View Full Version : Наръчник за решаване на тийн-проблеми.
Phenomenon
08-05-2007, 20:03
Такаам...за да спре флуденето със теми коите се повтарят по 1214213 пъти дето заблудени тийнове питат кво да правят след като сами могат си измислят отговора реших да извърша едно благородно дело..
Ето ви разумни решения за най честите ситуации:
1. Той/тя ме заряза,ще се самоубия: Уважаеми пичове и пички..това че човека който сте обичали ви е зарязал не е края на света,да кофти е но трябва да се изправите на крака и да не се самосъжалявате...излезте с приятели,тъпчете се със сладко,занимавайте си мислите с нещо,намерете си хоби..няма да ви мине моментално...но ако се занимавате известно време с нещо което трябва да се концентрирате ще спрете да мислите за тоя субект..пък и времето лекува ;)
2. Първата целувка : Никой не може да ви каже КАК да се целувате..всеки човек се целува различно..просто се отпуснете и оставете на инстинктите да ви водят...най много първия път да се изложите,натам става лесно...
3. Дали ме харесва ? :
За момичетата: Момчето обича да говори с вас,пуска ви намеци,гледа ви,докосва ви,опитва се да ви разсмее...
За момчетата: Момичето се смее на тъпите ви бъзици,мята ви погледи,играе си с косата,гледа ви палаво,отвръща ви на намеците...
Абе въобще усеща се..няма как с един поглед да се каже..просто като си говорите продължително време няма как да не се разбере..
4. Кат видя субект от противоположния пол зацепвам/срамежлив съм: Не можеме да ви дадеме готов сценарий кво да говорите...просто почнете да общувате с хора повечко и ще свикнете...наистина е притеснително като говорите с човек към когото имате чувтва но просто си контролирайте мислите (и не се смейте като идиоти през цялото време докато си говорите...плашещо е...)...винаги можете да си говорите са филми,хобита,книги,забавни случки,общи познати,за глобалното затопляне,бла-бла...
5. Приятеля(приятелката 8-) ) ми ме бие : Зарежи го,не е нужно да търпиш някой който се държи с тебе като боклук,независимо колко го обичаш !
6. Харесвам най добрия си приятел/ка: Намекнете му/и,покажете му/и чувства си,може направо да се усамотите някъв на романтично място и да си признаете...и се надявате да не отрежат ;)
7. Не мога си намеря гадже: (тая част е предимно за момчетата) Почни да общуваш с хора,заговоряй момичета ( не е задължително да им зимаш тела,просто за разговора),пооправи си външния вид,вдигни си самочувствието...бъди мил,но не шибан роб...да им изпълняваш всяко желние не е начин да ги впечатлиш...трябва да бъдеш загадъчен,но не подозрителен...най хубавия начин е 2 крачки напред 1 назад...правиш им някой комплимент,после се отръпваш малко, трябва да се усеща напрежението...разни такива...всеко момче си има собствена стратегия,която може да се изгради само от много опит..така че ПРОБВАЙТЕ...ще има и доста провали в началото,но след провала ще видиш грешките си и ще станеш по добър ;)
8. Обичам Пешо/Тошо/Иванка/Тралала: Това нас НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА ! Можете да се обичате и без да го обявявате публично.Не е нужно да го крещите навсякъде за да сте щастливи.Множете се и бъдете щастливи..но нас това не ни интересува !!! ;)
9. Той/тя ми изневери: Мн е трудно да простиш изневяра,особено когато обичаш...може да е било просто инпулс...колко и да държи на вас някой човек може да сгреши и да се поддадее на импулса..седнете и си поговорете,разберете се кво е станало и се разберете като големи гора..от прибързани отмъщения смисъл няма ;)
10. Връзка от разстояние: Такива връзки са обречени от самото начало(освен ако не сте завършили вече )...решението си е ваше,щ
ом се обичате трябва да се пробвате да се задържите заедно,нали любовта няма граници ;) ..но такива връзки обикновено водят до изневери=>скандали=>болка...
11. Какво харесвате в другия пол ?
Всеки човек е различен и си има собстени стандарти за това какво харесва в другите,няма как да ви кажеме какви да бъдете за да ви харесват...
Аз лично искам момичето да бъде естествена,да бъде себе си,да има хубава усмивка,да има чувство за хумор,да е общителна(да е готова да говори за всичко ;)),да ме разбира..и да е сладка ;) (най-вече да има красиви очи)..
