View Full Version : На море - с кого?
Ходите ли на почивка /море, планина, екскурзия/ с родителите си и ако не - кога спряхте? На 16 години съм и моите родители искат да отидем за седмица заедно на море. Там ще бъдат и друго семейство с детето си, с което сме приятели. Не искам да бъда с нашите, а не ме пускат самостоятелно с приятели. Майка ми се притеснява.
Mariolcheto
08-03-2007, 16:52
HaHaHa sestra mi 6te pravi 17 god i o6te hodim na planina s na6te i kfo????
Tfa problem li e !? I nie hodim s drugi semeistva ama ti za golqma li se ima6???
Shtoto mn na tcoita vuzrast hodqt s roditelite si estestveno a tezi koito ne gi e*e za decata im gi puskat!
Да,аз ходя с родителите си и всички, които познавам.Няма нищо странно и защо не искаш? :roll: Глупава работа.Много големи се чувстват тийновете.
Sunny_stz
08-03-2007, 17:19
ами аз до по-миналата година ходих с наще,миналата бях на един лагер ,а тва лято утре заминавам с приятеля си и една приятелка и още компания ,общо взето 6 ;) С наще вече не ходя няма кво да се прави!Трябва да има свобода ;)
white_chik
08-03-2007, 17:41
Еми трябваше по-рано да си потърсиш някакъв лагел и да си събереш компания.Аз за трета година ходя на лагера от БНТ и наистина си изкарвам страхотно.Догодина вече може би наште ще ме пуснат сама,иначе те ме карат да ходя с тях на море,но изборът е мой
bebence_ff
08-03-2007, 18:57
ходя самичка от две години, но съм на 18 :wink:
alkobalko
08-03-2007, 19:09
Ходя с приятеля си, а след това и с родителите си. Тази година ги съчетахме нещата, първо само с него, а след това с моите и неговите родители.
Аз ходя с наще ... сестра ми е на 17 и ходи с приятели и после идва и с мен и родителското тяло, защото аз няма да издържа сама с тях двамата ... Пф, как искам да съм с приятели на море .. не защото се чувствам по-голяма, а защото ми е по-приятно. Просто моите родители все едно живеят в 15 век. :|
Аз ходя и сама и с родители, ако има възможност.
Все пак трябва да има истинска почивка ;-)
Ако имах кинти щях да отида сам....
С наще не ходя никъде, щото едвам ги трая. До скоро ходех по почивки с гаджето, сега просто не ходя, щото майка ми не ще да ме пусне с приятели... ма скоро ше си отида и без да ме пуска =;
Ми последно бях с тях на планина преди..около 2-3 години :-D
sladku_bebzi
08-04-2007, 15:36
На мен ми е все едно с кой ще ходя на море.По-миналата година бях с родителите си, миналата бях на лагер с приятели и тази пак ще съм с родителите си.Аз си прекарвам добре, с който и да отида :)
Mimka_sweet
08-04-2007, 19:11
С наще ходя.
А миналата година ми казаха ,че ще ме пуснат на лагер.
И тази година ми казаха същото за следващата година.
И гледайте как догодина пак ще ида с тях :lol:
eXtrem3-g1rl
08-04-2007, 19:55
С мама не ходя по почивки вече, защото когато аз отивам, тя е на работа и не може да се освободи, а когато тя ходи - моята почивка е свършила и се получава разминаване. Баща ми по почивки не ходи..Тая година бях при леля и братовчедите на море и с тях на балкан..
†Stupid Rebel†
08-05-2007, 10:54
Vednaj s na6te i 2 pati s fr :-D trqq da uvaja vsi4ki :wink:
iLoveChocolate
08-05-2007, 10:56
еми аз заминавам след 5 дена на лагер с приятеля ми и целата компанийка, от миналата година почнах да ходя на лагер.
преди тва бех на море пък с братчетките,едната са завърши а другата нема още 17
kasiopea
08-05-2007, 14:11
По принцип откакто почина татко преди 7 г. мама всяка година ни води на море за 10 дни,а на планина сме ходили само веднъж за 4 дни.
ахх ... аз тази година ходих на море със сестра ми,която е на 24 :D и въпреки това нашите едвам,едвам се навиха да ни пуснат :P ... а тази седмица ще отида и с родителите си (наистина ще бъде почивка) :lol:
_`SoMeThInG_StRaNgE`_
08-21-2007, 07:59
Аз тази година бях с наще на море, но също и с една приятелка..за щастие.. :roll: Иначе ми е много тъпо само с тях..
Котарана
08-21-2007, 08:50
Тази година ходих два пъти на море.Веднъж с класа ми и веднъж с родителите ми.Беше много хубаво и двата пъти, ако ме заведът пак много ще се радвам. :-D
sladkish_14
08-21-2007, 13:49
HaHaHa sestra mi 6te pravi 17 god i o6te hodim na planina s na6te i kfo????
Tfa problem li e !? I nie hodim s drugi semeistva ama ti za golqma li se ima6???
Shtoto mn na tcoita vuzrast hodqt s roditelite si estestveno a tezi koito ne gi e*e za decata im gi puskat!
Егати отношението! =;
По темата:Ами аз още съм на 14 и ходя с наще на море,но четох,че детето след навършени 16 години трябва да се пусне само на почивка(с приятели)съветът на психолошката беше,че така момичето(момчето)се научава да бъде самостоятелно и да се оправа само с трудностите,но разбира се да има и някакво възрастно лице покрай компанийката!Така че имаш право от другата година съвсем спокойно да си искаш правото да заминеш с приятели!И е съвсем нормално няма до 18 години да ходиш още с ваще,то пак иди но трябва да идеш и с приятели... :smt006
IKisseDAGirL
08-21-2007, 14:54
Абсурд да отида с цялото семейство на море. С майка ми по-може, когато сме само двете, много добре се разбираме. Но общо взето предпочитам с приятели :wink:
music_pirate
08-21-2007, 16:05
s mama tati dqdo baba lelq 4i4o svako strinka drugite baba i dqdo kakto i vui4o i prababite i pradqdovcite vzimam i kmeta s mene i kom6iite .. mi mislq 4e tova sme ... ako sum zabravil nqkogo sry
Ами с нашите ходя - да.Не ме пускат още самостоятелно, какво да се прави... :smt011
`hot_kiss_f`
08-21-2007, 16:48
Ами с нашите ходя - да.Не ме пускат още самостоятелно, какво да се прави... :smt011
i az sam taka, no ne mi pre4i dori si izkarvam mn dobre.
miloto_girl_4e
08-21-2007, 19:59
От 3 години ходя самичка :wink: Тази година бях с гаджето :wink: