View Full Version : Бихте ли се срещали с някой доста-по голям/а и по-опитен/а
piperliv
08-06-2007, 09:48
говоря за възраст, примерно 5-6-8 години по голям/а от вас,
бихте ли го направили няколко пъти за да добиете повече опит примерно ?
Само за да добия опит? Не, ест... секс правя, когато обичам.. или поне харесвам някого :lol: :lol: Иначе, съм бил с човек с 10 години по-голям от мен ... няма лошо :lol: :lol:
В момента бих се срещнала и с един, който е с 14 години по голям от мен. Нали нямало значение възрастта :angel:
Все пак съм на мнение, че разликата във възрастта се размива с годините. Пример: 13-годишно момиче и 8 години по-голямо момче и 21-годишно момиче и 29-годишно момче....
Renate_Feliqr
08-06-2007, 10:00
Все пак съм на мнение, че разликата във възрастта се размива с годините. Пример: 13-годишно момиче и 8 години по-голямо момче и 21-годишно момиче и 29-годишно момче....
Dam saglasna sam...i ne bih se sre6tanala samo za sex ...A za ne6to pove4e.
ХАх такива неща за опит... не бих направила !!! не знАм може би защото си имам самоуважение някакво ... ако го обичам.. нЯМА значение на колко е !
Izguben_svqt
08-06-2007, 12:09
Razbira se 4e da vsi4ko trqbva da se opita nqma zn godinite ee stiga da nee 40 a az na 17 :d edva li ama hubavo e s po golqmaz vinagi s po golemi
HopeLesss
08-06-2007, 12:30
НЕ!
iLoveChocolate
08-06-2007, 12:38
аз лично не,по-големите от мен с толкова години,които изпитват сексуално влечиние към мен ме отвръщават #-o #-o
naMy4Ho_KoTe
08-06-2007, 12:38
Само заради единия "учебен курс" - не. Инак съм била с мъж, с 9 години по-голям от мен. Точно той ми направи един много приятен и спонтанен комплимент - "Не ти вярвам че си била с толкова малко мъже.. Искаш да кажеш че цялата тази страст ти идва отвътре???!" :mrgreen:
az sam na 16,priqtelq mi e na 22.zaedno sme ot 10 meseca i spq s nego, ne za opita,a zashtoto go obicham.bih spala s chovek po-golqm ot men samo zashtoto go obicham...tfa s opita mi se struva tapo :evil:
bebitooo___
08-06-2007, 12:41
Любовта няма граници.. а доколкото за опита.. не мисля,че възрастта играе главна роля.. важното е да е с подходящия човек. :D
Barbaronche
08-06-2007, 13:22
Po golqm... Po opiten... idealno ako pitash men .. :) no trqq da go haresfash :smt008
alkobalko
08-06-2007, 13:23
Ако обичам този човек, бих била с него.Никога обаче няма да съм с един човек няколко пъти просто ей така, за да добия опит и после да го зарежа. Ако съм с някой, то е защото го обичам.
ми... аз и сега си го правя с един доста по-голям от мен... всички ще ме критикуват, ама мен си ми харесва... познавам си го от супер много време и ми е супер яко с него... а за години... 13 години по-голям е от мен
ми... аз и сега си го правя с един доста по-голям от мен... всички ще ме критикуват, ама мен си ми харесва... познавам си го от супер много време и ми е супер яко с него... а за години... 13 години по-голям е от мен
Така е - като нямате свестни родители... На 17, а излиза с 30-годишен. Без коментар! (swear)
Така е - като нямате свестни родители... На 17, а излиза с 30-годишен. Без коментар! (swear)
ми... точно обратното - родителите ми са свестни и не ми правят проблем за нищо от това, което правя. отгоре на всичкото въпросния мъж е колега на баща ми... и негов приятел... самия ми баща преди време, когато видя, че има някакво привличане постави въпроса... а и аз не виждам нищо лошо в това... какво? важното е да има любов, нали?
ми... точно обратното - родителите ми са свестни и не ми правят проблем за нищо от това, което правя. отгоре на всичкото въпросния мъж е колега на баща ми... и негов приятел... самия ми баща преди време, когато видя, че има някакво привличане постави въпроса... а и аз не виждам нищо лошо в това... какво? важното е да има любов, нали?
Не бих казал, при положение че става въпрос за такава разлика! Замислям се и за този човек какъв е наистина - привличало ме е по-малко момиче със седем години, но просто се отказах. Никога не бих продължил. На 21 съм. Колко и какви общи интереси може да имате с него? Дори и той да е фотограф (напосоки). И така да е - възрастта му предполага, че вече си мисли за семейство и така нататък... според мен и двамата допускате грешка, дано греша. Не виждам какво толкова общо може да има помежду Ви освен физическо привличане, а и както го написа явно не сте заедно от монго скоро, което прави мнението ми за него дотук още по-ниско. Иначе имам подобни приятели, да... Не съдя никого, но поясни ако желаеш, покажи ми защ в случая греша. Някаква модераторка беше писала тук че на 19 разсъждавала като 25-годишна, с което само предизвика смях, защото ако беше така никога не би го написала. Както и да е - начинът Ви на разсъждение е различен дори, там накъдето тръгваш ти в момента, той вече се връща. Разбираш ли ме какво имам предвид така или да давам конкретни примери?
CuRly_Doll
08-06-2007, 17:21
samo za sex-a ne......NIKOGA!!! :wink:
miloto_girl_4e
08-06-2007, 17:43
Не :!: Не правя секс за опит, а от любов :!:
Не бих казал, при положение че става въпрос за такава разлика! Замислям се и за този човек какъв е наистина - привличало ме е по-малко момиче със седем години, но просто се отказах. Никога не бих продължил. На 21 съм. Колко и какви общи интереси може да имате с него? Дори и той да е фотограф (напосоки). И така да е - възрастта му предполага, че вече си мисли за семейство и така нататък... според мен и двамата допускате грешка, дано греша. Не виждам какво толкова общо може да има помежду Ви освен физическо привличане, а и както го написа явно не сте заедно от монго скоро, което прави мнението ми за него дотук още по-ниско. Иначе имам подобни приятели, да... Не съдя никого, но поясни ако желаеш, покажи ми защ в случая греша. Някаква модераторка беше писала тук че на 19 разсъждавала като 25-годишна, с което само предизвика смях, защото ако беше така никога не би го написала. Както и да е - начинът Ви на разсъждение е различен дори, там накъдето тръгваш ти в момента, той вече се връща. Разбираш ли ме какво имам предвид така или да давам конкретни примери?
разбирам те идеално... не е нужно да ми обясняваш като на милиционер;)) хах... така... хммм... честно да ти кажа и аз много пъти съм си мислила за интересите ни... но странното е, че дори и да знам на колко е години просто с него никога не се чувствам с някой възрастен. това не говори много добре за него, де... ха... и почти уцели - оператор е... и то един от най-добрите, смея да твърдя... а аз съм закърмена с филмовото изкуство... с него има за какво да си говоря, има какво да науча... а за него, е, за него знам, че е само секс=)) това ми е повече от известно. въпроса е, че с него се познаваме откакто аз бях на 10, а той на 23... и винаги сме си говорили. колкото и смешно и нереално да звучи. две години излизахме - на кафе, на кино, не знам къде си... след това попаднахме на една продукция заедно - той оператор, аз - фотограф... и там явно стана нещо. и около една години излизахме... само безобидни целувки и докосвания... докато най-накрая не дойде и заветни момент:D:D:D дам, спала съм с него... и ми е хубаво, а виждам, че и на него (все пак кой 30 годишен може да се похвали, че спи със 17 годишна:D:D:D). аз не виждам нищо лошо в тази моя... хммм... връзка. стига да ми е приятно, да не е безотговорно и да ми доставя удоволствие да общувам с дадения човек, не виждам проблем=)
а за него, е, за него знам, че е само секс=))
какво? важното е да има любов, нали?
Виждаш противоречието, нали? Относно обясненията - извинявай, бях длъжен да попитам предвид общото ниво на форума. Ами какво да ти кажа - отново никого не съдя, щом и на двамата Ви е приятно, наясно сте с всичко, родителите ти го одобряват. Проблемът за мен се изразява в това, че за него няма проблем. Това е личното ми мнение - казваш излизали сте на срещи и преди години? Не знам - аз няма как да твърдя и за себе си със сигурност, но просто не бих допуснал нещо подобно. Явно това е повече секс, тоест и ти си свободна да правиш каквото пожелаеш през останалото време и той. Хубаво е, че имате общи интереси, че му се възхищаваш, от моя гледна точка той малко се е възползвал от това, но ти вероятно и сама го знаеш - щом за теб няма проблем.. Почти убеден съм, че се е хвалил многократно, че има връзка с 17-годишно момиче и дори май има начин да разбера точно кого имаш предвид, но да приемем че засега просто не ме интересува. Иначе и аз самият съм свързан по някакъв начин с областите, които спомена. Радвам се, че на теб ти е приятно и че на пръв поглед имаш доста реален поглед над нещата. Имам сестра на твоите години и ако разбера за подобна връзка бих направил всичко, което е по силите ми незабавно да я прекратя. Особено ако става въпрос за някой "семеен приятел". Но тесногръд не съм, дори и с такова впечатление да оставаш. Според мен точно на тази възраст ти имаш нужда от нещо по-различно, от неща които неизживявайки сега дълго след това ще търсиш, но може и да греша. Индивидуално е. И все пак. Оценявам откровеността ти и доста грамотното ти писане на общия фон. Пожелавам ти от сърце всичко хубаво. Ако вече си открила и познала щастието - нека успееш да го задържиш по-дълго. Дори и да ти звучи това като извадено от някакъв смешен лексикон.
Хах, чудя се вече дали някога и аз ще открия това, което търся. След толкова провали почти изгубих желанието да продължа.. Както и да е.
А сега по темата - да, бих се срещал с по-възрастна жена, не съм на 15 все пак, но зависи от много неща... Принципно момичета над 22-23 не ме привличат, но знае ли човек.
За няколко пъти не знам какъв опит може да се добие, но това, че е по-голям не означава, че ще ми хареса в леглото.Важното е нещата да бъдат напаснати.Иначе разликата от 8 години не ми се нрави особено.
te ne 4e po golemite imat pove4e opit bix kazala 4e po malkite imat pove4e opit za6toto dne6no vreme seki se ebe i za po golemite ne ostava ni6to za ebanew :-D :-D :-D :-D
а за него, е, за него знам, че е само секс=))
какво? важното е да има любов, нали?
Виждаш противоречието, нали? Относно обясненията - извинявай, бях длъжен да попитам предвид общото ниво на форума. Ами какво да ти кажа - отново никого не съдя, щом и на двамата Ви е приятно, наясно сте с всичко, родителите ти го одобряват. Проблемът за мен се изразява в това, че за него няма проблем. Това е личното ми мнение - казваш излизали сте на срещи и преди години? Не знам - аз няма как да твърдя и за себе си със сигурност, но просто не бих допуснал нещо подобно. Явно това е повече секс, тоест и ти си свободна да правиш каквото пожелаеш през останалото време и той. Хубаво е, че имате общи интереси, че му се възхищаваш, от моя гледна точка той малко се е възползвал от това, но ти вероятно и сама го знаеш - щом за теб няма проблем.. Почти убеден съм, че се е хвалил многократно, че има връзка с 17-годишно момиче и дори май има начин да разбера точно кого имаш предвид, но да приемем че засега просто не ме интересува. Иначе и аз самият съм свързан по някакъв начин с областите, които спомена. Радвам се, че на теб ти е приятно и че на пръв поглед имаш доста реален поглед над нещата. Имам сестра на твоите години и ако разбера за подобна връзка бих направил всичко, което е по силите ми незабавно да я прекратя. Особено ако става въпрос за някой "семеен приятел". Но тесногръд не съм, дори и с такова впечатление да оставаш. Според мен точно на тази възраст ти имаш нужда от нещо по-различно, от неща които неизживявайки сега дълго след това ще търсиш, но може и да греша. Индивидуално е. И все пак. Оценявам откровеността ти и доста грамотното ти писане на общия фон. Пожелавам ти от сърце всичко хубаво. Ако вече си открила и познала щастието - нека успееш да го задържиш по-дълго. Дори и да ти звучи това като извадено от някакъв смешен лексикон.
Хах, чудя се вече дали някога и аз ще открия това, което търся. След толкова провали почти изгубих желанието да продължа.. Както и да е.
А сега по темата - да, бих се срещал с по-възрастна жена, не съм на 15 все пак, но зависи от много неща... Принципно момичета над 22-23 не ме привличат, но знае ли човек.
под Любов имам предвид секс... поне в този случай. и във всички останали до този момент... разбирам те. и аз ако имам сестра или дъщеря някой ден, и тя на моите години излиза с някакъв 30 годишен... просто ще отида и ще го убия :D:D:D няма да се церемоня :D:D:D
иии... момчетата на моите години не са стока... поне повечето. имало е такива, които са се влюбвали в мен... и беше ужасно. имало е и един, в когото аз съм се влюбвала... пак беше ужасно. но знам, че не е работа да търся каквото и да било... 13 години над мен.
а относно това дали се хвали или не... най-вероятно го прави, но само пред личните си приятели. защото баща ми, колкото и да се прави, че одобрява цялата ситуация... би го смърцафърцал (както обича да казва той) набързо... и разбирам да беше за едното чукане, та да бъда за хвалба... но явно г-н ще се връща и връща, и връща, и връща докато не си намери жена...
и най-интересното ще е, когато (ако, де) се ожени и продължим да се засичаме по работа или каквото и да било... някак... не е като с обикновените връзки.
и още нещо... позволявам си да говоря за това, а не да се хваля... просто защото имам поне малко акъл в главата и се надявам, че знам какво правя;)) хехе...
и ти пожелавам да намериш всичко, което очакваш и търсиш...=)) и не си тесногръд, а си прав. другото нещо, което ти пожелавам е сестра ти да не попада в такава ситуация...;)) хах... малко хумор да внеса и аз... по темата няма какво повече да се обаждам :D:D:D изписах достатъчно... приятно!
KimBerLy1912
08-07-2007, 08:42
Ох,ем то мойто мило е 5 години по-голям от мен :wink: Определено не бих правила секс с някого само за да "натрупам опит" :smt018 В секса аз влагам любов и го правя само с човека,когото обичам :smt008
защо не дорин само от интерес
gadgeto mi e 8 godini po golqm ot men i mn go obi4am.tva 4e e p golqm ne promenq ni6to imala sam drygi po golemi koito sa bili palni skapanqci v legloto taka 4e vseki e razli4en vazrasta e bez zna4enie.gadgeto mi e strahoten v i izvan legloto no tova 4e sam po malka ne zna4i 4e na nego ne my e got s mene naprotiv.ne go pravi taka za ediniq opit po dobre dobivai opit s nakoi koito obi4ash ina4e ednoto ebane se obezsmislq.ne go pravi ako nqma lubov.... [-X [-X [-X
MajeStic
08-07-2007, 09:27
Ако си нямам приятелка, да:) С удоволствие:]
За да се срещам с по-голям заради опита му в секса трябва да съм супермного комплексирано лапе #-o Мн съм си добре с моя приятел,не ми пука колко съм опитна,важното е,че и на двамата ни е хубаво и не ми трябват някакви батковци,или направо чичковци,да ме учат!!! [-X
`Death`Whore``
08-07-2007, 15:13
Опитът се добива с повече пъти секс с един партньор.
swords1010
08-07-2007, 15:23
Ако я обичам да, но не и за друго. :wink:
e kvo az haresvam edin na 38 :smt007 :smt007
kAdrOkoSkA
08-09-2007, 16:11
Само за опита - не!
друг път... опита се придобива със секс... не е задължително да е с един единствен партньор. какво придобиваш тогава? какво му/й харесва на него/нея?
menta_loverka
08-09-2007, 18:24
Razbirase 4e bih trugnala i to s udovolstvie s nqkoi dosta po-golqm a tva za opita ne tolkova 4e ima opit kolkoto 4e teq na moita vuzrast ne pravqt sex a samo se 4ukat da se hvalqt s broiki
Само,за да добия опит?! НЕ! :mrgreen:
KimBerLy1912
08-09-2007, 20:06
e kvo az haresvam edin na 38 :smt007 :smt007
Плс,кажи че не си на 13..плс.... [-o< [-o< [-o<
Schnitzer
08-10-2007, 00:48
Много ясно,ама каките не ма искат. :x :lol:
Не защото е много тъпо......много по-яко е когато -двойката е на една възраст и сами разбират как се правят нещата..постепенно ;) :)
young_rich_famous
08-10-2007, 06:33
Да бих ... даже се срещам с такъв човек ... касиерката ми в банката е на 29 ... но има перфектно тяло и е многооо палава .. и все пак не е толкова голяма разликата, за да ни е срам .. а иначе секса с нея наистина е удоволствие :D :-$
"Секс" е най-якия раздел, копеле! :D
Да бих ... даже се срещам с такъв човек ... касиерката ми в банката е на 29 ... но има перфектно тяло и е многооо палава .. и все пак не е толкова голяма разликата, за да ни е срам .. а иначе секса с нея наистина е удоволствие :D :-$
Всеки си има право на избор... :wink:
sh3_1s_7h3_0n3
08-10-2007, 07:19
имала съм възможност, но никога не го направих само заради опита... или само заради 'разхерметизирането' примерно 8) пък приятелките ми бяха възмутени що не съм се възползвала. идеята ми се струва мн тъпа...
