View Full Version : Безвъглехидратна диета!?!?!?
molq za razqsnenie kakvo vklu4va tq i rejima kakto i do kolko kg se smukvat za mesec da re4em!!! :::
sexa_na_kompleksa
08-03-2007, 11:07
Тази диета не ти трябва! Ще доведе само до проблеми ! Ако искаш да отслабнеш се захвани със спорт.
mersi za otg no vse pak zashto taka kazvash tolkova li e strashna #-o kakvo se qde ili ne se 8-[ [/b]
sexa_na_kompleksa
08-03-2007, 11:14
Честно казано за пръв път чувам за тази диета,но така като й гледам заглавието ми става ясно ...
Пък и самите диети не ми вдъхват много много доверие.За мен най-добрия начин за отслабване си остава спорта и здравословния начин на хранене.
mechtaq_za_teb
08-03-2007, 11:19
Ne si pravi experimenti s tazi dieta,zashtoto moje da se dovedesh do golemi problemi!Ti predstavqsh li si kakvo znachi organizma ti da ne poluchava vyglehidrati?Tqh gi ima v plodovete,zelenchicite.Kakva shte e tazi dieta?Po-dobre se zahvani sas sport kakto ti kaza momicheto po-gore.Tova e nai-dobriq nachin.
До какви проблеми може да доведе безвъглехидратната диета?
Отговор: Никакви. Питайте хората от ледниковия период. Те са се хранили безвъглехидратно и са оцелели, даже са евоюлирали (от еволюционна гледна точчка това е периода с най-бързо развитие).
Друг е въпроса, че такава диета се спазва много трудно (въглехидрати има в почти всичко без месо и яйца). Отделно един непривикнал организъм му трябва време да се адаптира.
Няма точно определено колко се смъква в никоя сериозна диета.
Няма незаменими въглехидрати. Питайте Др. Аткисн, който живя над 40 години без тях и умря на 92 поради тежък удар по главата получен при падане на лед.