PDA

View Full Version : Изповед..



гост...
08-03-2007, 23:00
Офф толкова хиляди мисли ми са в главата .... незнам от каде да започна...ще се старая да бъда сравнително кратък(обладан от доста негативни емоции).Познавам се с едно момиче от месец и малко и сме излизали мин 15 пъти ... на дискотеки,кафета,разходки ... за никаде не сме барзали всички все ни сватосваха-ние се правихме на ударени...когато станеше някога дума за нещо между нас все сменяхме темата и аз нз защо...аз през цялото време я ревнувах-винаги, когато я виждах с момче или дори не ми пише за по далго време в скайп ми ставаше гадно .....сега не ходим и не излизаме мн чесно от 3 4 дена и аз незнам защо.Имам чувството,че последните дни я заобичах мн мн повече отколкото преди.Опознах я какъв човек е отвътре и започнах по цял ден да мисля за нея и да искам да я видя но нещо като че ли ни пречи....незнам какво чувства точно тя към мен... в началото тя се запозна с мен,тя ме покани на дискотека и първото кафе....казват ми че ме е харесвала мн,но е била наранявана от други м и е било трудно сега .... аз просто не мога да спра да мисля за нея и се обърквам много в мислене как да постъпя, за да и покажа,че наистина я обичам,държа на нея и никога и за нищо на света не бих я предал...Незнам сега какво точно искам от вас просто съм в ситуация без изход и реших да споделя ....

Ice
08-03-2007, 23:41
Обаждаш и се или и пишеш в скайп да излезнете да се видите.Като се видиш с нея и казваш, че държиш на нея и, ако тя наистина споделя чувставата ти тогава нека опитате, кажи и че няма да я нараниш, защото изпитваш нещо истинско към нея.Просто и кажи всичко, което изпитваш пък ако не се получи поне ще знаеш, че си опитал и няма да си в неведение.Успех!

covergirl23
08-03-2007, 23:56
Обаждаш ли се или и пишеш в скайп да излезнете да се видите.Като се видиш с нея и казваш, че държиш на нея и, ако тя наистина споделя чувставата си тогава нека опитате, кажи и че няма да я нараниш, защото изпитваш нещо истинско към нея.Просто и кажи всичко, което изпитваш пък ако не се получи поне ще знаеш, че си опитал и няма да си в неведение.Успех!

mnogo to4no kaZano nqma kakvo da se 4udi6 :)