View Full Version : Moderated:да си направя ли татуу? маика ми е против...
SlAdKi6a
08-06-2007, 09:53
От мн време искам да си направа татус на лявата пле6ка ама майка ми много мрази татуси 6тото ба6та ми е имал,сега са разведени бла-бла таа..кой е готов да ме приюти :lol: ебавам се,кайете са да си направа ли или не 6тото знам 4е много 6е се ядоса и не знам как 6е реагира.. 8-[ ПС МомИ4е сам !! :smt017
Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
mi idi da jivei6 pri ba6ta si toi moje da ti pozvoli 8)
SlAdKi6a
08-06-2007, 09:59
той много пие,и тва не вариант :smt011
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-06-2007, 18:32
аа те няма ли да ти искат някакво разрешение от родител??? ако не ти искат.. ако наистина много искаш направи си :) аз така щях да си правя обеца на езика маика ми беше против и ако не ми искаха подпис от родител щях да си направя... (но.... нямаше как да стане.. :lol: ) п.п, имаи предвид че наистина трябва да помислиш как би реаригарала маика ти... ии дали наистина искаш да си навлечеш яда и.. :-#
Щом не ти дава,няма да си правиш... това е..може би докато си издържана от нея ще е така (:
Аз също искам пиърсинг,но наще не ми дават и няма кво да направя : Р
Justified
08-07-2007, 15:52
Еми трябва да послушаш майка си защото а си се представи след 70 години например и тази татуйровка да ти виси.Това е гадно :-&
Направи си временна :)
Майка ти сигурно няма да се ядоса толкова като разбере,че след 6месеца(примерно) ще се махне :)
хаха аз също съм така.....само че мама е на мнение че само затворниците си правели татуировки.....тя сега заминава и аз ще се възползвам...все пак съм пълнолетна и мога да вземам решения сама! :-D
MimityYy
08-09-2007, 08:26
mi ne ti go prepora4vam ... vse pak kato nosi6 nqkfi oficialni drehi ..priemrno roklq s gol grab ili ne6to takova i tva ne6to da blesne ..nz :\
ТраЛаЛа`f
08-09-2007, 08:44
На колко години си?
ти и да искаш да си направиш татус, ако отидеш в някое свястно студио за татуировки и си под 18, ще те върнат у вас. За такова нещо искат родител. Но ако си пълнолетна вече може. И въпреки това по-добре да убедиш майка си по някакъв начин, може да мине време, но важното е че всичко ще бъде мирно и спокойно.
belerofone
08-09-2007, 10:40
От мн време искам да си направа татус на лявата пле6ка ама майка ми много мрази татуси 6тото ба6та ми е имал,сега са разведени бла-бла таа..кой е готов да ме приюти :lol: ебавам се,кайете са да си направа ли или не 6тото знам 4е много 6е се ядоса и не знам как 6е реагира.. 8-[ ПС МомИ4е сам !! :smt017
Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
И как това което ние ти кажем ще промени реакцията на майка ти или евентуалните последици за теб.....И ако наистина толкова искаш татус вероятно нямаше да търсиш одобрението на виртуални приятели....
Поздрави...
free_spirit
08-09-2007, 16:19
Ми да ти кажа по-добре не си прави-след година -2 адски ти омръзва и се чудиш "за к'во си я направих" плюс тва трябва да се маже с някви кремчета за да не избледнее и да не стане като на циганите до колкото знам. А колкото до временната-една приятелка си направи преди 3 години и в момента е избледняла и стои като някакво петно на гърба й-много е грозно... ::: така че хубаво си помисли дали да се жигосваш за цял живот... :-k
JuS7^YourS
08-09-2007, 19:05
причината на майка ти поне според мен е доста тъпа и неоснователна, за да ти забранява това. Ако примерно не искаше, щото я беше страх да не те боли, да не те заразят от иглите или нещо логично, бих разбрала притесненията и. Но това, че баща ти е имал и сега са разведени, не виждам защо да означава ти да нямаш. Ако много ти се иска, направи го. Просто после я покажи на майка си и обясни решението си, така ще си я поставила пред свършен факт, може да ти вика, да ти се кара, но пък ще си имаш татуировка. А нали точно това искаш. :)
em,ot si4ki teenove,det sa si pravili piarsingi i tn,sig 10% sa polu4ili razre6enie,dr sa si go naprili pribrali sa se i sa dignali ne4ie kravno!ako q iska6 tolkova mn napravi q,no i mneniqta na dr sa verni!4e sled vreme kato se sbra4ka6,6e e grozno i tn!ina4e naistina se iska i roditeal..po princip! :-D
Justified
08-11-2007, 15:58
Я си представи баба си с татуйровка! :-&
DevilWish
08-11-2007, 20:26
Хах мии и мойта не ми дааше няколко пиърсиънга и за напред няма да ми дава татуса + още един пиърсинг ,който ся ще си правя ,но просто съм й казала съгласи се ,щото иначе ще е против волята ти и тя ми казва "НЕЕЕ" и аз отивам и си правя пък тя нека ми каже нещо след това ;)
GaBiTyYy
08-13-2007, 22:21
ami az sum na 14 i ve4e imam tattoo ,maika mi oba4e e super razbran 4ovek i mi dade vednaga,a ti ako produljavat da ne ti razre6avat napravi si puk te va6te pred svur6en fakt kfo mogat da napraqt \:D/