Влез

View Full Version : Разкажете един свой ден от начало до край!

wwent
08-06-2007, 19:04
Разкажете едно свое ежедневие през НЕучебен период!

rowzz
08-06-2007, 20:33
вчера:
прибрах се към 4.30 легнах да спа, към 8-9 баба ми и дядо ми дойдоха станах да ги видя, после заседнах пред PC-то замалко(ест. пак шибаното IRC) уговорих се с един авер и излязахме. Ходихме наляво и надясно из квартала да търсим човек който да ни закара до Обзор с кола, седнахме в една кръчма хапнахме пихме по 1 бира, после отидахме до центъра да авера да земи мангизи, върнахме се пак в квартала цъкахме наляво надясно чакахме 3ти авер да свърши бачкане до 23 часа и към 23.20 тръгнахме за обзор.. отидахме там фърлихме торбите в една квартира и централно в Space.. нашорахме се, избухнахме си и заминахме към 5.00
тей стаа ли ?

Princeska
08-06-2007, 21:18
emi pribrah se nyakade kam 3 sutrinta na6te me 4akaha na vratata :roll: posle mi dignaha skandal trae6e 1 4as v 4 legnah sabudih se v 2 4asa stanah 4ipkah se i ayde pak navun s fr po centura i se pribrah v 12 \:D/ mnogo interesno nali :smt005

belerofone
08-06-2007, 22:17
Така....Сутрин ставам.....по най бързия начин се оправям и заедно с моите колеги отиваме да хапнем.....Това е около 8....В 9 на брифинг и подготовка....После всеки си подхваща програмата което е горе долу една и също всеки де.....Ако има нови туристи си ги посрещаме.....Запознаваме ги с хотела и с активите.....Помагаме има да се ориентират.....И ги занимаваме......Потдържаме пост контакт.....Цул ден не мога да си кажа и една дума на български с колегите .....Нямам минутка почивка.....Туристите нон стоп са с мен или аз им превеждам ако са на семинари и няма гидове на съответния език....То почти винаги няма де.....Аз съм с Гръцки Сръбски Френски и Японски.....Та предтавете си какав превод пада.....После ме боли главата....
После вечер на дискотека с тях.....лягаме си към 4 сутринта и на следващия ден пак така.....Голям кеф е.....Пък и не ти трябва фитнес.....Слабееш от работа ....Ами това е.....Пропускам повечето дреболии които са и най интересните ама да не ви откчавам.....
Айде всичко най ви засега......

Ice
08-07-2007, 01:59
Вчера:
Станах към 3 часа.Къпах се, изправях си косата, гледах телевизия.Стана време за излизане, ходих на кафе след това се разхождаш из квартала и понеже ми стана страшно тъпо отидох при един приятел който работи на една бензиностанция.Бензиноста цията е охранявана от колегите на чичо ми.И кво се бяхме прегърнали и без да искам съм натиснала паник бутона и изведнъж дойде чичо ми стана лафа.После с една елка смятах касови бележки колко гас са зареждали колко пари някви лудници.После ми се доспа към 2-3ч. беше и се прибрах :-s

08-07-2007, 13:49
kam avtora-vzemi ideqta..ot dosta vreme misleh da pusna takava tema ama dokato se nakaaaaaanq :lol:
po temata
sutrin stavam kogato se naspq, demek kam 12:30/13h. opravqm se, ogovarqm se da hodq na kafe ako ne otida si praq vka6ti. sled kato se varna ot kafe sqdam na kompa, slu6am muzika/ponqkoga gledam film, posle sqdam da hapna ne6to i posle pak na kompa..kam 20h si gledam filma kato svar6i kam 21h po4vam da se glasq da izlizam i kato se opraq izlizam, pribiram se razli4no ponqkoga kam 11h ako e mnogo tapo ponqkoga kam 2/3h zavisi
i taka :wink:

young_rich_famous
08-07-2007, 14:18
Ставам около 7, 7 и 10 сутринта .... сабужда ме горещо кафе и закуска от две сварени яйца и чаша студен натурален сок, после си гладя ризка, ако нямам изгладена от вчерашния ден и на работа ... до към 12, 12 и 30, когато ми е обедната почивка до 2 ... през това време гледам да хапна или да пийна кафе, някъде с авери, да погледаме малко женско, да се посмеем и после обратно на работа до 6, 6 и 30 ... след това 1 час сън, задължителен и към 9 се понасям към нощният живот, което ще рече бира с приятели или кафе с някое женско, забито през обедната почивка :smt005 Ми това е ... вечерта приключва към 1, 1 и 30 през нощта ... вече капнал ... :smt015

tuka6na
08-07-2007, 15:36
pхаха...нека оня ден да е като...уж по-разнообразен :roll:
Преди него нещо ми се губи.Та сутринта към 8 станахме с приятеля ми,коз,кафе,той на работа ,аз към зоната.; ) 12 часа бях в нас .Немаше кво да правя особено и някакъв ентусиаст,хванал се и той да шитка взе ,че каза че треело да 'почерпи'.Дадохме към борисова,коз,амфет,коз.Тъй като вече почва да ми омръзва,защото се превръща в ежедневие,се поизнесох към 6 4аса.Видях се с приятеля ми,(...)Той си тръгна,и към 12 е врме за работа.Че кой като мен и да иска да спи да прекарва времето си в смрадлив бар :-s .Та това е за онзи ден ; )Да живее разнообразието. :smt012

b0Nb0n
08-07-2007, 15:50
emi az 6te vi razkaja za sybota emi stanah kam 19:00 kato dnes 6tot zaspivam 6-7 sutrinta razsqnavah se do kam 20:00 sled tva se 4udeh ot kade moga da namera 50 leva za ve4erta ne staa6e ot na6te zaplata be6e svyr6i otdavna trqq6e hoda do baba mi koqto na 3 kilometra ot nas ama nqmah drug izbor otidoh baba i dade pribrah se kam 22:00 sednah na kompa i 4akah da stane vreme da izka4am na vyn kym 23:40 po4nah da se opravqm kypa taboti i do kam 1:00 bqh gotov obadih se na edin priqtel vidqh da hoim na disko sre6tnah me se na pansionata :) az mi vikam da praim cox ama toi ne6te6e v petak i v 4etvartak bil prail i noo pari dal i sq ne6tql kakto i da e tragnah me kam diskoto ama az nemoga tai da izleza i da mislq trezvo re6ih si zema dva paketa amfeti otidoh do moito daskalo tam be6e 4oveka zeh si poneje daskaloto e blizko do pristani6teto a pak ima sega regata s qhti ima6e noo qhti i re6ih da se napraq v nqkoi qhta ka4ih se e dna sednah 6tot ima6e masi peiki i na4artah si edna liniika ot dvata paketa drapnah gi i kam diskoto otidoh do tam no ne6to ne bqh iz6it kat horata i mi trqq6e o6te re6ih tos pat da si zema edin paket ais tos pat 4oveka be6e v gradinkata na cyrkvata otidah tam zeh si edin ais to v gradinkata peiki bol sednah na edna po ka6irana i si go drypnah aisa sedqh malko pri dilar4eto priakzvahme dokat ma hvane aisa i sled tva otidah kam diskoto syper izpra6tqn ve4e ka4ih sa iiiiii dance izlqzah me s kompaniqta kam 5 sutrinta na nikoi ne mu se pribira6e i re6ihme da otidem pri edin poznat det ba4ka na edin parking sa poraztfarim malko s nego otivame i tam bqha edni drugi priqteli i stanah noo hora i re6ihme da otidem do edin bilqrden klub da otkradnem malko 4ipsove kvo malko zehme 9 za seki po edin :D sled kato gi izqdahme ni se priqdi dini otidahme pyrvo do edin plod i zelen4uk deto dinite sedat otvynka ima paza4i ima v moment kato otidohme paza4a spe6e zehme edni dinq sled tva otidohme do edin drug plod i zelen4uk zeh me o6te edna dinq i otidah me v gradinkata na cyrkvata koqto se namira to4no na centara i nqmah me noj s kvo da gi razrejem i zehme noj ot edin ot paza4ite na sergiite na centara narqzmehsiq dadahme mu edno par4e i na nego :) i mu vyrnahme noja qdoh me dinq az neqdoh de 6tot ne obi4am dinq i sled tva se pribrahme be6e 6:40 nqkade kato se pribrah opitah se da zaspq no ne uspqh gledah tv sedqh na pc-to stana kam 13:00 i re6ih da izlizam nqkade obadih se edin aver i re6ihme da hoim v bs s negovata kola otidahme qdohme napu6ihme se razhojdihme se malko i se pribrah me kam 18:00 i togava re6ih ve4e da si legna

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-07-2007, 17:04
в тия дъждове.... мн зле минават дните.. ето вчерашния... събудих се в 11 и то защото тела ми звънна (гаджето!! :аре уа влизаи в скаип :smt005 ) та .. намърдах се пред компа иии ... седях сиг до 3.. станах .. четох писах .. и таи до 5... братовчедката доиде да ме види лигавихме се снимахме се модно ревю си правихме :smt005 (баш като лапетата) .. гледахме женени с деца.. после слязохме при нея долу таа чаках я да се преоблече че щеше да оди на ресторант с гаджето.... пак се лигавихме ... облече се та си отиде а аз си се качих тук направих салата и викнах дядо и тати да ядат с мен :smt005 тааа бяхме на масата сиг до 11 ... дядо си слезна (пиян!) а понеже беше така ии баба ми реши че тр да спи при мен заради това.. та доиде в 10:30 изгони ме от компа с предтекст че утре ставала рано :smt011 ... и си легна на другия ми креват в стаята.. изгасих компа ест.. как ако не се съобразя тати ще ми измисли някфо наказание таа изгасих го и си легнахме.. ття почна да хърка та се преместих в хола... гаджето звънна към 1 и сме си говорили сиг 20 мин :smt005 та след това наи сетне заспах...ехх тия дъждовни дни ако не свършат ... съвсем нема ко да се праи :smt012

Bubu
08-07-2007, 17:25
Ето вчерашния ден..
Хм.. спах около 11:30, 12:30 часа, станах, оправих се, отидох да обядвам, седнах на компа, циклих до към 3:30 и тогава ми спря интернетът. Бях принудена да почета книга, защото валеше и времето ограничава желанието ми да изляза навън. Четох до 6. Една приятелка ме извика на кафе. Излязохме. Киснахме в кафето до към 7:30,после се разкарахме до един парк.. После ми се обади един приятел..,че искал да ме види и се разбрахме с него да се чакаме на едни пейки. Същевременно приятелят ми мина и ме взе от мястото където бях. Отидохме на тези пейки 3мата и си лафихме до към 12:30... и докъто се прибера 1:00,1:15 стоях до към 2:15 на компа и легнах,четяйки книга. :-)

Jaffs
08-07-2007, 18:26
Ммм утре
5.15 :arrow: Ставам
5.15-5.45 :arrow: Душ, обличане и оправяне за работа
6.00 :arrow: Идва момчето от хотела да ме вземе за работа
6.40 :arrow: Пристигане в офиса
7.00 :arrow: Кафе с колегата
7.30 :arrow: Подготовка за проектите
8.00 :arrow: Оперативка и представяне на проектите
9.30 :arrow: Предаване на обект
13.30 :arrow: Край на обектите и отиване до ресторанта на татко. Обяд
14.20 :arrow: Отиване до фирмата на татко и подготвяне за проекта "Три града-една идея"
--.-- :arrow: Прибиране (по някое време)
22.00 :arrow: Среща със сестра ми

Kisses_P
08-07-2007, 18:37
ДНес:
Станах в 12 30.Седнах на пс-то и гледах филми.В 3 30 ми звъннаха да излезна навън.Излезнах.Прибрах се към 4 30 да се преоблека и пак излезнах.Прибрах се към 8 30, вечерях, на пс-то малко и след малко отивам да спа че едвам гледам

alkobalko
08-08-2007, 08:55
Ставам в 06:30, правя си сутрешната гимнастика. Взимам си душ и будя приятеля ми. Закусваме заедно и после той отива до работата си, а аз тръгвам с баща ми ъм неговата работа. Към 09:30 се връщам у нас. Влизам във форума и там прекарвам 1-2 часа. След това отново отивам при баща ми, прекарвам и там 1-2 часа. След това се виждам с приятеля ми, обядваме някъде и се прибираме или в нас или в тях. Прекарваме няколко часа самички, гушкаме се, гледаме тв и т.н. Взимаме си душ и излизаме, ходим на кино, разходка, кафе, водя го с мен на пазар. След това се пребираме да вечеряме и излизаме с приятели, или оставаме в къщи.
Това е в общи линии, ако не сме решили да пътуваме някъде за 1-2 дни.

eXtrem3-g1rl
08-08-2007, 10:38
Да вземем за пример вчера, защото просто не си спомням какво съм правила предишните дни..
Станах в 12:34 (каква точност само :lol: ), приведох се във вид, закусих и седнах пред компютъра. Чатих, писах из форума, слушах музика и така до 15ч, когато почнах да се приготвям за излизане. И тръгнах от нас към 15:20, точно тогава почна да вали, обаче аз тоя път си бях взела чадъра. С приятеля ми отидохме в едно зеведение, където срещнахме една приятелка и така ..Прибрах се в 19, и баща ми ме ангажира да готвя, понеже той щял да ходи да гледа някъде мача..Обадих се на майка ми да я питам как се готви тая манджа, дето бащата беше планирал да направя..Следих внимателно инструкциите на майка и бях учудена от резултата :-D , а междувременно докато готвех, гледах мача и много ме беше яд и тоя яд си го изкарах на един фр :-D Баща ми се прибра към 1 и заспа, аз бях пред компа и седях до 4 и половина, после легнах, щото той щеше да става в 5 за работа и да не ми пищи..и съм заспала.. :roll:
Какъв невероятен ден просто.. 8)

пепито0о
08-08-2007, 19:22
Ми да вземем вчера за пример:сутринта в 9:30 най добрата ми фр се разваня по тела ади ма няма ли да ставаш за кога ми спиш още последва 10 мин разговор(все пак говорим безплатно)станах вклучих си пс-то оправях са там ала бала,закуската както винаги я пропускам(не закусвам)в 11:00ч тряше да излизаме с тая фр бяхме заедно до кам 13:00ч разхождахме се след тва малко у нас да я лакирам :P ,до кам 15:00ч на пс-то лаф с фр след тва с един фр си правихме лаф до кам 17:15ч прибрах са майка си доиде накарах я да ме лакира и мен и почнах да се оправям за излизане в 19:00ч имах среща с таз фр кадето сутринта ме сабуди до кам 21:00ч бяхме двете и след тва с авера до...мн касно ем тва е горе долу

merilin1
08-08-2007, 19:45
ох ми станах в 7 и 30 :shock: напрау сърцето ме болеше..изкъпах се опраих се...сутришно ядосване шот косата ми пак не искаше да стане както трябва... в 10 часа среща с една приятелка за сутрешно кафенце /закъснях с 10 мин :oops: / до към 12 продължи нащо кафе щот се заговорихме за козметика...после мъже и отиде.. :) после обиколих 3 пъти центъра да си търся обувки /нищо хубаво мамка му :( / От 2 до 5 - мойта нова страст - Aerobic Striptease.. прибрах се... изкъпах се...изкъпах котката ... имаше 2 часа гонене и целия апартамент в шампоан... след това чистих... след тва ходих на гребната база с един приятел...напраихме 1 разходка от 10 км и сега след малко ще се мушкам да спя че напрау умирам...

melani
08-08-2007, 19:51
Ami na4i naprimer v4era-Maika mi me sabudi v 12 i 25 6oto zvanna po domofona otvorih i az tq vleze vka6ti preoble4e se i izleze.Posle az se vargalqh v legloto mi kam 1 polu4ih sms ot edin fr da izlizame i da sabera i drugite ot kompaniqta.Sabrah drugite,izmih se,oblqkoh se i izlqzoh.V edin i polovina se sabrahme si4ki umuvahme kakvo da praim.V 2 se pribrah do nas da zatvorq prozorcite 6oto idva6e burq posle si4ki se iztarsihme v edin,pihme bira,slu6ahme muzika,bori4kah me se ,nqkoi nameri ot nqkade vodka-otide i tq.posle pak se pribrah do nas preoblqkoh se i vzeh pari za bira kupih o6te dve butilkii pak sa6toto i taka do kam 9 4asa ,posle se pribrah v nas hodeiki na zig-zag,ve4erqh s na6te malko na pc-to,malko tv i sun

08-09-2007, 00:40
Да...Мама му деееба,когато не уча и не пътувам нанякъде дните ми са суууупер еднакви.
Когато съм си в моя град...Всеки ден е един и същи.
Вчера например беше един обикновен ден.
Е сега ще го разкажа...
Не съм ставала,защото не си лягам.Аз не спя нощем.
Така че...Като се съмна си направих едно зверско силно кафенце,изпих го, заедно с традиционното сутрешно козче.
Към 10h ходих на друго,не толкова силно кафенце с една мацка,която извади от нейния джойнт и се напушихме.
Стана ми едно такова размазано и уморено,прибрах се вкъщи,обадих се на приятеля ми,той дойде, гушкахме се докато ми беше размазано и уморено, после правихме секс,а след това се напушихме.
Той тръгна към Дружба,да пазарува стаф за морето,а аз си легнах.
Спах някъде до... 19h.
Като станах ходих да пия кафе с едно приятелче в барчето,където си губя цялото време...
Той извади,аз извадих, направихме си меееега-якия микс,надрахме се и после аз си отидох вкъщи.
Мама и тате още не си бяха легнали, помотах се с тях,пих кафе с баща ми,майка ми ми нарисува ноктите на краката, после те си легнаха,аз отциклих няколко часа на нета, писах тук някакви простотии, после четох книжка, после се напуших и изгледах две филмчета.
Ииии...Към 7-8h днес заспах, станах в 14...И натам деня е същият.
Един обикновен ден, в моя обикновен квартал...
С малката разлика,че днес съм на рожден ден на една мацка,която става пълнолетна.А рожденните дни на хора,които стават пълнолетни винаги са аааадски забавни. :P Днес денят ще бъде с една единичка по-необикновен.
Найс... :-) ave ti ako seki den prai6 tui trqa si milionerka otde namira6 pari za koz4e blaze ti btw

JuS7^YourS
08-09-2007, 19:12
ми сутрин ставам към 10, хапвам, душче, малко на компа да пиша из този сайт, после излизам с приятеля си или с приятелка, прибирам се вечерта, гледам тв, хапвам, лягам и на другия ден пак...даже аз се отегчавам като си го чета 8-[

oc_4ever
08-09-2007, 19:42
Хммм ... Да видим . Обикновено през лятото дните ми са еднообразни... Към обяд ставам обядвам , сядам на компито . Ве4ерта излизам на концерт или на раазходка с ку4ето ... Лягам си в 00:00 ... И това е ...... Един ску4ен ден . :smt015 :smt024

[X]Tiko
08-09-2007, 20:14
Dneska rano sutrin nqkyde kym 8:15 tati me sybudi. Stanah ot syn, otidoh i se izmih. Sednah pred tv-to v hola i izgledah poslednite 10 min ot semeistvo simpsyn, a sled tova i malcolm. Posle zapo4na jeneni s deca i nego go doizgledah, no epizoda be6e malko meko kazano typ za tova go doizgledah do nqkyde do 9:10. Posle si otidoh v staqta i si vklu4ih compa. Vlqzoh v 4ata i po4nah da si lafq s priqtelite. Sled tova re6ihme da otidem na rekata da se kypem. Stana 2 4asa otidoh pri priqtelite si, no ne si bqh nito banski nito havliq i trqa6e da se vry6tam do udoma da si gi vzema (na 5 min pyt ot tehniq kvartal) Otidoh i trygnahme da hva6tame avtobusa za 6em6evo. Dokato 4akahme 6ofiora dvama ot priqtelite mi re6iha da otidat do pazar4eto da qdat. Dokato otidat i 6ofiora doide i potegli. Naloji se priqtelite da idvat s taxi do 6em6evo. Ta stignahme na mqstoto i otidohme do ky6tata na edinq priqtel. Posedqhme malko tam i trygnahme kym rekata. Po pytq stana malka prostotiq(nqma da vi q razkazvam) i stignahme nie tam. Si4ki se preoblqkohme i bqhme po banski i hop aide v rekata se kypahme. Tei kato nie bqhme 5-ma a edin pt priqtelite ni ne iska6e da vliza i nie re6ihme nasila s drehito da go vkarame vyv vodata, no se okaza 4e sym go razubedil i se navi i toi da vleze vyv vodata. Sled kato naizkypahme i si napravihme prostotiqta trygnahme kym ky6atta. Edinq ot priqtelite mi nameri futbolna topka. I po pytq dokato otivahme kym ky6tata edin drug priqtel q iz6uti i topkata se prizemi vyv vodata. I dokato 4-mata se my4eha da q vadqt telefonyt mi zvynna. Vidqh 4e sestra mi prezvynqva. Obadih i se da razbera kakvo e stanalo i se okaza 4e baba mi e po4inala. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Iska6e mi se da izvikam sys pylna sila kakto vinagi sym si me4tal nqkoi den taka da izkre6tq 4e celiq grad da me 4ue. No se sdyrjah. Otidohme s priqtelite do ky6tata na edinq priqtel i dqdo mu po4na tam da rysi lafove, ta 4ak ne znaeh da pla4a ili da se smeq. Kofti trypka. Posle trygnahme na da 4akame avtobusa. Sled 10 minuti 4akane avtobusa doide. Ka4ihme se i poteglihme kym Tyrnovo. Stignahme na avtobusnata spirka i trygnahme kym kvartala. Razbrahme se 4e kym 8 4asa 6te se 4akame tam, kydeto se sybirame. Pribrah se i qko si poplakah, za6toto nqma6e kak. Prosto mi doide ot vytre. :cry: :cry: :cry: :cry: Izkypqh se i hapnah. Mnogo mi se dospa i legnah podremnah za okolo 20 minutki. Kym 8 4asa tati se pribra ot rabota. I ot togava mn ne si spomnqm kakvo stana do sega. Samo si spomnqm 4e dokato gledah novinite po BTV qdoh dinq, no bali mu maikata na dinqta. Bali mu maikata i na btv-to. Bali mu maikata na sveta. :cry: :cry: :cry: Shiban svqt i shiban jivot. Kakvo da vi kaja. Sled tova vlqzoh v tova forum4e i re6ih da izpi6a 1-2 reda. :---) Sega 4akam da stane 00:00 za6toto imam edna rabotka za 2-3 min i si lqgam da spq.

Tova be6e edin proklet den za men. :cry:

08-09-2007, 23:05
"Тя извади от нейния,той извади от неговия, направихме си микс от неговия и моя, от нейния и моя" ...
Давам пари за много по-малко трева,отколкото пуша...
Града е малък,и в средите всички се знаят, винаги като срещнеш някой той те напушва, или пък ти него...
Средно на седмица давам по 30тина лева за трева...И стига колкото сутрин и вечер да си пуша самичка,през деня да се напуша веднъж-два пъти сама вкъщи, като изляза да пуша с някого веднъж...
Другите напушвания обикновено някой черпи. :-)

Сега ми предстоят 7-8 различни дни! Йееей, довечера заминавам на моренцето!!! Нях нях! nqma li da ti e po evtino da si otglejda6 sama za indoor ti trqbva samo neonova lampa i tam ima edna kniga za otglejdane ako si zanteresovana moga da ti dam link k1m knigata ;]

VaNicHkaa
08-25-2007, 08:14
Горе доло всеки ден е различен защото с една приятелка все измисляме глупости да правим..я на гледачка ще отидем , на мач или до гората ..обаче повече дни минават така : Ставам 11 ..закусвам ..обличам се оправям косата малко и отивам на кафе кам 12 ..след това обикаляме магазините до кам 2 ..прибирам се гледам няколко сериала до 5 след това пак ям ..седя на pc-to до 6, гледам Анатомията на Грей до 7 ..започвам да се обличам и кам 8 и нещо илизаме на кафе..прибирам се ..незнам с точност ..всеки път различно ..като се прибера сядам на pc-to и кам 2 и нещо си лягам :)

minava6t 4i4ko :)
08-25-2007, 09:21
В4ера ми бе малко по-особен деня, отидох сутрин към 7.30 до ДКЦ да пусна малко кръв4ица за проба , нещо не се чувствам добре от известно време , а и щях да загубя направлението което ми бе дало GPто от 3 седмици отлагам да отида..после като се прибрах ме домързя, а и нещо ми бе кофти та реших да не ходя на ба4ане и звъннах в офиса да питам дали има някакви спешно-неотложни задачи, защото поне до 12ч няма да съм на линия, нещо взеха да мрънкат :? и се разбрахме да не ходя ..после спах , а след това си губих доста времето - Интернет, Форума,
...хванах се да дорешавам тестовете от Циското че изпита наближава направих 4 и ме домързя ..,писах си с една девойка от форума по скайп, гледах филми, а бе въобще супер мързелив ден ::: , ходих да дам кинти на един колега че го бе закъсал, пазарувах , готвих, ядох, гледах порно
разходих ненаситния, после пак решавах тестове, Интернет... :smt015

AFT
08-25-2007, 11:02
Йеа, спомням си вчера и ония ден, така че ще разкажа и двата. :-D