И все пак ако толкова държите да ви кажат другите кво харесват ето ви:
За момчетата: http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=119511
За момичетата: http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=114606&highlight=%EC%EE%EC%F7%E5%F2%E0
Пффф..някак си ми отлятя музата...по късно ще прибавя още ;)
Ииии...поздрав за всички объркани тиийнове! http://www.vbox7.com/play:45260d8d (класика.. 8-) )
Иии естествено минутите за култура :
http://www.vbox7.com/play:e1a100c0
Бъдете благословени деца мои,и дано съм помогнал. (ако има някой добър модер може и да направи темата важна)
ПП:Ще зема да доизпипам,че тийновете ще земат ми се обидят и ще продължат да си флудят.. 8-)
Ъъ..това беше старото ми аз,сега съм добричък,дружелюбен и благороден (и се пак сте си заблудени тийнове 8-) )
IKisseDAGirL
08-05-2007, 20:09
Ако си мислиш, че всеки вместо за по-лесно да пусне нова тема, ще тръгне да чете тази, налага се да те разочаровам... 8)
относно
5. Приятеля(приятелката Mr. Green ) ми ме бие : Зарежи го ! не съм съгласна то по таз логика аз без гадже ще си остана . иначе това което си написал е вярно . =D> =D> =D>
EternalSilence
08-05-2007, 21:31
ей такава тема трябва на тоя форум, предлагам да се сложи като важна :-D
жалко обаче си е вярно че вместо да се чете тази всички ще предпочетат да пишат нова :-D
I'm~peRfecT~F
08-05-2007, 21:36
ама че веселяк ... :smt019
I az sym suglastna da q slojite kato vajna,ama neka predi tui da q napishe,nqkoi po-opiten i po-izcherpatelen :-)
Dead`Paladin
08-05-2007, 22:03
qz1k za truda ti bratle edva li nqkoi shte si napravi truda da go pro4ete... :smt017
EternalSilence
08-05-2007, 22:57
I az sym suglastna da q slojite kato vajna,ama neka predi tui da q napishe,nqkoi po-opiten i po-izcherpatelen :-)
или имаш предвид някой, да представи нещата маааалко по-.... не знам... дружелюбно :-D
{!}sLuNcHeVaTa{!}
08-05-2007, 23:01
или имаш предвид някой, да представи нещата маааалко по-.... не знам... дружелюбно :-D
Ми правилно перфе са си представени според мене.. ти кво.. На "милички" ли искаш да говори ?!
Ми правилно перфе са си представени според мене.. ти кво.. На "милички" ли искаш да говори ?!
Пак ли не ви хареса беееееееееееее :smt011 :smt011 :smt011 Колко по изчерпателно да го каже?!?!
Пич,браво,много добре си го написал :D
Evala na Phenomenon, mnogo e prav 4oveka, pove4eto ot tuka sa si zabludeni teen-ove :D
sasha_90
08-06-2007, 07:51
Дано това помогне все на някой...
LaDy_DaQnA
08-06-2007, 08:41
Tova koeto si napisal e vqrno ama pyk vooooooob6te ne sym syglasna s tova koeto si napisal otnosno haresvam nai dobriq/dobrata si priqtel/ka prosto ako se polu4i takova ne6to po dobre obekta na 4ustvata da ne razbira za tova.Ako razbere no toi/tq ne izpitva ni6to osven priqtelski 4ustva prosto s priqtelstvoto im e svyr6eno....e ima i variqnt i obekta na 4ustva da ima 4ustva kym priqtelq/priqtelkata si e togava bydete 6tastliviii !!! :)
Tova koeto si napisal e vqrno ama pyk vooooooob6te ne sym syglasna s tova koeto si napisal otnosno haresvam nai dobriq/dobrata si priqtel/ka prosto ako se polu4i takova ne6to po dobre obekta na 4ustvata da ne razbira za tova.Ako razbere no toi/tq ne izpitva ni6to osven priqtelski 4ustva prosto s priqtelstvoto im e svyr6eno....e ima i variqnt i obekta na 4ustva da ima 4ustva kym priqtelq/priqtelkata si e togava bydete 6tastliviii !!! :)
Обаче ако другия обект не разбере влобения обект ще се измъчва постоянно :P
По добер да разбере и да си развалите приятелството,отколкото да си останете с несподлени чуства...пък и няма как да разбереш дали и той има чувства ако не опиташ ;)
Аз съм си (Pheno-бла)..само забравих да се логна :mrgreen: ^^
Kisses_P
08-06-2007, 10:44
тебе май наистина ти е писнало от тъпи теми :-D
Phenomenon
08-06-2007, 11:28
якооо
обичам най-добрата си приятелка, а тя ме бие и е лесбийка, а аз съм гей...целунах я и..може ли да е бременна...тя ме срита, аз в пирогов се влюбих в доктора...и после той ми продупчи главата и сега ми тече кръв...
та въпроса ми е...
дали съм лепнал сифилис? :(
Не си..но приятелката ти ще я убие стадо побеснели врабчета...
съгласна съм с всички точки освен 8. Що пък някой да не каже, че е влюбен и що никой тук да не го интересува това. Фактът, че сме в този форум, май показва, че малко или много ни вълнуват нещата, написани вътре
Защото е тийн-ПРОБЛЕМ ...не мисля че това че еди-кой-си е щастлив е проблем... ?
JuS7^YourS
08-06-2007, 14:38
съгласна съм с всички точки освен 8. Що пък някой да не каже, че е влюбен и що никой тук да не го интересува това. Фактът, че сме в този форум, май показва, че малко или много ни вълнуват нещата, написани вътре
Браво за хубава тема, добре си обобщил нещата. :wink:
Ах, мамка му, Смятах да пусна подобна, ма си ме изпреварил. Нищо, то и без това мойта ще е по-дълга и подробна :twisted: :twisted:
Phenomenon
08-06-2007, 18:58
Ако искаш ми го прати на ЛС или ми пиши в скайп да прибавиме нещо,да го заместиме с твойто ? ;) (нещо имам мн свободно време...)
Труд на вятъра. Първо никой няма да седне да я чета. Всеки ще си пуска тема сам. Пък и до няколко дни ще е на 2-3 страница и никой няма да я види. Иначе темата е добра. Ама едва ли ще просперира.
Ама 10та точка е много тъпа - обречени били връзките дрън дрън...
Кой казва? Някакъв стереотип ли има??? :smt012 :smt012 :smt012
white_chik
08-07-2007, 06:37
Готина е темата и точно тва,че не ни говори на "милички",я прави по-достоверна и някак си по близка до нас,а не написана от някой критик на 50 години,на когото всичко това му е много далечно.
И понеже авторът каза,че има доста свободно време( :D ) може да се поразрови из форума и да сложи още една точка
"Момичета,какво търсите в едно момче"
"Момчета,какво трябва да е момичето,за да ви се хареса" или нещо такова,защото всеки ден се пуска неква такава тема и въпреки че не може да се обобщи,защото всички хора сме различни,може да се напишат някакви неща,които да помагат.
Още веднъж,евала за темата :smt006 дано някой мод я направи важна
Phenomenon
08-07-2007, 16:27
Ама 10та точка е много тъпа - обречени били връзките дрън дрън...
Кой казва? Някакъв стереотип ли има??? :smt012 :smt012 :smt012
Връзката от растояние е половин връзка...как може да се виждате веднъж в месеца..или даже веднъж в седмицата и да имате пълноценна връзка ?
Нормално е като се виждате толкова рядко,да ви охладнеят чувствата...(пз...Васил Найденов - Телефонна любов ;) )
Това че ти и приятеля ти имате такава връзка не значи че ще сте завинаги заедно ;)
Относно white_chik ...такава точка не може да се направи всеки си има собствени стандарти,но ще се опитам да сложа нещо ;)
И бдв...писах на модерите..май няма да правят темата важна..а ако не е важна всички ше си я подминяват просто като норедната простотия...и ще си пишат своя... ;)
ПП: kalpazanka...Вие ме направихте на роб бе... =; :mrgreen:
kalpazanka
08-07-2007, 16:52
Поздравления за темичката! Само ако може да пуснеш и една в раздел Секс с основните понятия на тази тема, възможностите за забременяване, методи за контрацепция и т. н. А и също как се спира/отлага менструация, че вече не знам колко клавиатури сменям. :D
Дека сте модери...I need ya ;(
Няма ли да я правите "Важна" вече?
Dead`Paladin
08-07-2007, 22:47
useshtam agresiqta v taz tema......jalko za naprazno napraveniqt trud na avtora... [-(
Phenomenon
08-08-2007, 06:02
useshtam agresiqta v taz tema......jalko za naprazno napraveniqt trud na avtora... [-(
Не съм написал темата за им вдигам самочувствието на тийновете...написал съм я за да дам некой съвет и да спра спама...
Аз пък усещам агресия в подписа ти,ти си лош.. :smt017
Dead`Paladin
08-08-2007, 07:51
Не съм написал темата за им вдигам самочувствието на тийновете...написал съм я за да дам некой съвет и да спра спама...
