View Full Version : Обичам го но...
S priqtelq mi hodim ot 1 godina i 2 meseca... kogato navar6ihme edna godina ot vryskata ni re6ihme da se saberem v tqh tai kato nqma6e nikoi :D .Gledahme film gy6kahme se celuvahme se no sled tova i na dvamata ni se preiska sex a i dvamata bqhme neopitni(smisal ne bqhme go praveli nikoga predi) Az bqh gotova i toi sa6to.taka go napravihme kato se pazehme i vnimavahme mnogo. Be6e fantasti4no .V prodaljenie na 2 meseca imame redoven polov jivot... No naskoro razbrah 4e nai dobrata mi fr sa6to go obi4a i v prodaljenie na nqkolko meseca mu e pra6tala lubovni sms i mu e proz. denono6tno.Az i razkazvah vsi4ko koeto sme praveli kak me e celuval gy6kal i dr li4ni ne6ta a nz 4e tq go obi4a i prosto sig na neq i e stavalo mn gadno no sega i na men mi e gadno i iskam da vi pomolq za savet da skasam li priqtelq si zaradi neq.... ili da i teglq mainata za6toto mu e pra6tala mn sablaznitelni sms ](*,)
thefreak
08-05-2007, 15:46
Смотай я.
iLoveChocolate
08-05-2007, 15:47
тегли й майната,ти първа си го намерила,ти първа си го заобичала,ти си му се отдала. пази го от такива като твойта "най-добра приятелка".
Stopman.
08-05-2007, 15:47
Ми че той си е твойто гадже де.Пък и връзка година и 2 месеца хич не е малко.Сега ако той и е отговарял на писмата в същия тон като тия дето тя му праща тогава имаш си причина да го зарежеш ама иначе няма причина.Тя ще си хареса друг.Няма нужда и ти да страдаш заради това.Пък и ти да го зарежеш кой е казал че той ще тръгне с нея.Остави така нещата, най-много по зле да стане ако го оставиш (ами ако трагне с нея на теб какво ще ти е тогава).А пък това тя да сваля твойто гадже - бах тая приятелка :smt011
Ми че той си е твойто гадже де.Пък и връзка година и 2 месеца хич не е малко.Сега ако той и е отговарял на писмата в същия тон като тия дето тя му праща тогава имаш си причина да го зарежеш ама иначе няма причина.Тя ще си хареса друг.Няма нужда и ти да страдаш заради това.Пък и ти да го зарежеш кой е казал че той ще тръгне с нея.Остави така нещата, най-много по зле да стане ако го оставиш (ами ако трагне с нея на теб какво ще ти е тогава).А пък това тя да сваля твойто гадже - бах тая приятелка :smt011
Тва пак бях аз ама да по-точно казано- Пази си го него,разкарай приятелката :smt019
Onaq_divata
08-05-2007, 15:52
ni6to ne pravi :wink:
Made_of_Pain
08-05-2007, 15:56
Дати имам приятелките...
To vsa6tnost priqtelq mi mi kaza za sms i toi ne i pisal . a na men mi e mn jal za neq 6toto samo reve qvno mn go obi4a no az q pitah ako skasam s nego ti 6te tragne6 li s nego i tq "mi da" .... :smt013 :smt013
никаква приятелка не ти е тая. никаква. една истинска приятелка не би си позволила да стигне толкова далече в чувствата си - чак да заобича гаджето на приятелката си (а дали наистина го обича ми е много чудно)
ако имаш вяра на твоето момче и смяташ, че ти е верен и не би се съблазнил да тръгне след твоята "приятелка", оставай с него, а нея при всички положения я скъсай. не ти трябват такива хора около теб. това е моето мнение.
Ice_Queen_
08-05-2007, 16:35
Гаджето си е твое.
Какъв скандал бих и вдигнала на тая..
На нея майната.Дръж си го него като се обичате!
А той не е отговарял на смсите нали така?
&ILoveU2
08-05-2007, 17:19
Слушай ся говоря ти от опит: На тая твоя приятелка ще и омръзне след около 2 месеца и да ти кажа сигурно не го обича. Просто си мисли, че може да му даде това което ти не можеш. И аз бях в подобно положение. И аз си паднах по гаджето на приятелка. Те ходиха доста дълго време и аз се чувствах адски гузна и гледах по никакъв начин да не разберат. А и на нея много не и пукаше за момчето, а и не го криеше. А тая твоя приятелка да ти каже "ми да" явно хич не и пука за тебе. А ако приятеля ти наистина те обича няма никога да тръгне с нея ако го зарежеш. Тъй че:
Смотай я.
sasha_90
08-05-2007, 17:25
Не се разделяй с приятеля си,поне докато знаеш че ти е верен.А с "приятелката" си не споделяй толкова.
mishonche
08-05-2007, 17:30
Бе тегли и ена майна на тая.Друго не заслужават такива като нея :smt013 :smt013
DIVINE_TIME
08-05-2007, 19:15
Гаджето си е твое.
Какъв скандал бих и вдигнала на тая..
На нея майната.Дръж си го него като се обичате!
А той не е отговарял на смсите нали така?
Съгласна съм! Я я разкарай тая курветина. Уж ти е голяма приятелка,а пък праща зад гърба ти съблазнителни смси на гаджето ти... Ако съм аз... не знам какво бих направила!!! :smt019 :smt011
alkobalko
08-05-2007, 19:19
Не мисля, че има повод да скъсаш с гаджето си. Да, гадно е спрямо приятелката ти, но в случая ти си по-важната.
palomaaa
08-06-2007, 09:10
maleee,az ako sam na tvoe mqsto 6te q ybiq....tva si e tvoq priqtel i o6te pove4e 4e xodite ot 1god. kva e taq 4e 6te postapva taka,da se zadqva s zaet 4ovek,o6te pove4e 4e e i tvoq priqtelka....TEGLI I EDNA!!!! :smt013 :smt013 :smt013
marina star
08-06-2007, 10:21
тегли й майната,ти първа си го намерила,ти първа си го заобичала,ти си му се отдала. пази го от такива като твойта "най-добра приятелка".
da,pozi maja si,qvno tazi ne ti e tolkova dobra priqtelka
Явно не ти е никаква приятелка,щом постъпва така!Момчето си е твое и щом се обичате,не проумявам как въобще ти е минало през ума да го зарежеш заради нея!
Според мен най-доброто решение е 3-ойката и свиренето на цигулката му... :-({|=
piperliv
08-06-2007, 10:48
може да си спретнете една среща 3мката и да си изясните положението
Какви са тея глупостиииии !!! Я я направи на проста... каква приятелка ти е.. аз ако бях даже нищо нямаше да и разправям защото ПРИЯТЕЛи няма... или може да има но да не са такива за каквито ги мислиш :smt019