Онзи ден:
Станах някъде към 10-11 am., закусих. След това седнах за малко на компютъра (за около 15 мин. ) и отидох да се изкъпя. После се обличах, чаках косата ми да изсъхне (не обичам да я суша със сешоара). След това се обадих на Марч, за да и кажа да си вземе раничката, защото ще съм с роклята ми и няма къде да си прибера нещата, та, с малко зор я накарах да си я вземе. Докато я чаках да дойде, обикалях в нас като муха без глава. Тя дойде към 3 без 15, прибрах си нещата в раничката и и отидохме до магазина, за да си вземе дъвки. След това отидохме до старото ни даскало, където ни чакаха двама приятели, взехме ги и тръгнахме към кино Фламинго ( Лъки Синема е по-близо, но прожекциите на филма бяха по-късно). И така до 4 часа - вървяхме към киното, лигавехме се ... :lol: Когато стигнахме киното, си взехме билети за Дистърбия, но до филма оставаше още половин час и киснахме в киното, взех си вода и чипс, другите пък пуканки и т.н. Пуснаха ни в кино залата някъде към 4 и 25, филма почна почти навреме. Ъм, свърши към 6 и нещо (май, не помня, защото не проверих колко е часа). Отидохме на центъра, купихме си вода, едното момче си тръгна, а останалите трима се засилихме към пеещите фонтани. Когато стигнахме, се настанихме удобно и почнахме да си говорим почти само за пълни глупости. След това решихме да си ходим, някъде посредната на пътя към вкъщи се разделихме и с другото момче иииии с Марч тръгнахме да се прибираме (което включва говорене за глупости, пеене, танцуване и още каквото душа ни иска :D ). Скоро се прибрах, вечерях (то едно вечеряне .. ) и седнах на компютъра. Седях до 1 - 2 pm и реших да си легна. Гледах малко телевизия и заспах. :}

Вчера:
Станах в 11 часа, набързо закусих и се облякъх. В 12 тръгнах с майка ми към Пазарджик при братовчедка ми. Не помня кога пристигнахме, майка намери някакъв платен паркинг, та, паркира и отидохме в едно паркче, за да чакаме братовчедка ми да дойде, защото ние не познаваме много добре Пазарджик. След около 10 мин. тя дойде и отидохме на кафе. Говорехме си ала-бала и отидохме в сграда, където работи брат'чедката ( тя е зъболекар). Изчакахме я да отиде до някаква нейна колежка (което траеше 10 мин.) и отидохме на пазара, защото трябвало да купи нещо на майка и ( която се пада моя леля). След това отидохме да вземем колата и братовчедката я подкара към Билата, там напазарувахме разни глезотиики ( :-$ ) и тръгнахме към селото, в което живее леля ми (Лозен). То е много близо до Пазарджик и бързо стигнахме. Отидохме в кабинета на братовчедката ( тя работи и там като зъболекар) и киснахме при нея някъде до 4-5 часа. След това отидохме при леля за малко и тръгнахме към Пловдив. Когато се прибрах, другата ми братовчедка (която живее отсреща) ме викна да и помогна с компютъра, че нещо станало. После дойде в нас, защото явно и бяха спряли нета, но на номера на Евроком не вдигаха. Та, намерихме сайта на Евроком и се свързахме с някакъв, който каза, че скоро ще и пуснат нета, защото имало някакъв проблем. След това влязох тук, плямпах разни глупости, смях се на темите в " Любов", влязох и в другите сайтове, които посещавам. Чатих си в скайп предимно с 4 души ... ъъ ... после дойде време за спам тук и продължих да плямпам глупости. Към 2 и половина последният човек, с който си плямпах в скайпа реши да си ляга и последвах примера му. Легнах си, гледах ТВ и заспах. 8-[

Proof_of_life
08-25-2007, 11:52
моя ден започва така:
Ставам към 10, ям, сядам на компа, кум 14 часа пак ям, сядам на компа, 18 часа - ям, пак на компа в 20:30 естествено че пак ям:), после пак на компа до към 24:00-1:00 утивам да ям и лягам :)

CaSsIe
08-26-2007, 19:31
em v4era:
stanah kam 11 zqpah tv dokam 12 bez ne6ty posle edin fr mi zvynna da se razberem kade 6e hoim ,stanah,izmih se,sednah pred kompa za malko posle edna fr mi se obadi da izleznem...hoihme po magazinite,sled tfa na kafe,tq si trygna az se vidqh s toia fr pribrah se kym 9 i ciklih na kompa dokym 11-12 iii posle gleah malko tv i zaspah :::

JaklinA
08-27-2007, 19:09
oniq den:
sutrinta stavam kum 11 zakusvam govorq po telefona sqdam pred pc-to kum 3-4 zapovam da se obli4am posle izlizam s priteli kum 7-8 imam sre6ta s pritelq mi po kusno se prebiram preobli4am se i otivame na diskoteka pribirame se kum 4-5 i taka

music_pirate
08-28-2007, 08:33
12:00 ставам
12:05 сядам на компа
12:35 наще зацепват че съм станал и ме викат да ям
13:00 сядам отново на компа
17:00 ставам за да си взема нещо да ям
17:05 пак на компа
20:00 ям за вечеря
20:30 излизам
23:00 прибирам се и сядам на компа
01:00 решавам да си легна

като цяло безмислен живот ...
това е попринцип но днес е изключение :-D малко по рано съм станал

bLiNdchY
08-28-2007, 09:23
вчера: Станах изкъпах се (както секи ден) после на компа седях до 6:30 излезох срешнах се с гаджето и после на кафе поседях на вънка с приятели и се прибрах :wink:

kotetyyy
08-28-2007, 12:45
Stavam mejdu 10 i 12 i polovina! purvo sqdam na kompa! i kum 1 zakusvam! pak na kompa kum 2 ili 3 4asa sym s fr!pribiram se kum 8 i sled tfa pak izlizam ta do kum 10 ako za kusneq sledva nakazanie em se pak sym na 13

G3n4d1_LiVeRpOoL_Fen4e
08-28-2007, 19:11
Та... Ставам когато си реша... няма да казвам точен час... Първото нещо което права като стана е да отида да изям 5 или 6 гофрети със топъл шоколад. След това, лягам пак. Ставам някаде следобед, поръчвам си пица, изяждам я и излизам да карам колело. Права 2 обиколки на блока и се прибирам в нас. От там вече, сядам на компа. Гледам 1 цял порнофилм и след това играя ЦС. Играя докато си легна. Нещо такова е моят ден :)

Понякога пак си поръчвам пица ако отгладнея :) ако не, хапвам още 6-10 гофрети :) Малко е безценен моя живот ама шанс :)

я сум у село
08-28-2007, 19:14
1- края лягам си
2- сунувам
3- субуждам се вьв 3
4-турся си гжапанките 3 мин
5. обувам ги 1
6. ставам от леглото
7.то изкруцва
8.помирисвам се под ми6ниците
9.сфиря на цигулка
10.пак лягам
11.субуждам се и отивам да ям картофи
12.нахранвам прасетата и патките
13.пускам коко6ките
14.пускам компа и докат зарежда сера
15.пудя циганите които ми пробутват развалени джанки
16.за целта насьсквам пудела ми -Рекс
17. те бягат.
18.той ги гони
19. вру6там се на компа
20.глеам порно
21.ям
22.храня ку4ето
23.вру6там се на компа и глеам порно
24. освобождавам баба и дедо от мазето
25. гледам порно
26. заклу4вам баба и дедо обратно
27. :-({|=
28. прибирам коко6ките
29.храня прасетата и патките пак и ги заклу4вам
30.глеам порно
31.легам и леглото пак скрьцва.

Iviqna
08-28-2007, 21:51
mmmm
stanax v 2, opravih si staqta , sednah na kompa do 6,posle izlqzax,hoodix na kafe.. posle se pribrah, vzeh si dush.. otidox da qm pica i na disko :D

Fanatichka
08-28-2007, 22:28
Ми ще разкажа как мина понеделникът ми, защото беше нещо по-различно.Една приятелка ме събуди към 11, бяхме се разбрали да лгедаме филм във нас.След около 15 минути дойдоха още 2 мои фр.Пушихме на терасата, пихме кафе и пуснахме филма.Докато гледахме филма майката на едната ми фр. звънна и каза веднага двете да отидем у тях... :shock: и ние заминахме.Очакваше ни голямо конско, заради някои изпълнения(бяхме на селото й за 3 4 дена и не бяхме особено послушни)баба й беше разказала всичко на майка й иии 30 минути разправии имаше..след това отново се върнахме в нас.Комшийката ми също дойде да гледа филм хаха изгледахме филма, пушихме по един фас и всички се разотидоха.Към 16:00 ядох, и след това легнах да спя до към 7.В 7 и 30 имах среша с приятелките ми, ходихме на кафе, после сиии лафихме в едни градинки.Прибрах се и баща ми ме пита дали съм пила кафе сутринта и дали съм пушила цигари бла бла, аз ест. отрекох и той прие :-D после седнах малко на компа и към 3 легнах да спя! туй е..