Аз пък усещам агресия в подписа ти,ти си лош.. :smt017
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 bratle jivota e losh s nas az zashto trqbva da sum dobyr [-(
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 bratle jivota e losh s nas az zashto trqbva da sum dobyr [-(
Точно...аз съм реалист...няма кво да им 'лижа гъзовете'(с извинение ама си е така)...живота не е само рози и бели коне...и няма закво да им го представям в розово..представям го такъв какъвто е...
И не мисля че ако им говоря на 'обичкам ви' и 'сладинките ми тийнове' ще четат по внимателно ;)
Phenomenon
08-08-2007, 08:59
По дяволите закво винаги забравям да се логна ^^ :/
Dead`Paladin
08-08-2007, 09:02
Точно...аз съм реалист...няма кво да им 'лижа гъзовете'(с извинение ама си е така)...живота не е само рози и бели коне...и няма закво да им го представям в розово..представям го такъв какъвто е...
И не мисля че ако им говоря на 'обичкам ви' и 'сладинките ми тийнове' ще четат по внимателно ;)
Mersi za podkrepata bratle... :wink:
Phenomenon
08-08-2007, 18:09
Дам,явно темата ще си остане за поколенията..благодаря за сериозността с която модерите се отнесоха към темата,от половината модерадосрски екип ми отговориха точно 0 човека на въпросите..нали знаете,хубава работа ама българска ;)
happy_cute
08-08-2007, 19:59
Важна тема!Това трябва да е такава!Пич ако модераторите не се сетят да я прочетат(дано koalka поне да я прочете)напиши в заглавието поне "Важна тема" да привлича повече внимание :-D
Важна тема!Това трябва да е такава!Пич ако модераторите не се сетят да я прочетат(дано koalka поне да я прочете)напиши в заглавието поне "Важна тема" да привлича повече внимание :-D
От koalka получих едно стимулиращо 'Браво'(а.k.а 'Fuck off.')...писах и ЛС,не ми отговори...ако навсякъде бяха такива отговорни хората да се е оправила вече държавата (ирония е тва,да не помислите че съм сериозен) :mrgreen:
Phenomenon
09-21-2007, 15:43
Мяу.
shivacheva
09-21-2007, 16:45
И ся за кфо не я напряват важна? :| :smt011 :smt013
Phenomenon
09-21-2007, 19:26
И ся за кфо не я напряват важна? :| :smt011 :smt013
1. Защото ги мързи.
2. Защото много ги мързи.
3. Защото искат да пишат едни и същи постове по 20 пъти на ден.
4. Виж 1 и 2.
maybelline
09-22-2007, 08:28
Обичам Пешо/Тошо/Иванка/Тралала: Това нас НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА !
Е,това направо ме разби от смях :smt038 :lol: :smt041
Тъй като знам,че има хора, редовно посещаващи форума и даващи своето мнение по всевъзможните глупави или пък интересни теми искам да направя едно предложение и го правя именно в тази тема..Отговорите, които пича е предложил наистина са универсални и ако все пак се замислите, ще установите, че в действителност ги пишем в 90% от безполезните теми тук..Моето предложение или поне това което аз ще правя от сега нататък е във всяка една тема, чийто отговор е посочен из по-горенаписаните мнения, за да не ровя и търся други подобни теми, аз ще давам линка към тази...Мисля, че ако още някой се навие да го направи след време това ще стане важна тема и т.нар. Гости ще четат тук преди да пишат...Мен специално това значително би ме улеснило, т.като по цял следобяд ме няма и вечер като се прибера ставам разноглед докато изчета всичките теми, някои от които доста безсмислени..Е, все пак уважаеми приятели трябва да започнем от някъде..От сега нататък този линк:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 именно към тази тема става мой универсален отговор на 70-80% от въпросите задавани тук..Хайде да видим, кой ще подкрепи идеята и да се поотървем от безсмислените постове? :)
MiMcHeToOo
09-22-2007, 12:07
браво за темата, супер е ! =D>
Phenomenon
09-22-2007, 20:27
Тъй като знам,че има хора, редовно посещаващи форума и даващи своето мнение по всевъзможните глупави или пък интересни теми искам да направя едно предложение и го правя именно в тази тема..Отговорите, които пича е предложил наистина са универсални и ако все пак се замислите, ще установите, че в действителност ги пишем в 90% от безполезните теми тук..Моето предложение или поне това което аз ще правя от сега нататък е във всяка една тема, чийто отговор е посочен из по-горенаписаните мнения, за да не ровя и търся други подобни теми, аз ще давам линка към тази...Мисля, че ако още някой се навие да го направи след време това ще стане важна тема и т.нар. Гости ще четат тук преди да пишат...Мен специално това значително би ме улеснило, т.като по цял следобяд ме няма и вечер като се прибера ставам разноглед докато изчета всичките теми, някои от които доста безсмислени..Е, все пак уважаеми приятели трябва да започнем от някъде..От сега нататък този линк:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 именно към тази тема става мой универсален отговор на 70-80% от въпросите задавани тук..Хайде да видим, кой ще подкрепи идеята и да се поотървем от безсмислените постове? :)
Хехе...най после малко подкрепа(макар ида не е от модерите :> )...мерси за помощта ;)
Пък дано модерите се усетят че може да е и полезна темата...
Хайде объркани тийнове - Обединявайте се ! :-D
Да разчистим малко форума от повтарящите се теми...
insomnia79
10-22-2007, 12:58
aide aide razli4ni slu4ai kolko 6te6 ne moje s 5 reda da se iz4erpva si4ko ..to po taq logika za kvo e toq sait :-k [-X
DeVoi4eTo
10-22-2007, 14:32
Даа темата наистина е добра ;)
HePeAJIeH
10-22-2007, 14:45
Сложете я като важна!90 % от темите тук са такива!
А вие случайно забелязахте ли кога е правена темата и кога е било последното мнение? Това, че темата трябва да стане важна бе обсъждано няколко пъти, но явно модовете са на друго мнение и колкото и пъти да го напишете няма да стане важна.
DevilWish
10-22-2007, 15:57
Dобре си направил ;) Наистина е дразнещо еднакви теми ;) Айде за изневеря и такива неща иде-дойде ,но първа целувка ,пък как да го забравя ,пък това - онова наистина са много глупави теми ;)
lLady_MooN_RaiN
10-22-2007, 16:01
Смешна тема. Не може да има наръчник за решаване на тийн проблеми. Защото хората са различни, тийн проблемите далеч не са само тези, които авторът изрежда, и защото хората усещат проблемите по различен начин и ситуациите са различни. Нима може един човек да измисли решение на всички проблеми? Не, разбира се. Не инаги когато някой ти е изневерил, най-добрия вариант е да го зарежеш. Не винаги връзките от разстояние са бе бъдеще. Именно затова го има форума, за да си помагаме един на друг.
Phenomenon
10-27-2007, 10:30
Смешна тема. Не може да има наръчник за решаване на тийн проблеми. Защото хората са различни, тийн проблемите далеч не са само тези, които авторът изрежда, и защото хората усещат проблемите по различен начин и ситуациите са различни. Нима може един човек да измисли решение на всички проблеми? Не, разбира се. Не инаги когато някой ти е изневерил, най-добрия вариант е да го зарежеш. Не винаги връзките от разстояние са бе бъдеще. Именно затова го има форума, за да си помагаме един на друг.
Ти май не четеш,а ? ;)
Ест че няма как да има решения за ВСИЧКИ проблеми...но за еднаквите проблеми има еднакви решения...а тук поне 50% от темите се повтарят...
И да си видяла някъде да пиша че трябва 100% при изневяра да зарежеш другия ???
Първо прочести обстойно кво съм написал и тогава пиши,става ли ? :)
А вие случайно забелязахте ли кога е правена темата и кога е било последното мнение? Това, че темата трябва да стане важна бе обсъждано няколко пъти, но явно модовете са на друго мнение и колкото и пъти да го напишете няма да стане важна.
Относно модовете...те мнение нямат :>
Да ми бяга казали 'Духай,няма да ти правиме темата важна'...ок,няма проблеми..но от модерите ни вест ни кост..писал съм и няколко пъти...
aide aide razli4ni slu4ai kolko 6te6 ne moje s 5 reda da se iz4erpva si4ko ..to po taq logika za kvo e toq sait :-k [-X
Виж ми отговора на първия пост ^^
GregoryHouse
10-27-2007, 10:39
Мойто момче това тука се нарича форум...в него всеки излага историята си с цел да се консултра с други и да "чуе" друго мнение...така че ще трябва да те разочаровам, но това е Useless...иначе брао за старанието...еднавко решение за всички ситуаций няма...всичко е в зависимост...
Phenomenon
10-27-2007, 10:46
Ти май не четеш,а ? ;)
Ест че няма как да има решения за ВСИЧКИ проблеми...но за еднаквите проблеми има еднакви решения...а тук поне 50% от темите се повтарят...
iNsTiGaToR_F
11-06-2007, 13:06
Бе не знам на кого му е полезна темата, обаче на мен ми беше много интересна... забавно четиво е. :wink:
lLady_MooN_RaiN
11-06-2007, 14:26
[quote=lLady_MooN_RaiN]Смешна тема. Не може да има наръчник за решаване на тийн проблеми. Защото хората са различни, тийн проблемите далеч не са само тези, които авторът изрежда, и защото хората усещат проблемите по различен начин и ситуациите са различни. Нима може един човек да измисли решение на всички проблеми? Не, разбира се. Не инаги когато някой ти е изневерил, най-добрия вариант е да го зарежеш. Не винаги връзките от разстояние са бе бъдеще. Именно затова го има форума, за да си помагаме един на друг.
Ти май не четеш,а ? ;)
Относно модовете...те мнение нямат :>
Да ми бяга казали 'Духай,няма да ти правиме темата важна'...ок,няма проблеми..но от модерите ни вест ни кост..писал съм и няколко пъти...
Това за изневярата беше хипотетичен пример, какво значение къде си го приложил. А темата ти наистина е повече за смях, отколкото за нещо сериозно. Я си представи, че някой последва тъпите ти съвети и...сбърка естествено. Това, че темите се повтарят е вярно, но дори да направят твоята тема важна, това няма да промени положението. Такива теми винаги ще има. Защото всеки човек с мисли, че неговия проблем е специален и по-различен от тези на другите хора.
naMy4Ho_KoTe
11-06-2007, 15:41
Като цяло - браво за старанието. Успял си да представиш лекцията по много увлекателен начин. Но ето това ме издразни:
10. Връзка от разстояние: Такива връзки са обречени от самото начало(освен ако не сте завършили вече )...решението си е ваше,щ
ом се обичате трябва да се пробвате да се задържите заедно,нали любовта няма граници ;) ..но такива връзки обикновено водят до изневери=>скандали=>болка...
[/size]
”Обикновено”? Ти колко връзки от разстояние си имал? Аз съм имала доста. И точно на тези хора не съм им изневерявала. Точно с тях съм имала най-малко скандали. Скоро ще направим 8 месеца с моя. На 120 километра сме един от друг. И колкото и смешно да звучи, след 6 месеца се местя при него. Планирали сме всичко до абсолютния детайл. Така че недей да се правиш на вездесъщия и да отреждаш до какво водели тези връзки. Поне се позови на някаква анкета.. Някакви факти.. А не да го констатираш сякаш е всеизвестно правило. Както и да е. Инак, пак браво за останалото.
bqsna_teenagerka
11-06-2007, 17:15
ъм....боя се че от темата няма да има особен ефект! :D
Phenomenon
11-17-2007, 01:16
Шаляляяля...
http://www.vbox7.com/play:b3d8a050
Harum_Scarum
11-17-2007, 04:12
:D :D :D
тфа ме кефииии!!!! :razz: :razz: :razz:
:smt002
Браво за темата =D> Дано да я прочетат повечето, че наистина е пълно с куп безсмислени или повтарящи се теми.
Phenomenon
01-01-2008, 02:57
http://www.vbox7.com/play:fb7f289c
Бла :)
babylove
03-03-2008, 17:19
mnogo hubava temichka...bravo :P
hooliganka89
03-03-2008, 17:26
Eто,аз я прочетох,и като гледам доста други хора са я прочели,има напредък!
Naughty_
03-03-2008, 17:52
mi i az mislq 4e 6te e dobre ako temata se sloji za vajna :)
tsvety_91
03-03-2008, 19:42
Относно
10. Връзка от разстояние: Такива връзки са обречени от самото начало...
Не съм съгласна....ходя с моя приятел от година и два месеца...на 200км сме един от друг...не се караме...не изневеряваме...да разстоянието е кофти,Да,но ако наистина хората се обичат то е без значение...понякога се виждаме само 1 в месеца и сме имали трудни моменти,но всичко е наред и сме щасливи дори и да сме на 200км...
muhlqsal_4orap
03-03-2008, 20:12
Относно
10. Връзка от разстояние: Такива връзки са обречени от самото начало...
Ще гледам да не си забравям никъде връзките на маратонките, че да не ги обрека =(
sLaDkA_GrEsHkA
03-03-2008, 20:43
само бате пешоооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооо :grin: :grin: :grin:
Жилав Сатър
03-03-2008, 20:49
само бате пешоооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооо :grin: :grin: :grin:
Бате Пешо е моят кон на бял рицар. Бате Пешо ол дъ уееееееей!
ТРЪСТИКА!
Браво много добра тема :)
Усещам че е нямало какво да правиш и за това си написал темата :D Иначе е много добра! Браво :)
Ivalinka
04-16-2008, 04:02
много хубава тема....и повечето неща целят в десятката!!!! :)
MiMcHeToOo
04-16-2008, 04:40
ВАЖНА ТЕМА!!!!!
ВАЖНА!!
Имаше вече такива предложения и ги отхвърлиха, не се надявайте :D
Phenomenon
04-21-2008, 11:50
И малко лигня за кефа на пишлеметата..
http://www.vbox7.com/play:b7b92db9
пз..
evelinka1122
04-21-2008, 18:28
много хубава тема....и повечето неща целят в десятката!!!! :)
+1 :)
ДОБРА ТЕМА ТВАЛО ПИ4 :) СА ДАНО НЕПИТАТ ПО 100 ПЪТИ ТЪПИ ВЪПРОСИ КАТО ТЕЗИ КОЙТО СИ РАСТЪЛКУВАЛ В ТЕМАТА :)
passion92
05-13-2008, 15:41
ом се обичате трябва да се пробвате да се задържите заедно,нали любовта няма граници Wink ..но такива връзки обикновено водят до изневери=>скандали=>болка...
to e qsno che vruzka ot razstoqnie e obrechena oshte ot nachaloto .... no dali na vseki mu stiska da prekrati dulgogodishna vruzka ....
Phenomenon
05-16-2008, 19:18
ом се обичате трябва да се пробвате да се задържите заедно,нали любовта няма граници Wink ..но такива връзки обикновено водят до изневери=>скандали=>болка...
to e qsno che vruzka ot razstoqnie e obrechena oshte ot nachaloto .... no dali na vseki mu stiska da prekrati dulgogodishna vruzka ....
Колкото по дълга агонията толкова по лошо ;)
Никой не карам да къса с никой...ако им е кеф тка да си живуркат...
Просто като се почне с изневерите е време за промяна..тва че си свикнал да си живееш еднообразно си е личен проблем..
Phenomenon
05-16-2008, 19:18
Колкото по дълга агонията толкова по лошо ;)
Никой не карам да къса с никой...ако им е кеф тка да си живуркат...
Просто като се почне с изневерите е време за промяна..тва че си свикнал да си живееш еднообразно си е личен проблем..
nicolepcd
05-16-2008, 19:22
Добре е написано, ама без тъпи теми не е интересноооо :grin: :D
mysterious93
05-16-2008, 19:29
Evala na Phenomenon, mnogo e prav 4oveka, pove4eto ot tuka sa si zabludeni teen-ove :D
Ами нали сайта е направен точно затова. И вместо "заблудени" по скоро за "объркани".А колкото до това че продължава да има нови теми то си е ясно :P
talibanix
05-16-2008, 19:35
респект за темата ...ама проблема е че само хората на които не им е нужна я четат което я прави безмислена 8)
Phenomenon
05-22-2008, 12:18
И вместо "заблудени" по скоро за "объркани"
Те да не са педераси че да са "объркани" бе...баш са си тъпи шматки.. 8-)
TheMaggie
05-23-2008, 18:08
5. Приятеля(приятелката 8-) ) ми ме бие : Зарежи го,не е нужно да търпиш някой който се държи с тебе като боклук,независимо колко го обичаш !
Ю ар дъ бест.Мноу ма радвашшш. :razz:
dolce_lady94
06-01-2008, 15:50
qz1k za truda ti bratle edva li nqkoi shte si napravi truda da go pro4ete... :smt017
az gy prochetoh :P :-P :-P :-P :grin: :)
ludo_momiche
06-01-2008, 21:09
Браво,човече,много хубаво го каза!!! :P
BOOK_FAN
06-01-2008, 21:32
Тази тема е супер!
