View Full Version : EDNO VAPROS4E
Искам да попитам дали дължината на пениса ми е достатъна за скорошен полов акт... на 14 години съм и пениса ми е 14 см :(
predpolagam 4e da tva bi rqbvalo da ti e dostata4no
pak v kraina smetka ako nestigne 6te karai na pras4eta i :smt016
aide uspeh ;)
sea_of_SHIT
08-02-2007, 17:00
14 si e priqtno, ma moje i pove4e
ахахахах еее не днеска направо бисери след бисери - за скорошен полов акт :lol: :lol: , да не остане в дългосрочна перспектива, примерно в третата петилетка :lol: :-D
ахахахах еее не днеска направо бисери след бисери - за скорошен полов акт :lol: :lol: , да не остане в дългосрочна перспектива, примерно в третата петилетка :lol: :-D
В третата петилетка си ти :twisted:
Девтсвно перверзно отритнато от обществото пуберче :smt019
В третата петилетка си ти :twisted:
Девтсвно перверзно отритнато от обществото пуберче :smt019
щом казваш, твоя воля господарю :-D
Господаря иска свирки :twisted:
Господаря иска свирки :twisted:
питай баща си да ти направи :lol:
А БЕ ПИСНА МИ ЕБИ СИ МАЙКАТА САМ!НЯМА ТИ ПОМГАМ ДА Я ДИГНЕШ ОТ ЛЕГЛОТО ЗА ДА СМЕНИТЕ ПОЗАТА Я!
А БЕ ПИСНА МИ ЕБИ СИ МАЙКАТА САМ!НЯМА ТИ ПОМГАМ ДА Я ДИГНЕШ ОТ ЛЕГЛОТО ЗА ДА СМЕНИТЕ ПОЗАТА Я!
ее ама твойта е на ред днеска, синко :-D
ТИ ДА НЕ СИ МИ ТАТКО ВЕ ГЪЗАААААААА
ТИ ДА НЕ СИ МИ ТАТКО ВЕ ГЪЗАААААААА
едва ли, много си грозен за да си от моя род... сигурно е от кръвосмешенията на майка ти с цигани и прокажени :lol:
АМИ ТВОЯТА Е СМЕСИЦА МЕЖДУ ЦИГАНИН,НЕГЪР,АЗИАТЕЦ И ГЕРМАНКА!(на тва му се вика групово ебане)
АМИ ТВОЯТА Е СМЕСИЦА МЕЖДУ ЦИГАНИН,НЕГЪР,АЗИАТЕЦ И ГЕРМАНКА!(на тва му се вика групово ебане)
така ли се ебете във вашата рода че знаеш? :lol:
CuRly_Doll
08-02-2007, 17:41
така ли се ебете във вашата рода че знаеш? :lol:
hahahha.....mi kat go slu6a6 kvi gi dranka....taka mi...kak ina4e..... :lol:
pi6ete si na li4en i si se psuvaite za kvo pi6ete tuka si4ki da vi 4etata seleniite pfffffffffffff nqmam dumi .........
CuRly_Doll
08-02-2007, 18:14
pi6ete si na li4en i si se psuvaite za kvo pi6ete tuka si4ki da vi 4etata seleniite pfffffffffffff nqmam dumi .........
mm pak ti moji6 da se regne6..... :smt019