View Full Version : Една несподелена любов
mucunkiii
08-04-2007, 19:46
haresvam 1 mom4e ne az napravo go obojavam!!nz kakvo to4no namiram v nego no kato go vidq krakata mi omekvam zaviva mi se svqt i tri puti ve4e 6te6e da me blusne kola ne sum imala osobenni razgovori s nego no dori da imam tazi vuzmojnost nqma da uspeq da proveda razgovor za6toto gubq uma i duma.moqta nai dobra fr e gadje s brat mu i kato gi vidq da se celuvat ili ne6to pove4e naprao mi se dorevava . plss daite suvet .BLAAGODARQ predvaritelno :cry:
Ъъ..може да ти се стори безумно,невероятно и неочаквано...но поискай тая твоя 'фр' да ви запознае бе човек ! Невероятно,нали ?! :mrgreen:
ПП:Да ви имам проблемите... o.O
mucunkiii
08-04-2007, 19:54
mi tq ni zapozna ama toi si nqma i na ideq za 4uvstvata mi puk i e mn sramejliv ne mi mse vqrva dori da razbere za tqh da naprai ne6ty
И кво...това че ти не смееш да направиш нищо значи че любовта е 'несподелена' така ли ? о.О
Ако само седиш и чакаш ще си умреш без тоя пич...кат сикаш да те забележи му привлечи вниманието бе мойто момиче...викни го на кафе ала-бала..
Да ви имам проблемите...знаеш ли кво е тежко да си момче..ето,ти седиш и чакаш пича да си свърши работата,а ти само да седиш и да се усмихваш...напрегни си мозъка малко...не винаги ТЕ те свалят..
jus7_a_boy
08-04-2007, 23:00
Кажи на твойта приятелка да викне гаджето и и брат му да излезете заедно. Обясни и каква е ситуацията и ако наистина ти е приятелка ще те разбере и ще се постарае да оправи нещата така както на теб ти се искат. Почни да излизаш с заедно с него и нещата сами ще се наредят нататък повярвай ми :)
Това с колите ме размаза!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
acidburn1
08-04-2007, 23:09
Знаеш ли аз как тръгнах с моята бившата? излезнахме 1 път точно на кафе , бяхме се засичали само 1 път ... на второ излизане се пристраших и я целунах тя не се дръпна. Пробвай ако си смела , ако не може само да страдаш или да чакаш той да разбере че го харесваш. Успех ;)[/b]
{!}sLuNcHeVaTa{!}
08-04-2007, 23:17
Това с колите ме размаза!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Любов,любов... ти ме вкара в пирогов,нали зн..
Да ви имам проблемите...знаеш ли кво е тежко да си момче..ето,ти седиш и чакаш пича да си свърши работата,а ти само да седиш и да се усмихваш...напрегни си мозъка малко...не винаги ТЕ те свалят..
Точно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BaD_GiRl_mL2
08-05-2007, 07:49
Deistvai be momche...bil sramejliv..mi ,,otvori go".Kato sedish i chakash i se chudish dali shte stane neshto, toi nqma da doide da ti se moli...prosto deistvai.. :smt008
alkobalko
08-05-2007, 08:00
Запознайте се, започнете да общувате. Така ще се сближите и всичко става много по-лесно.
Paradise_Lost
08-05-2007, 12:19
mi naistina pomoli fr ti da izlezete 4eterimata na kafe i zapo4ni ti razgovora s nego a ne 4akai toi da zapo4ne posle mu poiskai nomera sled nqkolko dni mu se obadi ili mu pi6i da izlezete samo dvamata i ot tam natataka si4ko zavisi ot teb... ot men uspeh :smt006
След като краката ти омекват, гледай като го видиш да си седнала, а щом губиш ума и дума, може да си запишеш на рекордера на тела каквото искаш да му кажеш и му го пусне. Ако всичко това като решение ти се струва тъпо, замисли се дали и проблема не е такъв ;)
Защо любовта да е несподелена?Опитай се да го спечелиш, не е ясно какво ще стане.Излизайте, говорете си по-често, вземи му скайп, телефон и действай.Явно доста си влюбена, така че не си пропускай шанса.Покани го да излезете и т.н.
Ми тя нали ти е най-добра приятелка кво се притесняваш кажи и да излезнете четиримата и тва е :wink: Айде успех! :P
Dani_m_88
08-16-2007, 00:34
Ъъъъъъъ... как си го заобичала като не се познавате!!!
GaNgStAz
08-16-2007, 00:59
Ъъъъъъъ... как си го заобичала като не се познавате!!!
ЪъъЪъъ.. :smt017 и аз т'ва се чудя.. и как прецени, че е 'несподелена' ?
menta_loverka
08-16-2007, 08:51
Emi ako i dvamata ste mn sramejlivi nqma da stane kaji na priqtelkata si 4e go haresva6 a tq da kaje na gadjeto si i tui kato sa bratq tozi det obi4a6 6te razbere i ako iska ne6to da stane m/u vas 6te te potursi ve4e sig v sebe si i v 4ustvata