View Full Version : Ами сега?
Istoriqta e slednata-predi okolo mesec spah s bratov4eda na plemenni4kata si (po drugata liniq nqmame nikakva vrazka) misleh,4e nqma da se povtori,za6toto si imam priqtel ot 2 godini i uj mn go obi4ah,no sled tazi no6t sqka6 si4ko se promeni.Ne spirah da mislq za nego i spahme zaedno pak i pak i taka nqkolko pati.Ne sme se vijdali ot 10 11 dni no pak ne mi izliza ot glavata,a obi4am priqtelq si mnogo naistina mnogo a ako plemenni4kata mi rabere za tova napravo ne mi se misli mn 6te mi se rasardi i sega nz kakvo da pravq ](*,) a tova mom4e e golqm jenkar,smisal mn barzo mu omrazva nqkoe momi4e,mislite li 4e trqbva da razvalq 2 godi6na vrazka za nqkakvi 1 2 meseca #-o ili da zapazq vrazkata si i da spra da mislq za nego pfff help
p.s registrirana sam tuka prosto ne iskam da se pokazvam
Едвали обичаш приятеля си щом спиш с друг пак и пак... и се питаш дали да РАЗВАЛИШ 2 годишна връзка
Не мсиля,че заради някакви 1н,2ва месеца трябва да разваляш 2 годишна връзка!Тъпо е.Искала си развлечение,поручила си го.А сега си седни на гъза и обърни внимание на приятеля си,когото толкова много обичаш.Не се заблуждавай,че това момче ти харесва толкова много.Понякога всичко е въпрос на самовнушение.
Не обичаш приятеля си, това трябва да ти е станало ясно.Не можеш да спиш с друг и в същото време да твърдиш такова нещо.Хора като теб не заслужават да имат връзка.Защо го лъжеш така подло?Той сигурно те обича и ти вярва, а ти правиш обратното.Да си чувала за доверие?Скъсай с него, но не го лъжи така.Някой ден и на теб ще ти се върне.
sasha_90
08-05-2007, 17:59
Според мен това,че си спала с това момче е било огромна грешка.Сама казваш,че си имаш приятел,а и казваш,че момчето е женкар.Не е трябвало да изневеряваш.Съветвам те и да кажеш на приятеля си.Знам,че това може и да е края на връзката ви.Но по-добре край от колкото да е лъжа която ще стои между вас.Освен това постави се на негово място,и ти би искала да знаеш,ако ти изневери нали?
GaNgStAz
08-05-2007, 17:59
По добре остани с приятеля си И НЕ МУ ИЗНЕВЕРЯВАЙ, ЩОМ ТОЛКОВА МНОГО ГО ОБИЧАШ ! Пфф.. как може да изневериш на приятеля си, при положение, че ходите от 2 години и го 'обичаш', ако може така да се каже ? А и щом знаеш, че момчето е женкар и т.н. 'що му пусна, а ? ц..ц.. #-o
Нз как ше гледаш приятеля ти в очите, АКО останете заедно... ](*,) ](*,) :smt011 :smt017
Не обичаш приятеля си, това трябва да ти е станало ясно.Не можеш да спиш с друг и в същото време да твърдиш такова нещо.Хора като теб не заслужават да имат връзка.Защо го лъжеш така подло?Той сигурно те обича и ти вярва, а ти правиш обратното.Да си чувала за доверие?Скъсай с него, но не го лъжи така.Някой ден и на теб ще ти се върне.
Точно и го каза на това момиченце което незнае кво иска...АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБЕ!!!!
Ne e taka,napravih go za otma6tenie,za6toto toi 1 godina mi izneverqva6e i me pravi6e na typa a az vse mu pro6tavah,misleh 4e sega e moi red no toi ve4e se darji tolkova milo i pravi takiva ne6ta 4e sam sigurna v 4ustvata mu....a mai az 6te provalq si4ko za "otma6tenie".Typo e nali?
sasha_90
08-05-2007, 18:14
Ne e taka,napravih go za otma6tenie,za6toto toi 1 godina mi izneverqva6e i me pravi6e na typa a az vse mu pro6tavah,misleh 4e sega e moi red no toi ve4e se darji tolkova milo i pravi takiva ne6ta 4e sam sigurna v 4ustvata mu....a mai az 6te provalq si4ko za "otma6tenie".Typo e nali?
Да,тъпо е.Щом не си могла да му простиш,защо не си го оставила тогава?А си решила и да отмъщаваш?
GaNgStAz
08-05-2007, 18:16
да, много е тъпо ! За к'во ти е било да му 'отмъщаваш' ? Нали уж го обичаш... лелее... [-(
Shtom sam prodaljila s nego,zna4i sam mu prostila tova stana predi 7 8 meseca mina mn vreme,prosto sega nz kakvo mi stana obze me edno takova 4ustvo nali znaete ...che trqbva i toi da se po4ustva taka kakto az se 4ustvah i da pla4e taka kakto az plakah....sega sajelqvam za tova no pone sme "kvit" i sigurno 6te se opitam da zabravq drugiq i da prodaljim na 4isto :roll:
Ne e taka,napravih go za otma6tenie,za6toto toi 1 godina mi izneverqva6e i me pravi6e na typa a az vse mu pro6tavah,misleh 4e sega e moi red no toi ve4e se darji tolkova milo i pravi takiva ne6ta 4e sam sigurna v 4ustvata mu....a mai az 6te provalq si4ko za "otma6tenie".Typo e nali?Била е твоя грешката, защо си го търпяла?Отмъщение към уж най-близкия ти човек.Хора, които се обичат не искат да си отмъщават, хайде моля те!Колкото и да обичам някой човек, не бих позволила да ме унижава най-малкото.По-добре да го обичам и без него.
Ако изпадна в такава ситуация и ОБИЧАМ момичето (в моя случай) бих и простил...за какво е нужно да и отмъщавам
sasha_90
08-05-2007, 18:22
Shtom sam prodaljila s nego,zna4i sam mu prostila tova stana predi 7 8 meseca mina mn vreme,prosto sega nz kakvo mi stana obze me edno takova 4ustvo nali znaete ...che trqbva i toi da se po4ustva taka kakto az se 4ustvah i da pla4e taka kakto az plakah....sega sajelqvam za tova no pone sme "kvit" i sigurno 6te se opitam da zabravq drugiq i da prodaljim na 4isto :roll:
За да продължита на чисто,той трябва да знае какво си направила.Каза ли му вече?
acidburn1
08-05-2007, 18:22
да, много е тъпо ! За к'во ти е било да му 'отмъщаваш' ? Нали уж го обичаш... лелее... [-(
Обичаш го но му отмъщаваш? не мога да те разбера. . . аз ако отмашавах на нещата които са ме наранявали ся ник-а щеше да ми е "ОТМЪСТИТЕЛЯ" . . . не си права [-X
ne sam mu kazala toi sam razbra no znae samo za ednata ve4er.Pravi ste ne trqbva6e da mu pozvolqvam da me pravi na typa no kakto kazah mn go obi4am i mu pro6tavah vsi4ko na sekundata.Az prosto sam takava ne sam sviknala da me naranqvat
sasha_90
08-05-2007, 18:28
ne sam mu kazala toi sam razbra no znae samo za ednata ve4er.Pravi ste ne trqbva6e da mu pozvolqvam da me pravi na typa no kakto kazah mn go obi4am i mu pro6tavah vsi4ko na sekundata.Az prosto sam takava ne sam sviknala da me naranqvat
Добре-прощаваш му,но той направи ли го?
Da te pravi na typa :?: :!:
И сега какво ще стане с връзката ви?Той те обича, както казваш, а ти мислиш за другия?
stiga de na momicheto prosto mu e kofti qvno naistina syjelqva i tyrsi syvet ...vseki gershi i vie ste greshili...
a kolkoto do tova koeto si napravila po dobre kaji na priqtelq si toi mai e bil chesten s teb .. bydi i ti priznai si sichko i go pitai dali shti prosti i toi kakto ti na nego i ako ti prosti se opitai za napred da bydesh po vqrna ..
Da,prosti mi. cracken pro4eti vsi4ko. Ami sega sme zaedno,vsi4ko varvi dobre...samo deto kato legnem ne sam s nego v legloto
Dead`Paladin
08-05-2007, 22:36
otmashteniq..lyji..psuvni...posle shto nqmalo lubov :-({|=
GaNgStAz
08-06-2007, 09:14
Da,prosti mi. cracken pro4eti vsi4ko. Ami sega sme zaedno,vsi4ko varvi dobre...samo deto kato legnem ne sam s nego v legloto
?
Ти толкова много обичаш приятеля си, че чак го съжалявам! Каква е тая връзка кадето я имате? "Той ми изневеряваше, и аз, за да му го върна." А пък и как е възможно да обичаш някого, а в същото време да мислиш за друг? Според мен ти наистина не си наясно с чувствата си.
Не си развалия връзката и спри да мисли6 за другия :wink: Макар че надали ве4е ще е същото.... :roll: