаете ли само колко много хора има с по-сериозни проблеми?
Много важно че една седмица няма да се видиш с него.И това ли е причина да искаш да ги убиеш?
Със сигурност родителите ти не го правят за да ти е гадно.Те си мислят че ще си прекараш хубаво там.
Пък и те нямат ли право малко да си починат от теб?
Докато не почнете сами да си изкарвате кинтите нямате право на глас. Аз ако съм родител бих въвел следната система: Свобода срещу пари... Колкото си по-свободен, толко по-малко пари ти давам...
Искаш 50 кинта седмично - вечерен час до 6... Минимум 6 часа учене. Готвиш, переш... Без PC... Телевизор по 1.30. Влачим те насякъде.
Искаш 30 кинта седмично - вечерен час до 10... 4 часа учене. Переш. ПЦ или ТВ по 2 часа (едното или другото)... Влачим те почти насякъде.
Искаш 10 кинта - вечерен час до 2-3.... 2 часа учене... ПЦ или ТВ по 3,4 часа от сяко... влачим те на малко места
Не искаш кинти - правиш квот щеш... Ама станеш ли на 18 се изнисаш.
И всеки ще си решава, колко свобода иска...
Justified
08-03-2007, 12:40
Докато не почнете сами да си изкарвате кинтите нямате право на глас. Аз ако съм родител бих въвел следната система: Свобода срещу пари... Колкото си по-свободен, толко по-малко пари ти давам...
Искаш 50 кинта седмично - вечерен час до 6... Минимум 6 часа учене. Готвиш, переш... Без PC... Телевизор по 1.30. Влачим те насякъде.
Искаш 30 кинта седмично - вечерен час до 10... 4 часа учене. Переш. ПЦ или ТВ по 2 часа (едното или другото)... Влачим те почти насякъде.
Искаш 10 кинта - вечерен час до 2-3.... 2 часа учене... ПЦ или ТВ по 3,4 часа от сяко... влачим те на малко места
Не искаш кинти - правиш квот щеш... Ама станеш ли на 18 се изнисаш.
И всеки ще си решава, колко свобода иска...
Ку-ку все пак са ни родители а некорумпирани полицейски надзорници.
Не ти изнася системата... Лигач.
Slave4You
08-03-2007, 13:42
Не мисля че за такова нещо си струва да кажеш че ги мразиш. Всеки има такива проблеми. 7 дена няма да те убият. Споко, бъди сигурна че има мн по лоши родители от твоите ;)
Как може да мразиш родителите си. За 7 дена едва ли нещо ще ти стане, както казаха другите съфорумци. Просто отиваш и се връщаш. А и колкото до родителите ти не мисля,че ги мразиш и искаш да ги убиеш, просто си им ядосана, заради постъпката им. Не се коси толкова. Както каза Адреналинка - Има много по-лоши и незаинтересовани родители. :-)
Пф, наще вече толкова пъти не са си спазвали обещанията, че вече ми писна да се ядосвам. И мен сега ме карат да ходя на море, а аз изрично им казах, че не мога и не искам в началото на месеца да ходя на море!!! Просто все едно говорим на различни езици ... пппффф, колко ме дразняяяяяяяяяяятттт ... :evil: Иначе съм съгласна с Mimka_sweet. :D
svetulkata
08-04-2007, 05:32
Problemite mejdu deca i roditeli sa ne6to absolutno normalno, no poviarvai mi, tova tvoeto ne sa problemi. Ti si edva na 14 i hi4 ne si misli, 4e si dostata4no goliama da preceniava6 ne6tata pravilno.V tazi vazrast horata priemat vsi4ko za "4ista moneta", doveriavat se barzo i v mnogo slu4ai ostavat silno razo4arovani. Taka, 4e ne se sardi na roditelite si, te sa v pravoto si da iskat nai-dobroto za teb. Viarno e, 4e v mnogo slu4ai gre6at, no tova e 4ove6ko. Ti sa6to gre6i6. Predstavi si, 4e ne6to sbarka6, dopusne6 gre6ka i tvoite roditeli vmesto da ti pomognat zapo4nat da govoriat, 4e te mraziat, 4e iskat da te ubiat i t.n.Ne si prava taka surovo da gi sadi6. A pak ako naistina si tolkova obidena, 4e ne si spazvat obe6taniata, pogovori s tiah. Popitai gi kak biha se 4uvstvali ako ti im obe6tae6 ne6to i sled tova ne go izpalni6. Obiasni im, 4e taka gubi6 doverieto si kam tiah, tova sas sigurnost 6te gi nakara da se zamisliat. No ne im povi6avai ton, badi iskrena s tiah, pokaji im, 4e sa te obidili. Pokaji im, 4e si tajna ne ot 7-te dni razdiala s gadjeto, a ot fakta, 4e tvoite roditeli ne sa si spazili obe6tanieto. V otno6eniata s roditelite se iska malko diplomacia-otkriti i spokoini razgovori. Sas skandali i obidi ni6to niama da postigne6. Sega si iadosana, no sled vreme 6te gi razbere6. Dano da sam ti pomognala. Jelaia ti uspeh za nepred. I...pesti si nervite, 6te ti triabvat kato porasne6 o6te malko :):):)
Sweet__baby
08-07-2007, 16:13
Абе ей момиче, ти си едва на 14. И кво значи мразя си родителите нз си кво. Ама ако не са те ЗА НИКЪДЕ не си. Те си решават какво ще правят и къде ще те водят. А тфа, че си имаш гадже..да не би за 7 дена да го изгубиш, бе или като си останеш 7 дена и ще го заобичаш повече :smt018 Абе мисли малко ...за кфо ти е тая глава на раменете. като станеш пълнолетна ще си правиш каквото искаш..... :smt019 :evil: :smt013 :smt019 :smt084
free_spirit
08-07-2007, 16:43
оф да ви имам проблемите-никой не е казал че като станеш на 14 всички трябва да се съобразяват с тебе-баща ти е бил прав да ти каже кой взима решенията в къщи-който изкарва парите и ти купува хубавите дрешки,за да можеш да впечатлиш гаджето-(говоря образно) Ами ако нямаше родители,ако те се караха по между си и после си го изкарват на тебе-по -хубаво ли ще ти е?Да не говоря за пъти по-фрапиращи случаи...Един ден и ти ще имаш деца и ще разбереш че не може да става все на тяхното... :smt011 помисли си хубаво преди да изричаш думи от сорта на "искам да ги убия" ,защото наистина-представи си че недай си боже забременееш от твоя принц и той изчезне или те зареже заради друга-няма да дойдеш да плачеш на мен със сигурност, а майка ти веднага ще ти подаде едно рамо...лигльовци....
ei kiflo q pomisli malko predi da prikaa6 takia guposti,znai6 i 4e ako ne sa maikati i ba6tati ti si edno ni6to koi znai kak ti izpulnqvat pri6tevkite daat ti pari nali ima6 v pokriv nad glavata i hrana pffff 4e neznae6 kvi semeistva ima koi znae kva razglezena pikla si mn ma nervite eitakiva malki ligli
eXtrem3-g1rl
08-08-2007, 00:00
Говориш така за родителите си, защото според теб те не постъпват правилно и си мислиш, че ти си правата в случая..Но не е така.. Абсолютно съм убедена, че родителите ти искат най-доброто за теб, както всеки родител за детето си. А не е излишно малко разнообразие в това ежедневие, пък и при това са само 7 дена..Какво толкова?! Не се лишавай от хубави моменти заради приятеля си, той ако държи на тебе и те обича, ще те чака ако ще и 7 месеца да те няма..
alkobalko
08-08-2007, 08:45
Родителите ти са тези, които са ти дарили живот и нямаш право да ги мразиш, а още по-малко да искаш да ги убиеш. За 7 дни няма да ти стане нищо, ако заминеш с тях. Не са прави, че не са изпълнили обещанието си, но и ти не трябва да изричш такива думи. Ако толкова се обичате с приятеля си 7 дни няма да ви разделят, напротив ще си липсвате и като се върнеш ще се обичате още повече.
sasha_90
08-08-2007, 13:33
:-D И аз на 13,14 години бях като теб е малко по-добре.Спорех с родителите си точно за глупости,като теб.Сега съжалявам за постъпките си в онези минали години.Не мога да повярвам,че съм се държала толкова лошо с хората,които са ме създали и са ми дали толкова много.Но не ми е ясно защо искаш да ги убиеш?Кой ще те гледа после?Кой ще ти дава пари и най важното кой ще ти осигури бъдеще?Като толкоз се правиш на голяма?Гаджето ли?Той едва ли ще ти даде това което могат родитили те ти.Да,вярно много съм се карала с нашите и в ден днешен,но те са единствените,на които мога да се доверя.Защо не започнеш да се държиш с тях по-добре?!Или си мислиш,че те мразят и затова така се държат?Не е вярно,не се и опитвай да си мислиш това.Те искат да те предпазят,защо не искаш да го видиш?-незнам.Но не съм аз тази,която ще ти казва какво да правиш или какво не.Просто помисли,кое е по-важно с теб-да си в добри отношения с вашите или да си държиш на гаджето.Гаджето ти в случая не е най-важното защото може да те зареже,докато родители те ти не биха....
littlestar
08-08-2007, 15:14
Миличка много силни думи употребяваш,те са ти родители и независимо от всичко те ти мислят най-доброто.Мисля че всеки един от нас е имал такъв период от живота си,какъвто имаш ти сега.А относно приятеля ти 7 дни са нищо време все пак не отиваш на края на света предполагам че при леля ти ще има компютър,а също така мошеж да се чуваш с него по телефона....Не е болка за умиране а и след тези 7 дни с приятеля си ще си станете по-близки и ще наваксате изгубеното време и ще е по-хубаво повярвай ми :wink: