PDA

View Full Version : Ефект от Дерматолог...Разсъждения,мн ения...

НямаЗначение
08-03-2007, 18:02
От няколко месеца ходя на дерматолог,заради лицето ми...
Снощи си говорих с един човек и той каза,че се чудел дали при дерматолога не е като при диетолога...тоест докато се лекуваш - мазила,процедури и тем подобни,да има ефект,а след като престанеш отново да започнат да ти илизат пъпки или дори положението да се влоши...
Как мислите?

MakeMeLaugh
08-03-2007, 18:30
Много зависи с КАКВИ лекарства те лекува и по КАКЪВ начин!!!
Мога да кажа, че 50% от дерматолозите са псевдо (втълипили си, че са добри)..
Ама и да ти кажа мн зависи от какво боледуваш... има някои неща дето не минават ей тъй..

08-03-2007, 21:53
of dosta e kompleksno cqloto tova ne6to,parvo zavisi kakav e dermatologa,vtoro kolko e seriozno cqloto tova ne6to(nadqvam se da ne e) i treto zavisi dali ti si uporit i se otnasq6 seriozno,spodeli vse pak kvo ti ima i kvo ti e izpisal,i az sam natrupal opit

Angel_Girl
08-03-2007, 21:57
moita dermatolojka mi pomogna ina4e nz...

08-03-2007, 22:47
of dosta e kompleksno cqloto tova ne6to,parvo zavisi kakav e dermatologa,vtoro kolko e seriozno cqloto tova ne6to(nadqvam se da ne e) i treto zavisi dali ti si uporit i se otnasq6 seriozno,spodeli vse pak kvo ti ima i kvo ti e izpisal,i az sam natrupal opit

ми за втори път бях при нея...изписа ми същото като предния път: някаква маска,лосион за почистване на лицето и крем,само че тоя път имам да пия и някви хапчета Дермабион по 3 пъти на ден...
Не съм супер тежък случай,но все пак искам да спра всякакво излизане на пъпки... та това ми го подметнаха вчера дали найстина ще има ефект и реших да прочета още мнения :)