View Full Version : Май стана гаф :(
s priqtelq mi go pravixme i prezervativut se skusa, sled nai mnogo 2 4asa pix Escapelle(na 25ti stana tova) i na 29ti nqkude trqbva6e da mi doide i dnes e 4ti a o6te ne mi e do6lo:(
pravix si 2 testa na 7miq den ot pieneto na xap4eto i na 9tiq i bqxa otricatelni, a za6to ne mi idva o6te? :/ :?
vazmojno li e da sum bremenna i testovete da ne sa ot4eli , poburkvam se!
не е възможно просто сега хапчето ти променя цикъла спокойно..
DjBaloon
08-04-2007, 10:01
Emi nerazbiram mnogo... ot tiq gluposti,no predpolagam,che moje da e nqkakv efect ot hapcheto.. procheti kakvo pishe na listovkata
spoko ot xap4eto e i pri men stana ga6 na 16.07 trqbva6e da mi doide na 17.07 a mi doide 4ak kum kraq na meseca!!!ne s epritesnqvai ot xap4eto e :)
ооОООооо теста е спр сигурен... ако го правиш точно както трябва.. може заради секса да ти закъснее малко.. не се притеснявай толкова 8)
alkobalko
08-04-2007, 11:41
Няма защо да се притесняваш, щом си пила хапчето. А проблемите с цикъла са предизвикани от него.
KimBerLy1912
08-04-2007, 14:20
Ефект от хапчето е :wink: Чети листовката по-внимателно :roll: И не се притеснявай,сичко е 6 :wink: Дори заради притеснението може да ти закъснява O:) Споко сичко 6 :smt006
Е като от хапчето, се забавя цикала, що всички момичета питат как да ми закъснее и темпдобни?
mesmer
Emi vazmojno e ama shtom si pila hapcheta bi trqbvalo da nqma nishto :roll: :roll: :roll:
Paradise_Lost
08-04-2007, 16:50
mi iz4akai malko imai tarpenie 6te ti doide :P
Ти как мислиш кучко?
Moderated by Aleandra
т. 2 от Правилника!
Fanatichka
08-04-2007, 17:06
Е като от хапчето, се забавя цикала, що всички момичета питат как да ми закъснее и темпдобни?
mesmer
Офф абе това ти ебава целия организъм.Има си спец. хапчета за забавяне и хапчета за спешна контрацепция! #-o #-o #-o
:lol: А така, напляскайме за дето не съм на ясно с женските ви работи
mesmer
DIVINE_TIME
08-04-2007, 19:55
Цикълът ти закъснява заради хапчето и заради притеснението! Успокой се! :wink:
TruckPilot
08-04-2007, 22:11
Aide 4estito!! 6te Imate strashotni bliznaci!
PrI$Tra$TeNa
08-04-2007, 23:01
s priqtelq mi go pravixme i prezervativut se skusa, sled nai mnogo 2 4asa pix Escapelle(na 25ti stana tova) i na 29ti nqkude trqbva6e da mi doide i dnes e 4ti a o6te ne mi e do6lo:(
pravix si 2 testa na 7miq den ot pieneto na xap4eto i na 9tiq i bqxa otricatelni, a za6to ne mi idva o6te? :/ :?
vazmojno li e da sum bremenna i testovete da ne sa ot4eli , poburkvam se!
mila spokoino pila sam i az tiq hapcheta.....ne si bremenna....prosto ti se promenq cikala i ne go chakai kakto do sega a malko po razbarkano (ako moga taka da kaja) !!! :roll: