View Full Version : Самокритичност
От близо месец чета в този форум и ...честно,не ви разбирам.
Защо не спрете да си измисляте някакви ненормални проблеми и комплекси? Чудя ви се на ума, деца...баси самокритичните са всички, някви, хипер чувствителни към външния си вид. мамка му, това не е всичко на тоя свят... :? То, бива тийнейджърски лутания и тн, но някакси нямате ли усещането, че ставате ужасно..повърхностни?
И не говоря само за в този радел, а по принцип. Когато описвате някой, особено като се стигне до мечти за иделния8идеалната, пак всичко (почти) за вас е външност...Когато описвате себе си, отново наблягате на това. Но има и по-важни неща.
Разберете, перфектни никога не сте били, никога и няма да станете, безсмислено е да измъчвате и себе си, и околните с подобна несигурност. Няма да станете по-интересни личности, оп приятни и готини хора, ако свалите ..... кг, ако си махнете или направите лунички/трапчинки на бузите/ бенки.... Всеки е малко суетен, но е прекалено да се водите само от това.
sexa_na_kompleksa
08-03-2007, 10:41
И аз съм забелязала,че доста от хората тук са много суетни и повръхностни,дори и момчетата.
Надявам се,че като преминат през пуберта,ще се осъзнаят и ще разберат,че има много по-важни неща от външния вид.
barbie__girl
08-03-2007, 10:46
priznavam si i az ponqkoga sam takava no za men ima i mn po vajni ne6ta ot van6nosta kato naprimer :priqteli,rodnini i dr :smt006
Аз също съм суетна, но мисля, че с мярка.Преди много се впрягах, но накрая осъзнах, че не съм в състояние да променя някои неща и не си заслужава да си тровя живота с подобни глупости.
Аз също съм суетна, но мисля, че с мярка.Преди много се впрягах, но накрая осъзнах, че не съм в състояние да променя някои неща и не си заслужава да си тровя живота с подобни глупости.
Именно!!! =D>
И аз все искам да съм като еди кой си като го видя ,че има нещо по от мойто ама скоро се отказвам да се мъча,щото в повечето случаи не става токова лесно
CuRly_Doll
08-03-2007, 15:01
az sam suetna i se pak ne sam povarhnostna.....kakto kazaha i predi men sutata trqbva da e s mqrka... :wink:
An4eSsS__
08-05-2007, 20:50
така е!С всички до тук съм съгласна обачее....какво да направим ние - всичко си е от възраста ни.Когато имаш няколко килца отгоре искаш да ги свалиш защото си мислич че оня пич ще каже че си дебела(което в повечето случей не е така) Аз пък мисля че трябва да правим това което искаме и да правим така че да се чувстваме най-добре.Веднъж сме на такава възраст и трябва да я изживвеем както се чувствамв най - добре :wink: :wink:
всъщност повечето го правят в опит да подражават на някои, за мене няма лошо да си държиш на въшния вид, сега е лято, повечето нямат друга работа освен да стоят пред огледалото и да се гласят преди да отидат на кафенце
ПП на мен ми доставя удоволствие да се "глася" - грим, маникюр, комбинация на дрехи...
An4eSsS__
08-06-2007, 00:01
=D> \:D/
CuRly_Doll
08-06-2007, 10:50
mi nz...za momi4etata e vajno da sme naglaseni....mom4eta ne obra6tat mn vnimanie na van6niq si vid,oba4e ima i mn suetni mom4eta.... :wink:
Swinkenhoffer
08-06-2007, 11:01
нормално е да сме суетни... все пак, каквото и да си говорим, колкото и приказки да кажем, че визията не е толкова важна, съгласете се, че добре изглеждащите момчета/момичета, макар и не с кооой знае колко акъл, са по-вървежни от останалите.
факт е.
хората винаги ще са суетни, искащи да променят това и онова, защото външния вид е издигнат в нещо като култ. и защо да не го правят, ако имат възможност и ако така ще се чувстват по-добре... по-слаби, с по-големи устни/цици, не знам си кво.
нямам нищо против хората, които се стремят да изглеждат перфектно (всеки с разбиранията си за такова).
:smt006
Blacklisted
08-06-2007, 12:29
Vanity... definitely my favorite sin.
За пореден път го позлвам този цитат, но е толкова истинен :lol:
CuRly_Doll
08-06-2007, 16:06
нормално е да сме суетни... все пак, каквото и да си говорим, колкото и приказки да кажем, че визията не е толкова важна, съгласете се, че добре изглеждащите момчета/момичета, макар и не с кооой знае колко акъл, са по-вървежни от останалите.
факт е.
хората винаги ще са суетни, искащи да променят това и онова, защото външния вид е издигнат в нещо като култ. и защо да не го правят, ако имат възможност и ако така ще се чувстват по-добре... по-слаби, с по-големи устни/цици, не знам си кво.
нямам нищо против хората, които се стремят да изглеждат перфектно (всеки с разбиранията си за такова).
:smt006
a ako ima6 ne6ty v glavata i si dobre poddarjan staa syper.....nqma6 cena det sa vika..... :wink:
JuS7^YourS
08-06-2007, 20:46
е някои като са критични към себе си и външността си не означава непременно, че се вълнуват единствено от това. Просто в определени раздели от този форум нещата се ограничават до козметика, диети, секс, и затова хората пишат за козметика, секс и диети. Ако пишеха друго щеше да има СТИГА СТЕ ФЛУУУУУУУУУУУУУУДИЛИИИИИИ ИИИИИИИ
OtherDimension
08-06-2007, 21:24
Vanity... definitely my favorite sin.
За пореден път го позлвам този цитат, но е толкова истинен :lol:
прав си..