PDA

View Full Version : Просто съм без думи...

шошошо
08-05-2007, 06:53
здравейте...
мм хаха стоя и се чудя как да започна ... :)
чувствам се уникално зле през последните 5-6 дена ...
супер добре си изкарвах с едно момче, хоцкахме на море спукахме се от кеф... разбирах ме се ,всичко си беше оки... през цялото време докато беше с мен обаче винаги провеждаше разговори с "бившата" си приятелка, в кавички, защото в момента е настояща...,
та в един момент ми казва, че наистина не знаел как да я скъса... . всичко възприемах на базик, не ми пукаше, но в един момент излиза, че като тя му се разсърди той виси на тел-а по половин час, докато се оправят, а с мен като се скара се разминавам с едно обаждане и обещание за второ, което чакам вече 3-ти ден...
не знам как се получи така, гадното е че вече не съм сигурна дали изобщо му пука за мен ... как така за 1 ден всичко се преобръща... стоя трая казвам му, че вече ми писва и че ще изляза от цялата история, а той май не вярва, че наистина ще го направя... а сега идва и най тъпата част, че всъщност работа при него... и съм долу-горе важна част от бизнеса му ... и наистина ще ми трябват малко повече сили за да го напусна .., а не знам дали ги имам... не знам наистина какво да правя чувствам се като втора ръка момиче... а не съм от тези хора :( :( :( :( :( излиза, че си е играл с мен през цялото време нали..., но съм сигурна, че не е така ... знам кога някой ме прави на идиот и кога и истински... точно за това ми още по-трудно да разбера какво става.... :( :(

alkobalko
08-05-2007, 07:03
Запази достойнството си и спри да се занимаваш с него. Никой няма право да се отнася по този начин. А ти не трябва да се примиряваш да бъдеш другата.
Това че работиш при него, не означава, че си длъжн да бъдеш негова играчка.

BaD_GiRl_mL2
08-05-2007, 07:08
Nikoi nqma pravo da se otnasq taka s teb.Se pak ti si s nego, ne tq..Shtom ne moje da q zaravi, znachi ne moje i da ti se otdade napalno..Taka vryzkata ne e pylnocenna..Ne go zarqzvai shtom nqmash sili, no mu pokaji che ne mojesh poveche taka..Prosto ne mu zvani, ne go tarsi, a toi ako ne potyrsi, se pravi na mn..studena 8-[

ferendzia
08-05-2007, 11:49
Mislq 4e e bil istinski s teb..makar ne prez cqloto vreme...moje bi iska da e s teb,no predpo4ita neq :( ako sym prava 6te e po-dobre da se ottegli6 naistina no ne s lo6i 4uvstva,to4no obratnoto!6toto vie si imate va6ite hubavi momenti,koito tq nqma da moje da mu dade,za6toto e razli4na...

acidburn1
08-05-2007, 11:52
Може би още обича бившата.Остави го , ако те обича и даржи на теб ще те потарси защото ще го боли , ако не значи просто си е играл с теб и няма смисъл да се занимаваш с него , успех

mid_get
08-05-2007, 11:54
Запази достойнството си и спри да се занимаваш с него. Никой няма право да се отнася по този начин. А ти не трябва да се примиряваш да бъдеш другата.
Съгласна съм. Все пак си човешко същество, което също има чувства.

Анди
08-05-2007, 13:15
Подкрипям останалите-эапаэи достойнството си !!!!Не се эанимавай с това и продължи напред,макър и да ти е етрудно...винаги има начин,важното е да эапаэиш търпение!!
Късмет

Nobody
08-05-2007, 13:38
Направила си 2 основни грешки - захванала си се с някой, който още поддържа явно по-специални контакти с бившата си, второ връзка на работното място. Ако ще прекратяваш отношенията си с него, според мен е нормално това да стане на всякаква основа, включително и професионална. Но ти си знаеш ;) Ще се оправиш, не си малкa :P

шошошо
08-05-2007, 15:37
:( но аз искам да съм с него .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........................... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

GaNgStAz
08-05-2007, 16:27
Мисля, че бившата му приятелка до няк'ва степен е причина той да се държи така с теб. Как няма да знае как да я скъса ? Имаш ли достатъчно желание, всичко може да се направи. По т'ва му държание, мога само да съдя, че не му пука особено много за теб, но все пак знам ли.. :? Каза, че му казваш, че вече ти писва и т.н., а той не ти вярвал - явно не го правиш както трябва, кажи му, че говориш напълно сериозно.. бъди по настойчива. Поговорете си и надявам се да се оправят нещата, пък после сама ще си прецениш к'во ще последва. В крайна сметка, само ти можеш да си прецениш дали си струва да си с него ;} успех

acidburn1
08-05-2007, 16:34
:( но аз искам да съм с него .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........................... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Така като се държиш можеш да знаеш че той ще те върти и няма да го спечелиш нали ще се мисли аз плейбой като може да има 2 момичета около него , дръж студено и ще разбере от каде изгрява луната ;)

sasha_90
08-05-2007, 17:40
Спри да се занимаваш с него и ще бъдеш много по-добре.

nasty_f
08-05-2007, 17:44
Момчето май добре те е омотало.
Събери всичките си сили и сложи Края.Няма значение,че рабитиш С него,или ЗА него,просто го направи.Човек,трябва да имаш достойнство и да не позволяваш да ти се качват на главата.Днес ще се обади на "бившата си",утре ще излезне с нея-или с някоя друга,после следващото и следващото.Безсмислено е.Пожелавам ти успех в събирането на сили,ако си решила да ме послушаш :wink:

BaD_GiRl_mL2
08-05-2007, 19:14
Момчето май добре те е омотало.
Събери всичките си сили и сложи Края.Няма значение,че рабитиш С него,или ЗА него,просто го направи.Човек,трябва да имаш достойнство и да не позволяваш да ти се качват на главата.Днес ще се обади на "бившата си",утре ще излезне с нея-или с някоя друга,после следващото и следващото.Безсмислено е.Пожелавам ти успех в събирането на сили,ако си решила да ме послушаш :wink:

Mislq che trqbva da q poslushash..

djuki
08-05-2007, 19:16
Чудно ми е как въобще му позволяваш да се държи така с теб ?! Кажи му какво изпитваш и му кажи че не можеш така и ако продължава разкарай го от живота си и това е ...нищо друго не можеш да направиш !

Dead`Paladin
08-05-2007, 22:34

шошошо
08-06-2007, 07:52
ми аз вече взех да се стягам, никога не съм позволявала на някой така да ми взима акъла, а сега не знам как се получи, наистина :) ,но не съм от хората, който не знаят как да се оправят след трудни моменти ... всичко ще си дойде на мястото хаха това съм го повтаряла на абсолютно всичките си приятели, когато им е било заплетено, а сега сама си го говоря ... ,но е нормално, нали :) ще ми мине, а ако не иска да е с мене .... хахаха на 19 съм не съм идиот а и не съм грозна ...

LaDy_DaQnA
08-06-2007, 08:28

Така като се държиш можеш да знаеш че той ще те върти и няма да го спечелиш нали ще се мисли аз плейбой като може да има 2 момичета около него , дръж студено и ще разбере от каде изгрява луната ;)

+1