View Full Version : Проблем с майка
RiseGirl
08-07-2007, 08:54
Та проблема ми е следния. Искам да замина на море при приятеля ми /той бачка там/ , аз преди време ходих ама майка не иска пак да ме пуска. Кажете ми как да я убедя да ме пусне. И ако може без такива: Не мислиш ли че ти става много и тем подобни. Защото наистина приятеля ми липсва страшно много и искам много да съм с него. Надявам се ме разбирате :|
poison_girl_
08-07-2007, 12:24
Тя знае ли за него ? Ако знае просто и кажи,че искаш да бъдеш с него,че ти липсва обесни и там нещата ... а ако не кажи и че ти се ходи на море дДз и аз #-o
RiseGirl
08-07-2007, 12:34
:P знае бе. даже са приятели.аз първия път като ходих тя знаеше че отивам при ниго.даже те дойдоха след мен. обаче изобщо нз защо сега не иска да ме пуска :(
poison_girl_
08-07-2007, 12:51
еее щом знае тогава къф и е проблема да не те пусне ](*,) ... освен да и се помолиш малко да направиш мили очички просто не ми хрумва друг вариант в момента ... аз например кът почна да се моля на наще ии само мрънкам и то писва и ме пускат :smt005
RiseGirl
08-07-2007, 14:09
emi i az 6te im mr1nkam dokato im omr1zne pak 6te vidim kvo 6te stane. 6te pi6a prod1ljenie :lol: