PDA

View Full Version : Отчаях се от тази любов! Само надежда ми остана...

aNi_tyjNa
08-05-2007, 16:58
Eto go moq problem.Ot kakto skysah s mom4eto,koeto obicham nishto ne e sashtoto.Tova stana predi blizo 3 meseca.Predi sym imala uvlecheniq,no qvno tova momche me grabna s neshto.Bqhme zaedno 3 meseca.Otnachalo naistina mi beshe pak kato uvlechenie.Ne go priemah na seriozno,no mina malko vreme i neshtata se promeniha.Toi pokazvashe,4e me obicha!Sigurna sym,che i chuvstvashe neshto kym men.Vsichkite mi priqteli mi go kazvaha,vypreki 4e nqmashe nujda.Prosto si licheshe...I kakvo stana?Vlubih se v nego!Ta koe momiche ne bi se vlubilo v takova momche.Ne kazvam,4e e mnogo krasiv.Kazvam,4e nachina po koito se otnasqshe kym men beshe strahoten.
I prikazkata svyrshi mnogo neochakvano.Vsichko stana za nqkolko dni.Izlqzohme,darjeshe se kakto predi.No sled tazi sreshta neshto stana.Izlyga me za nqkoi neshta,vypreki 4e otrichashe.Beshe mi mnogo tejko..i posledniq pyt kogato se vidqhme beshe mnogo boleznen. :smt010 Negvi priqteli me videli s momche,koeto me pregryshta.Az vednaga se setih za kogo govori.Tova beshe moi mnogo dobar priqtel. :smt011 I prichinata mu da se razdelim beshe,4e ne sam mu vqrvala,che kakvi sa tiq raboti da se pregryshtam s drugi,4e veche nqmalo smisal...A predishniq den toi se e pregryshtal s negova priqtelka. :smt011 I taka se razdelihme.Mene mnogo me boleshe i znaeh,4e ne moga taka.Toi mi kaza 4e shte se radva ako go pozdravqvam po ulicatat,no az ne se syglasih,zashtoto bqh spr naranena. :smt011 Prosto poslednite dni se dyrja spr hladno i bez4uvstveno.Sqkash ne beshe toi!Dori kogato se razdelqhme ne me pogledna v ochite... :smt010
Molq vi tolkova iskrenno daite mi syvet.Iskam da si go vyrna!Mnogo go obicham i ne iskam nikoi drug.Bih napravila vsichko za nego kakvoto i da mi struva...
Zashto toi se dyrja taka s men...a posle izvednyj vsichko priklu4i?!
Az mnogo mislih prez tezi 3 meseca,v koito ne sme zaedno.Nego go nqma v grada.Neznam kyde e i ne go vijdam.Misleh si 4e tova 6te mi pomogne,no ne e tochno taka.I si misleh kak horata kazvat "BORI SE DO KRAI"...i az iskam da dam vsichko ot sebe si za da si go vyrna!Pravilno li e?Nqkoi shte kajat Da,a drugi Ne.
Prosto mi daite syvet,molq vi!!!Iskam si shtastieto... :cry:

sexa_na_kompleksa
08-05-2007, 17:11
Според мен всичко вече е свършило,щом ти е пробутал стария номер да си останете приятели....
Но на теб не ти пречи да се срещнете още веднъж и да се опиташ да му обясниш,че още изпитваш нещо към него,че не искаш всичко да свърши просто така и че момчето,което те е прегръщало, е било твой много добър приятел... Той, ако е човек, би трябвало да те разбере,но ако чувствата му към теб вече са изчезнали,няма да стане нищо.
Знам,че ти е много трудно да го забравиш.И аз в момента минавам през нещо подобно.Но нали знаеш - живота продължава,колкото и да ни е трудно трябва да гледаме на пред.Щом в момента не си с него,значи това не е ТОЙ,има друг за теб,който е някъде там и чака да го намериш.
Успех,мила !

GaNgStAz
08-05-2007, 17:14
Еми щом те е излъгал - нормално да каже, че не му вярваш.. а и значи той може да си прегръща фр-ките, а ти неможеш ?!
Нз к'во да те посъветвам.. доста объркана работа.. Може би, ако поговориш с него като се върне.. А и щом го обичаш, 'що питаш дали е правилно да дадеш всичко от себе си, за да си го върнеш ? Ест., че е правилно :P

beyond_transience
08-05-2007, 17:22
Milata mi, mnogo me trogna s tova koeto si napisala. Vqrvam ti, che oshte ne si go zabravila. Ne znam kakvi sa chuvstvata mu kym teb, no smqtam che trqbva da opitash da se sreshtnete pak i da mu kajesh vsichko tova, koeto si napisala tuk. Ne mu se moli, prosto priznai chuvstvata si, kato se opitash da bydesh shto-gode spokoina (ne znam do kolko e vyzmozhno). Ako trygnete pak, shte e mn hubavo. Ako li ne, kakto kazaha, zhivotyt prodylzhava. Koeto e po-vazhno obache, ti shte znaeh che si opitala da napravish vsichko vyzmozhno, a tova nosi izvestno udovletvorenie. Kysmet :wink:

nasty_f
08-05-2007, 17:33
Щом 1нъж сте скъсали не мисля,че ще излезне нещо,ако се хванете пак.Безсмислено е да се бориш за някой,когото му е все тая дали ще е с теб,или не.
Казвам това,защото ако те обичаше така,както ти го описваш нямаше да те зареже,поради такава глупава причина.А дори да беше се целувала с това момче,ако те обичаше пирятелят ти,би ти простил.Да не говорим,че това момче,както твърдиш ти е най-добър приятел,а ти само си се прегърнала с него.
Имам чувството,че твойто бившо гадже е търсел и най-малката причина,за да те зареже.Дано не съм права,но ти казвам най-искренно какво мисля и как виждам аз нещата,от написаното.
РАзделили сте се по много глупава причина!

MISSKISSS
08-05-2007, 17:37
spored men trqbva da go zabravi6.znam, 4e e trudno i bolezneno....no pove4e 6te te boli ako prodylji6 s opitite...
pove4eto mom4eta sa glupaci bez syrca :smt011 ....ne znaqt kakvo propuskat!!!
No tova e moe mnenie.pomisli i ako ima6 volqta ZABRAVI GO!!![/i]

aNi_tyjNa
08-05-2007, 17:59
Moje bi ste pravi,a az prosto ne iskam da go povqram i oshte jiveq v minaloto,koeto mi e golqmata greshka.V edno obache nikoi ne moje da me razubedi.Toi imashe chuvstva,no za jalost imashe.I sigurno ste pravi,che sega tezi chuvstva gi nqma.
I tochno tova me izmychva...kyde ostanaha te? :smt011 Navqrno shte si ostana bez otgovorite,koito iskam,no kakvoto e bilo pisano da stane veche stana. :smt010

acidburn1
08-05-2007, 18:11
Любовта е кратка , няма вечна любов наслади и се няколко пати , опари се и ще разбереш , че да се влюбиш е колкото хубаво толкова и болезнено :cry:

koalka
08-05-2007, 18:11
Какво, ще се съберете пак и после какво?Ще повтаряте старите грешки и пак ще се разделите.Най-вероятно това ще стане.Да, може би сега никой не може да те разубеди, но може би и пък ти ще се убедиш в думите ми.Освен това тези три месеца може да са променили много нещата.Дали ще сте заедно не зависи само от теб, а замисляла ли си се какви са неговите чувства, защо сте се разделили и т.н.?А доверието-къде отива?Повярвал е не на теб, а на неговите приятели.

didonko
08-05-2007, 18:33
Такова момче не заслужава нито едно момиче. И кво кат сте се били прегръщали. С моята приятелка ако видим да се целуваме с друг само цупене ще има

Dead`Paladin
08-05-2007, 23:03
Какво, ще се съберете пак и после какво?Ще повтаряте старите грешки и пак ще се разделите.Най-вероятно това ще стане.Да, може би сега никой не може да те разубеди, но може би и пък ти ще се убедиш в думите ми.Освен това тези три месеца може да са променили много нещата.Дали ще сте заедно не зависи само от теб, а замисляла ли си се какви са неговите чувства, защо сте се разделили и т.н.?А доверието-къде отива?Повярвал е не на теб, а на неговите приятели.
starata pesen si e stara!!! :wink: