Влез

View Full Version : Питаха ни за кой сме гласували

08-04-2007, 15:47
Като бях в 12 клас тази година едно момиче от класа го питаха едни съученици (не са й приятели, просто съученици) за кого е гласувала, а тя не им отговори. Каза: "За когото съм гласувала - за него!". А аз направих грешката да кажа, при което последваха думи от рода на: "Как можа! Трябваше да гласуваш за еди-кой си." Мисълта ми е - добре ли ще постъпя, ако и аз като това момиче започна да отговарям на натрапниците по този начин за гласуването? Защото не съм длъжен да се обяснявам на хора, които са ми просто познати (не приятели) нали? Да правя ли като нея?

KpuCuTo0o
08-04-2007, 16:06
По принцип за кого си гласувал не трябва да се казва... Но това си е лично твое решение... Но щом си осъзнал, че си сгрешил, (е това може би е твърде силна дума) като им казваш, значи следващият път, може би е редно да не го правиш... То си зависи от тебе... Никой не може да ти каже какво да говориш и как да постъпваш... Въпроса е друг, когато някой ти даде съвет и ти решиш да се вслушаш ли или не... Късмет!

08-04-2007, 16:20
Ами мерси! И аз така си мислих, че не трябва да казвам, обаче го осъзнах едва след като го бях казал.