Той може да е и 2-3год по-голям и пак да е опитен... и да има много пове4е от само единия секс 8)
mravkata_z
08-10-2007, 07:50
Много ми стана интересен разговоря между Иста и Госта.
Та, ако може и аз да изразя мнение по въпроса. Връсничка
съм на Иста и приятеля ми е 15 години по голям от мен. Това
никога преди не съм го одобрявала, не съм го търсила да е по-голям,
и винаги съм се чудела преди какво общо имат хората и за какво си говорят. Даже аз самата отначало не можех давъзприема нещата, но всъщност всичко си зависи от човека. Имаме общи интереси... танци, спорт, книги, търговия, това се все неща заемащи по голямата част от ежедневието ни и смятам, че какво по-прекрасно от това човек да има разбиране и да ги споделя с любимия, макар по възрастен. Тогава всичко е наред.
Преди си мислех, че в такива взаимоотношения по-възрастния(без значение пола) "изпива" едва ли не свежестта и жизнениете сили на по-младия, но се оказа, че греша - и това е в моя случай предпогам не с всички е така. Защото имам достатъчно голямо лично пространоство, и постоянно се срещам с хора, пътувам и някакси няма какво да ме задушава.
В случая мога да трърдя, че не е само за секс от негова страна.....
И да, има много неща, които мога да науча и се страрая да го правя, не само с него но и с всички околни.
Секса си е секс..... не е кой знае какво щото е по голям. Страва голяма работа когато има чувства и се породи от страст. Такаче не бих била с по-голям от мен заради опита. Бих била с даден човек заради самия него без значение годините.
А, нещотот което характеризира нещата и неможе да се опише по друг начин е просто, чувствам се повече жена.
:smt006
всъщност съм била с мъж, по-голям 8 години от мен...но той не беше особено опитен...така де, годините и опитът нямат мн общо
ми да защо пак не да се срештапш с по голям от теб аз сам била с 5години по голем, но не виждам проблем особенно ако си го обичкаш :smt007 ::: :smt007
krem4et0
08-10-2007, 12:53
Абсолютно съм съгласна. Правила съм секс само с 1 човек и все още правя само с него. Мога да кажа, че за година и половина сексуален живот заедно напреднахме мнооооооого. Познавам го просто перфектно, всяка негова мимика, стон или звук зная какво означават. Познавам тялото му като 5-тте си пръста, че и по-добре. Същото важи и за него по отношение на мен. Просто ме познава перфектно и ме задоволява на много високо ниво. А само до преди година и 2 месеца не знаех какво е оргазъм?
Извинявам се, но мен какво ме топли това, че е имал преди мен 10 партньорки. Първо ще ме човрка на кое място съм сред тях. Второ той ще подхожда стандартно, а не индивидуално и 3-то не искам и да си представям, че момчето което обичам е било докосвано от друга по какъвто и да е повод. Не искам дори да си го представям в обятията на друга жена. Аз си знам, че той целия е мой и винаги е бил само мой. Знам, че с никой не е бил така интимен преди. И това ми носи огромното удоволствие, че притежавам нещо, които никой на този свят не е имал-него, неговото тяло, неговото сърце. И все пак ако той беше на 40 никога нямаше да притежавам тези неща, защото нямаше да се хвана с него!
Абсолютно съм съгласна. Правила съм секс само с 1 човек и все още правя само с него. Мога да кажа, че за година и половина сексуален живот заедно напреднахме мнооооооого. Познавам го просто перфектно, всяка негова мимика, стон или звук зная какво означават. Познавам тялото му като 5-тте си пръста, че и по-добре. Същото важи и за него по отношение на мен. Просто ме познава перфектно и ме задоволява на много високо ниво. А само до преди година и 2 месеца не знаех какво е оргазъм?
Извинявам се, но мен какво ме топли това, че е имал преди мен 10 партньорки. Първо ще ме човрка на кое място съм сред тях. Второ той ще подхожда стандартно, а не индивидуално и 3-то не искам и да си представям, че момчето което обичам е било докосвано от друга по какъвто и да е повод. Не искам дори да си го представям в обятията на друга жена. Аз си знам, че той целия е мой и винаги е бил само мой. Знам, че с никой не е бил така интимен преди. И това ми носи огромното удоволствие, че притежавам нещо, които никой на този свят не е имал-него, неговото тяло, неговото сърце. И все пак ако той беше на 40 никога нямаше да притежавам тези неща, защото нямаше да се хвана с него!
В грешка си, но няма как да го разбереш преди да си правила секс и с някой друг. Но това рано или късно ще се случи. Начинт на свършване, ако щеш е различен при различните мъже. При различните видове секс - с любов, без, etc. Дали е бил само твой винаги е без значение. Опитът се добива със секс, да, но не само с един партньор. Най-добър е сексът тогава, когато е с любов - това е факт, но да опознаеш перфектно себе си и мъжете на базата сексуален контакт само с един е невъзможно. И не ми пиши, че това не ти стига и че имаш всичко, което желаеш, защото просто няма как да знаеш. Все пак - пожелавам Ви да останете дълго заедно.
По темата - да, бих, дори в момента го правя, но на този етап и двамата предпочитаме нещата да си останат на ниво приятелство.
CoOLBebZz
06-03-2009, 11:19
Приятеля ми сега ще прави 21, а аз съм на 15 :) 6 години ни е разликата :) Доста си е опитен :oops:
sasha_90
06-03-2009, 11:26
За да добия опит-не!
В момента бих се срещнала и с един, който е с 14 години по голям от мен. Нали нямало значение възрастта :angel:
аз имам връзка със 29 годишно момче :-o :-)
Да бе,как ли пък не.За какво ми е толкова по-голям от мен.Максимум 3-4 години.
Cathylicious
06-03-2009, 11:50
За да добия опит-не бих .. Но ако ме привлича сексуално,защо не .. Имала съм такъв партньор сега е на 30,тогава беше на 29 .. Заклевам се най-добрия,който съм имала до сега .. Явно годинките и неговия опит си казват думата ..
dimitar_ak
06-03-2009, 13:42
Бил съм и в двете ситуации и много по-голям и много по-малък, но не заради опита и не за 1-2 пъти. Сегашната ми приятелка е също е по-голяма от мен но с малко.
Принципно предпочитам момчета които са мин, 3 години по-големи :) Колкото по-голям, толкова по в час с нещата, толкова по добре мислещ. За секса не е гаранция, че е добър.
Хахахахаха колко сте жалки :lol:
Познавам едно момиче, което е на 14/15 и ходи с около
<30 годишен мъж :lol: :lol: :lol:
Да подчертая
- Ром е
- Дебел е
Като ги видя заедно да се мляскат направо
незнам какво ми става :shock:
Нещо ме ръчка отвътре :(
Незнам какво да кажа просто това е смешно, но
като се замисля дори и смешно не е, а е трагично :(
Как ще се чешите с момчета по-големи от 6-7 години от вас ?
И то пак е относително .. ако сте на 18 а приятелят ви е на 24 тогава вече съм склонен да приема такава разлика 8)
Но това да си на 12 и да се чешеш с моче на 19 вече
ме отвръщава :?
sKa73r4o93
06-03-2009, 16:34
НЕ ! ! !
therichbitch
06-03-2009, 16:45
бих и го правя, но не за да добия опит, а защото държа на въпросния човек ,пък и като се замисля разликата не е чак толкова голяма-5год. :>
mustaineforpresident
06-03-2009, 16:48
Имаше една приказка, "Дай на кака да те отрака, дай на бате да те прецака" :D
fashion4etyy
06-03-2009, 17:12
haresvam po4ti i samo po golemi. nad 18-19
И аз харесвам един 47г.(КРУЗ),ама няма да спа с него,защото нищо не знам и нямам опит.Ако толкова искам,взимам момчето ,с което мога да се отпусна и да експериментирам спокойно,защото знам,че се отнася нежно и с внимание...та взимам НЕГО ,една книга с указания и изпробваме заедно
-хем и двамата учимм опит
-хем ми е приятно с дадения човек.
Годините никога не са основани за някакво по-високо ниво
не знаеш отсрещния какъв ще е-да изглежда на опитен,но да не е всъщност.
monincetyyy
06-03-2009, 18:05
И аз мисля по същият начин :) :) :)
И аз мисля по същият начин :) :) :)
+1
всичко зависи от това какъв човек търсиш и в кой точно ще го намерих... не мисля че възрастта е определящ фактор...
