PDA

View Full Version : Любовна връзка от разстояние

08-06-2007, 12:10
има ли хора тук с подобна връзка, да сте от различни градове и да се срещате от време на време ?
ако имате прекратена такава връзка ме интересува причината за това ?

08-06-2007, 12:15
Първата ми любов, която мисля за единствена за сега, беше такава.
То и човекът не си беше на място, ама и общо взето - не става.
Имам една приятелка....гаджето й е в чужбина. Много го обичаше, чакаше го, той обещаваше да се върне, но нещата прекалиха. В момента няма чувства към него.

Има й една песен Amor de lejos, тЪ в нея се пее, че любовта от разстояние не е истинска и чиста

08-06-2007, 12:18
ами аз много го обичам това момиче, даже планирам след време да се приместя при нея, ама нещо на последък ми се струва странна и ме е страх да не я загубя през това време

08-06-2007, 12:24
Ти само заради нея ли ще се преместиш? - Не си заслужава!

08-06-2007, 12:35
бих си продал сърцето ако се наложи, надявам се ме разбираш колко съм хлътнал, в момента нишо друго няма значение, само нея виждам и се надявам силно и тя да е така, макар че не го казва

malka_sladka i brutalna f
08-06-2007, 12:39
edna ot nai dobrite mi priqtelki ima takava vruzka i e vazmojno no mn TRUDNO :smt017

08-06-2007, 12:48
Аз имам такава жръзка.Трудно е,даже много.Понякога се побърквам,но не мога да си представя живота без него!!!!:*

08-06-2007, 12:52
бих си продал сърцето ако се наложи, надявам се ме разбираш колко съм хлътнал, в момента нишо друго няма значение, само нея виждам и се надявам силно и тя да е така, макар че не го казва

Я се осъзнай!
След време ще си се смееш.

Разбирам какво ти е и аз имах същите мисли преди време, ама не е точно така. Помисли разумно. Зарязваш всичко, за да сте близо и след 1 месец всичко свърша, поне според нея. Ти продължаваш да се блъскаш и да правиш всичко, за да сте заедно, но ефект няма.

Покажи характер!

08-06-2007, 13:05
незнам, времето ще покаже, ако нещата не станат ще ми е много кофти, защото ще зарежа всичко само заради нея

08-06-2007, 13:09
всъщност, не обичам да натискам педалите в една връзка, или ще е двустранно или няма да е нищо, обаче за тая мадама съм готов на всичко

08-06-2007, 13:10
vij pogovori s neq i i obqsni kakvo zna4i tq za teb i q popitai kakvo zna4i6 ti za neq obs1dete kak ot tuk natat1k 6te prod1lji vr1zkata vi i ako tq naistina te obi4a makar i ot raztoqnie tq 6te si ostane tvoq tova da ima6 podobna vr1zka e mn slojno i iziskva mn t1rpenie i nervi no ako vsi4ko stava6e lesno nqma6e da mojem da ocenqvame kak sme postignali slojnite ne6ta vij pogovorete i ako naistina si zaslujava ostani s neq i kkato sam kazva6 sled vreme se premesti pri neq no ako tq ne ocenqva tova koeto pravi6 za neq i ne os1znava kolko q obi4a6 prosto se razdelete za6toto smis1la da propilqva6 vremeto si s 4ovek koito ne ocenqva tova e nulev am 6te trqbva da stavam 6te se radvam ako vr1zkata vi e jiva i izp1lnena s svejest jelaq ti mn uspehi ot tuk natatak i ne se pritesnqvai za ni6to prosto b1di 6tasliv O:)

08-06-2007, 13:17
много благодаря на автора на последния отговор, такива думи ми дават криле, ще се опитам да и обясня по подробно какво ми е макар и да съм и казвал много пъти че я обичам, проблема е че след такъв сериозен разговор си даваш сметка за много неща а ме е страх че може да се отдръпне и да прецакам всичко

piperliv
08-06-2007, 13:37
много ми се иска да си разкажа цялата история обаче някакси ми става тежко като се замисля, а и не искам да ме познае някой, чувствам се като доктора който излекувал хиляди хора и накрая умрял защото не разбрал че самия той е болен

иначе мисля че си заслужава подобна връзка, особенно ако всичко е двустранно

Phenomenon
08-06-2007, 13:58
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
10. Връзка от разстояние: Такива връзки са обречени от самото начало(освен ако не сте завършили вече )...решението си е ваше,щ
ом се обичате трябва да се пробвате да се задържите заедно,нали любовта няма граници Wink ..но такива връзки обикновено водят до изневери=>скандали=>болка...
;)

Conrad
08-06-2007, 14:18
Нищо не става .80% от една връзка е физическият контакт а като го няма .... ](*,)

08-06-2007, 15:04
ako naistina 4uvstvata sa silni moje da sy6testvuva takava vryzka.i az imah takava vryzka i toi mnogo me obi4a6e,no bqh razdelena s nego izvestno vreme i vidqh 4e ne moga taka,nakraq pogovorih s nego i re6ih 4e trqbva da se razdelim.taka 4e ti si pogovori s neq,poznava6 q dobre i re6i koe 6te e nai-dobre i za dvama vi,no ne zabravqi 4e 4uvstvata i pri dvamata trqbva da sa dostaty4no silni,za da ne se izmy4vate,taka 4e uspeh!i pomisli sy6to i za sebe si! :)

feu
08-06-2007, 15:57
I az imam takava vryzka koqto prodyljava ve4e okolo 2 godini - toi e ot sofiq az sym ot varna, i e nai hubavoto ne6to koeto mi se slu4va. Vqrno e 4e e trudno no si zaslujava.
Ne sym syglasna 4e tezi vryzki sa obre4eni na proval [-X
Ako naistina se obi4ate vzaimno borete za tazi vryzka ne ostavqite vremeto da vi q otneme!!!!

08-06-2007, 17:29
аз много сили и воля и желание и всичко имам, ама нещо от другата страна взе да ми се изплъзва и започва да ме боли :(

feu може ли да ми кажеш как я карате, разговори, колко често имате срещи и такива неща

miloto_girl_4e
08-06-2007, 17:33
Нещо не си падам по такива "връзки".. просто телефонната(интернет)любов не ме влече..
Искам гаджето ми да си е някъде близо до мен, да си излизаме заедно, когато си искаме, а не да си съобразяваме с километрите, които ни делят..

alkobalko
08-06-2007, 17:37
За мен такава връзка не може да е пълноценна на 100%. И не говоря само з секса, но и за другите обикновени неща, една прегръдка, усмивка, нежен поглед. Просто да си вървите заедно хванати за ръка по улицата. Това са неща, които телефона и интернета не може да замени.

koalka
08-06-2007, 18:48
Не съм имала, но за да имам трябва да имам адски силни чувства.В момента със сегашния ми приятел бих я поддържала.

selen_mischief
08-06-2007, 19:00
И аз имам нещо като връзка от разстояние, но не мисля че може да се получи нещо. РАзбира се като сме заедно не знам на кой свят съм, не искам никога да се разделям с него, но когато се разделим, малко по малко чувствата намаляват. За мен тазлюбов е обречена, и може да съществува само под формата на" приятелство и още нещо.." Но при теб може би има надежда ако имаш възможността да се преместиш при нея, тък като това за мен е невъзможно. Но трабва да си сигурен че тя те обича, и то много...

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-07-2007, 16:29
Нещо не си падам по такива "връзки".. просто телефонната(интернет)любов не ме влече..
Искам гаджето ми да си е някъде близо до мен, да си излизаме заедно, когато си искаме, а не да си съобразяваме с километрите, които ни делят..

мммда .. абсолютно съм съгласна с теб... просто да можеш 24/7 да бъдеш с него ако искаш :)

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-07-2007, 20:09
ето продължете си разговорите тууук ...
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=117069&postdays=0&postorder=asc&start=0