View Full Version : VEET ???????????
stasito77
08-02-2007, 16:59
Hey zdraveyte vsi4ki iskam da vi popitam kakvo mislite za produktte na VEET :?
PS az gi polzvah no msilq 4e sa bezpolezni
Прекалено скъпи са, не си струва...Да дам аз за депилатор 8 лв., тия са болни...
barbie__girl
08-02-2007, 19:30
az si bqh vzela veet da skapi sa no s epilatora me boli mn
PS puk i veet ne pomagat osoobenno :?
Simona1220
08-02-2007, 19:33
kupih si depolatoara na veet i vmesto 10 stoqh 12 minuti i kojata mi se napuka i mi izgorq bqha ujasni bolki pove4e ni6to na tazi firma nqma da si kupq
sladku_bebzi
08-02-2007, 19:43
Крема депилатор на Veet върши работа, колкото кремовете депилатори на другите марки, само че на Veet са малко по-скъпи.Една приятелка предпочита Veet пред останалите марки, но на мен ми е все едно.
barbie__girl
08-02-2007, 19:48
az sam s epilator na BRAUN moga da kaja 4e e mn dobar :) no imam edno zapitvane :? lenti4ki veet :S :?
Mimka_sweet
08-02-2007, 20:49
Mен ако питате всички депилатоари са губене на време.Киснеш с часове гола,умираш от студ и на сичкото отгоре ти мирише на мухлясал сапун от тея кремове.И накрая кво-нищо.
Ама като сме заговорили за Вийт,аз преди да открия ,че самобръсначката не била само за мъже ,ползвах много депилатоари и от него съм сравнително доволна,нишо че е бая скъпичък :-s
kristi_90
08-02-2007, 22:01
Миналия ден бях в "Метро" и разглеждах видовете лентички.Имаше на "Strep" и на "Veet".Много се чудих между двете,но си взех на "Strep",щото първо,че бяха по-евтини и повече в кутията и второ,че бяха с малко от авокадо,което ми се стори по-добрият вариант,също съдържат и две кърпички за след епилация.Днес ги ползвах(лентичките) като ги комбинирах с епилатора и стана доста лесно и бързо,щото те обхващат повече място,а пък епилатора премахва останалите по едно-две косъмчета.Така че останах доволна от тях.А пък за "Veet"-ползвала съм само едни от кремовете им за чувствителна кожа(син)-и беше добро,накрая кожата ставаше мекичка,а и ми издържаше доста време.
pathetic
08-02-2007, 22:57
Абе за лентичките(КОЛА МАСКА АХХА)
дадох 9.59 някъде.
И изхабих 6 (от 12)за веднъж
и на следващия ден си имах яко космите(по кракатаа :wink: )
Та не,определено не си срува.
по-добре да ги дам тия пари на козметик и толкоз,еба си.
:)