Влез

View Full Version : Не ми вярва...

;(
08-06-2007, 21:43
Zdraveite...imam maluk problem...s priqtelqt mi skoropravihme sex za 1 put....i otkakto sme zaedno i na mene mi be6e 1.....no ima drugo....bqh otpu6ena...v smisul 4e....kogato go napravihme i sled 2-3 dni zapo4na da me pita kakvo sum trenirala ala bala.... i edin vid ot tam da mi qnqma devstvenata cipa...no ne mi go kaza napravo,samo podpitva6e.....a az nz dali e bila skusana ili ne... :shock: nikoi ne me e otvarql...toi mi e purviq....a vsum bila otovrena.....kak stava?Gadnoto v slu4eq e 4e mi pravi ptoblemi i mnog me revnuva s koi sum bila,koi mi e purviq...i t.n.a vsu6nost toi mie purviq.....no si misli 4e e drug..6oto sum otvorena...pfu :(4ustvam se ujasno....nz kak da mu obqsnq....pomognete mi malko..... :-s :-k :( i drugoto koeto iskam da pitam..po vreme na cikala moje li da mi se skusa cipata.... a i kogato trenira6 po vreme na cikal... :smt017

molq vi pomognete mi pone malko.....;(

BoneShaker
08-06-2007, 21:46
Зависи какво тренираш , ако ципата ти е много "слаба" може да се скъса лесно и без да и помагаш. Както е казано в една друга тема в този раздел на всички жени ципата е на различна дълбочина...

PoIsOoOn_GiRl
08-07-2007, 14:55
:-k Nqma kak da ti se skasa devstvenata cipa pri cik1l!!!A ina4e priqtelqt ti kfo go int dali si spala s nqkoi predi nego!!!Vajnoto e 4e sega si s nego... :smt038

marina star
08-07-2007, 15:01
Zdraveite...imam maluk problem...s priqtelqt mi skoropravihme sex za 1 put....i otkakto sme zaedno i na mene mi be6e 1.....no ima drugo....bqh otpu6ena...v smisul 4e....kogato go napravihme i sled 2-3 dni zapo4na da me pita kakvo sum trenirala ala bala.... i edin vid ot tam da mi qnqma devstvenata cipa...no ne mi go kaza napravo,samo podpitva6e.....a az nz dali e bila skusana ili ne... :shock: nikoi ne me e otvarql...toi mi e purviq....a vsum bila otovrena.....kak stava?Gadnoto v slu4eq e 4e mi pravi ptoblemi i mnog me revnuva s koi sum bila,koi mi e purviq...i t.n.a vsu6nost toi mie purviq.....no si misli 4e e drug..6oto sum otvorena...pfu :(4ustvam se ujasno....nz kak da mu obqsnq....pomognete mi malko..... :-s :-k :( i drugoto koeto iskam da pitam..po vreme na cikala moje li da mi se skusa cipata.... a i kogato trenira6 po vreme na cikal... :smt017

molq vi pomognete mi pone malko.....;(

az sam absoliutno sa6tiq slu4ai!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!11

moq o6te ne mi vqrva 4e sam bila devstvena i tva si go ma4i i do den dne6en,sorry mila no ne moje6 da mu obqsni6,opitvala sam vsqkakvi metodi i ne stava

sh3_1s_7h3_0n3
08-07-2007, 15:02
1. вземете порастнете
2. кажи му да се образова по ?са и 4е не е задължително още първия път да ти те4е кръв, да ти се скъса ципата и т.н, и т.н.
3. к'во общо има скъсването на девств. ципа и цикъла?! :-k

08-07-2007, 15:12
emi i az sym v sy6toto polojenie... samo 4e nie go napravihme dosta otdavna ama nqma zna4enie. I v moq slu4ai sy6to ne e imalo bolka i kryv i toi za tva si misle6e 4e ne mi e pyrviq pyk i mi kaza 4e sym se spravqla dosta dobre za momi4e bez opit.. brei brei na4i sym priroden talant :-D taa i moq taka se samnqva6e ama s vremeto mu dokazah 4uvstvata si i si izgradih doveri ot negova strana i sega toi ne se symnva 4e sym bila i vse o6te sym samo negova :) Uspeh!

swords1010
08-07-2007, 15:19
Ами обясни му, че не е задължително да си правила секс за да се скъса химена. :wink:

`Death`Whore``
08-07-2007, 15:21
Това говори много за чувствата му към теб...

Nadelina
08-07-2007, 15:30
Devstvenata cipa moje da se skysa i bez da si pravila sex.. no ne i ot cikala... I osven tova dori tq da e bila skysana.. predpolagam che ti otdolu si bila tqsna.. shtoto nikoga predi ne si bila s myj.. i si bila "dyrvo" taka da se kaje.. v legloto... Tova ne mu li govori che vsyshnost si devstvena.. I btw `Death`Whore`` e prava .. tova govori mnooogo za chuvstvata mu kym teb! :smt011

08-07-2007, 16:11
tctctcct...devstvenata cipa moje i da se skasa bez da si pravila sex (pri fizi4eski uprajneniq i dr.)tvoq priqtel neznae li tova?!?pak i ti sa6to bi trqbvalo da go znae6!

Wizley
08-07-2007, 16:20
Чел съм, че при малък % от момичетата липсва ципа . При други пък тя е мн еластична и пенисът може да проникне през дупчицата , която служи за менструация. При тези случей ципата се маха по време на раждане.