и все пак по темата : бих се срещала с по - голям и то не само да "изцедя" опита му :)
dragonfly92
06-03-2009, 20:30
аз съм с доста по-голям от мен, но никога не е било със цел да ме научи :? просто ми е хубаво с този човек
аз съм с доста по-голям от мен, но никога не е било със цел да ме научи :? просто ми е хубаво с този човек
също
galenata
06-04-2009, 06:04
5-6 години никак не са много...но зависи,ако тя е на 13 той на 19 .. не ми се връзва...На мен и моят приятел ралзиката ни е 5 години и ни е супеер яко. :P
PainMonopoly
06-04-2009, 06:48
Не. Аз си падам по тийн. :-)
Jumbie483
06-04-2009, 07:35
Най-голямата ми разлика с приятел е била 6 години. Повече ми се струват прекалено много..
А по темата: Ако го обичам няма значение на колко е, но никога не бих преспала с някой само за единия му опит :?
1: Не бих го направила само заради опита. :shock:
2:Има огромна разлика от това да си на 13 и да излизаш с 8 год по-голям,и да си на 20 и разликата да е същата.
3:Приятеля ми е по-голям от мен с 5 год и нещо,но това няма огромно отражение(с изключение,че е по-сериозен от предишните И СЛАВА БОГУ) - аз съм на 18. :-) :-)
оооо определено да...аз съм на 20 години и с кеф си бих легнал с някоя мацка която е с 6-8 години по голяма...стига да е хубва...даже като се замисля смятам че ще е супер :grin:
пффф сега като чета че някой били на 18 и тяхните приятели били с 5-6 години по големи....и било нормално...моята приятелка е на 18 аз както спонех вече съм на 20 и виждам разлика в мисленето(кога да твърдя че тя е пораснала за годините си! ) пък неискам да си предстажям като съм на 23 да съм с 18 годишно момиче (дете)!?ако си на 25 и имате разлика от 5 години по ми се вързва...(той на 30) то 18 и 23-годишен немога да си го представя?! :-x (това е мое мнение плс непочвайте да нареждате ) ;)
nefchi_bs
06-04-2009, 19:47
7-8 години да,но по-нагоре нямам какво да им кажа,а и не ме привличат..
nikemilov
06-04-2009, 20:32
Не бих отказал 2-3 години по-голяма (18-19г) какичка да ме понаучи рззни работи... 8)
Love_Boy
06-05-2009, 09:44
Az predi nekolko meseca hodih s edna na 23! Kakuv e problemat?
ladykeisy
06-05-2009, 09:50
Това е глупаво ....смятам ,че трябва да се прави секс ,когато има любов....в друг случай - НЕ! Дори алкохола не оправдава ,въпреки ,че повечето хора го ползват за предтекст ...
В момента излизам с момче, с което имаме близо 5 години разлика. Яко е, наистина си го харесвам и не съм с него за да трупам опит! :)
samaramorgan
06-05-2009, 20:01
еми :-o срещала съм се,но нищо повече от една целувка :-)
yCheniChkaTa
06-05-2009, 20:49
Случвало ми се е ,но само целувки ,но съм навита и за нещо повече 8)
защо не дорин само от интерес
sunity06
06-20-2009, 17:10
е що па нер излезала съм с 2-ма мъже 11г по-голями от мен. Гарантирам, че няма лоши моменти, е ама секс от мен не са получили :D за сега :smt001
LiSicHkAa
06-20-2009, 17:20
Да, годините за мен не са от значение.
едва ли за да добия опит си бих легнал с по голяма :D причините тряа да са доста по сериозни :P
anyfany2
06-20-2009, 18:29
Ами зависи от човека. Принципно бих, но зависи. :-| :-| :-| :roll: :roll: :roll:
Аз съм на 21 и ходих с момиче на 24 .. уникално беше :)
Не бих отказал и на 27 даречем ..
Според мен по-големият партньор ти е рамото в живота (:
Eми бившия ми е с 11 год по-голям от мен,ааз на 18,той на 29.Има какв да се научи и т не само в секса но и самата психика на мъжа на тази връзраст.
Glezanka
06-21-2009, 16:33
Аз на 19,той на 27 ... слабо ме интересува какво казват останалите за разликата :)