View Full Version : Някой ползва ли такива?
ot tezi deto se pahat otdolu za da ne zabremenee jenata? pls kajete nadejni li sa ? i cena ?
Renate_Feliqr
08-06-2007, 11:30
Ami kazva se SPIRALA ako ne znae6.Az li4no ne polzvam saotvetno ne znam i cenata.No moje de se porovi6 iz google.com i da vidi6.
Спиралата се прилага на вече раждали жени,на други не се препоръчва и първия път се поставя задължително при гинеколог.
Ако става въпрос за вагиналните таблетки не ползвам и не знам.
&ILoveU2
08-06-2007, 11:41
може би за женски презерватив или диафрагма не съм много запозната виж тук http://rozali.com/life.php?l=a&p=2
Спиралата се прилага на вече раждали жени,на други не се препоръчва и първия път се поставя задължително при гинеколог.
Spirala moje da se slaga i na nerajdali jeni, na zapad tova ve4e otdavna e praktika, no tuk v Bulgaria o6te ne se gleda s dobro oko na tova. No e vajno da znae6, 4e spiralata po nikakuv na4in ne te predpazva ot polovo prenasqni bolesti, a samo ot nejelana bremennost. I v kraina smetka ako si na 14-18, po-dobre izob6to ne misli za podobno ne6to
bebitooo___
08-06-2007, 12:45
Spirala moje da se slaga i na nerajdali jeni, na zapad tova ve4e otdavna e praktika, no tuk v Bulgaria o6te ne se gleda s dobro oko na tova. No e vajno da znae6, 4e spiralata po nikakuv na4in ne te predpazva ot polovo prenasqni bolesti, a samo ot nejelana bremennost. I v kraina smetka ako si na 14-18, po-dobre izob6to ne misli za podobno ne6to
е да но си е доста рисковано не мислиш ли?!?
Renate_Feliqr GOVORQ ZA TABLETKITE DETO SE POSTAVQT PREDI POLOV AKT , AKO NE ZNAE6...
lqlqlqlqlqlqlqlqlql
08-06-2007, 19:18
mili4ka ne ti trqbva takova ne6to! purvo 4e se slaga pri lekar, vtoro ima po lesen na4in da ne zabremenee6 i da se predpazva6 ot bolesti!
tva sas spiralata ne e za mladi momi4eta az hodih pri ginekolkoga mi za tva oba4e e riskovano i ne e nikak priqtno.ne si zaslujava ne ti trqbva takova ne6to prosto si kypete prezervativi