lLady_MooN_RaiN
06-02-2008, 12:40
Или както беше казала Али Макбийл :"Знаеш ли защо проблемите ми са по-големи, от тези на другите хора? - Защото са мои"
vesinka91
06-04-2008, 19:10
+1 temata e super :)
casanova_bg
06-04-2008, 19:30
nai dobrata tema
SiegHeil
06-09-2008, 12:42
Фафла. :)
gothic_angel
06-09-2008, 12:50
Едва ли някой ще тръгне да я чете,при положение,че може да пусне нова..иначе браво
SiegHeil
06-21-2008, 13:06
Едва ли някой ще тръгне да я чете,при положение,че може да пусне нова..иначе браво
Готин аватар :D
mArMaLaDkA
06-21-2008, 13:13
Темата е готина като цяло,заядливия тон допринася за настроението , 8-) обаче ако трябваше да се съобразяваме с нея,то нямаше да има никакви теми в тоя раздел и надали щеше да съществува раздел "Любов".Пък и е весело да четеш теми от рода "Ще се самоубия,той/тя ме заряза" и "За всички момичета,които не съм имал".Който ги е писал,да си ги познае :D
gPa3HuTeJl
06-21-2008, 21:29
Чувстраш ли се горд сега ?
B.O.OM..
06-26-2008, 18:18
Ами в интерес на истината това е МН ВЕРНО брао :smt038
SiegHeil
06-29-2008, 01:02
Чувстраш ли се горд сега ?
Аз лично бих 'апнал една мусака, кво ше кажеш ?
soul1199
06-29-2008, 12:47
Ако си мислиш, че всеки вместо за по-лесно да пусне нова тема, ще тръгне да чете тази, налага се да те разочаровам... 8) +1
soulja_girl4e
06-29-2008, 16:45
temata trqq da stane vajna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krasencety
06-29-2008, 17:39
На мен ми беше интересно и го изчетох цялото! :) Много е хубаво! Браво! :grin: :)
lifelesscorpse
07-09-2008, 19:26
мн е готино и е вярно :) =D> =D> =D> =D> =D> наистина трябва да стане важна тема :) :) :)
EngelDeinesHerzens
07-20-2008, 23:53
awe bravo bravo mn si e dobre ima dosta werni ne6ta :)
stealthyGirl
08-21-2008, 18:16
Тц, тц напра'о ги оправи... Само дето имат нужда от друго да им се каже. Като това, че примерно връзката им не може да се оправи с нито едно мнение във форума (разбирай идея от форума), нито от твоята тема (тя си е мнение). Хората просто си изливат мъката (в някои случаи е в кавички, ама за тях си е сериозно), трупат мнения и популярност във форума...
xxxSnowflakexxx
08-21-2008, 20:23
Ако си мислиш, че всеки вместо за по-лесно да пусне нова тема, ще тръгне да чете тази, налага се да те разочаровам... 8)
sexy_baby_originale
09-01-2008, 07:32
хубава тема си направил/а
krisiiiiito
09-01-2008, 07:44
exclusive__16
09-01-2008, 08:14
+1 no ne e lohyy ;]
exclusive__16
09-01-2008, 08:16
+1 no ne e lohyy ;]
exclusive__16
09-01-2008, 08:16
+1 no ne e lohyy ;]
exclusive__16
09-01-2008, 08:30
+1 no ne e lohyy ;]
Lost_Kiss
09-01-2008, 10:00
Mда .. +1 ... че се едни и същи теми се пускат.. :?
П.П. Пропусна "Моята най-добра приятелка се целува с бившото ми гадже, което обичам" :D :D
draki4ka
10-02-2008, 07:23
хаха дано помага на някой :grin: :grin: :grin:
Връзка от разстояние: Такива връзки са обречени от самото начало!
не съм съгласна :wink: с приятеля ми сме заедно от година и половина почти две.Той е в София ,а аз в Ботевград.Нито аз съм изневерявала нито той на мен ! В което съм 200% сигурна 8) виждаме се сяка седмица потдържаме връзка енпрекъснато,знам винаги къде е =) имаме си страшно много доверие.
Punisherrr
11-06-2008, 15:33
Връзка от разстояние: Такива връзки са обречени от самото начало!
не съм съгласна :wink: с приятеля ми сме заедно от година и половина почти две.Той е в София ,а аз в Ботевград.Нито аз съм изневерявала нито той на мен ! В което съм 200% сигурна 8) виждаме се сяка седмица потдържаме връзка енпрекъснато,знам винаги къде е =) имаме си страшно много доверие.
абсолютно съгласна и в същото положение... ;)
Иначе гледам,че е старичка темата ама чак сега я виждам :P и май не е никак лошо пак да го попрочетат някои хора 8-)
Екстричка е наръчника :D
LittlePrincess
11-06-2008, 15:39
Доста от нещата са напълно вярни.Но тези дето пускат темите...надали ще обърнат внимание на това.