PDA

View Full Version : Това правили се в Б-я??

Nelly1234
08-04-2007, 06:01
Nikaoi znae li dali tova se pravi u nas i kade? I kolko struva?

Vzeh go ot dira

Венета Райкова даде 1400 лева за специална диета
03 август 2007 /
Венета Райкова даде 1400 лева за специален кръвен тест. Резултатите от него ще й подскажат коя е най-добрата за нея диета.
Това споделя самата тя в новият брой на списание „Всичко за жената”. „Много се грижа за здравето си", откровеничи чаровната водеща – "Когато разбрах, че има тест, който показва какво е полезно и какво е вредно за организма ми, нямаше начин да не си го направя.” Блондинката признава, че никак не обича да спортува, затова единственият начин да подържа фигурата си е чрез хранителен режим. Венета дава кръв, която се изпраща в чужбина за специални изследвания. Цената е 1400 лева. Водещата стриктно спазва режима, защото се твърди, че храненето според кръвния тест е много полезно не само за моделиране на фигурата, но и за доброто здравословното състояние.

sexa_na_kompleksa
08-04-2007, 08:19
Сигурно не се прави тук,щом са й изпращали кръвта в чужбина ...
Но ти от къв зор ще даваш 1400 лв за да ти измислят диета като можеш да започнеш да спортуваш и да се ограничаваш от разни храни.Толкова ли те мързи,бе ?

Kisses_P
08-04-2007, 09:15
Някъде четох същото нещо и пишеше че в софия и варна се правело вече.Идеята е че има храни към които сме алергични и алергията се изразява в напълняване.Чрез кръвния тест се установяват кои са тези храни и като ги избягваш не напълняваш.за мен това са глупости.Всички знаем че има храни от които се пълнее.Достатъчно е да ти ги посочат че си алергичен към тях и ти като спреш да ги ядеш да не пълнееш.

find_m3
08-04-2007, 09:20
Тъпо и да бях 200 кила няма да дам 1400 лв да ми кажат нещо толкова просто

Kianna
08-04-2007, 09:47
Венета Райкова пък какво има да слабее. :shock: И кой нормален човек ще даде толкова пари,за да му кажат спортувай,не яж тестени изделия и ограничавай сладкото? :shock:

Nelly33
08-04-2007, 11:40
Proto mi e interesno. Nadiavash se, che u nas, shte e po-evtino. :(