PDA

View Full Version : Объркана...Съвет?

BebeTooOoo
08-07-2007, 15:23
Здравейте.Няма с кого да споделя и затова избрах форума , защото знам , че хората тук биха ми дали добър съвет какво да правя.Значи проблема ми е следния (ако може да се нарече "проблем").Харесвам най - добрия приятел на бившето ми гадже.Даже мисля , че се влюбвам в него.Не знам как стана и защо , но нещо в мен отново тръпна.Когато се разделихме с бившия , той си помисли , че всичко това става заради приятелят му , но всъщност не беше така.Охладняхме един към друг и аз сметнах за добре да не продължаваме , а просто да останем приятели.Той все още неможе да приеме , че сме разделени , иска да се съберем , но аз не изпитвам същите чувства към него и точно това ме спира.Най - добрия му приятел знае , че имам симпатии към него.С него доста добре се разбираме.Споделяме си и също сме приятели , което ме безпокои.Да харесам един от приятелите си , човек , който знае толкова много за мен , човек , който ме е подкрепял и съветвал , малко ми е странно , но е факт.Хората ми казват да го забравя , да не мисля за него , но какво да направя като то си ми идва от вътре , други пък ми казват да се боря за него.Объркано ми е.Но всъщност знам , че няма нищо да се получи между нас , незнам причината , но така си мисля.Попринцип момичетата биха зарязали най - добрата си приятелка заради момче , но момчетата не са способни на това - да остават приятелството си заради момиче.Незнам какво да правя , той е толкова мил , добър , помага ми с каквото може , нооо охх незнам...Какво бихте ме посаветвали?Да продължа да се боря или не?Как бихте постъпили на мое място?Моля ви за сериозни отговори и съвети.Търсих , но не намерих подобна тема , съжелявам ако има.

Благодаря на тези , които прочетоха темата и на тези , които ще дадът мнение.

MajeStic
08-07-2007, 15:33
Попринцип момичетата биха зарязали най - добрата си приятелка заради момче , но момчетата не са способни на това - да остават приятелството си заради момиче.[/b]

Случка преди 2-3 седмици. Една приятелка скъса с гаджето си и тръгна с най-добрия му приятел. Бившото й гадже си я харесва само, че вижда, че нещата не вървят. Момчетата все още са си приятели и отделно тя и най-добрия приятел на бившото и гадже са заедно.

И по скоро твойто бившо гадже трябва да се замисли дали за едно момиче трябва да си развалят приятелските отношения. Един приятел беше ходил с едно момиче( моя приятелка )... та след като скъсаха и аз имах игра с нея... той много се беше привързал към нея само, че нищо не ми каза. Дори след време ми даваше съвети само, че аз не исках да се занимавам повече с нея. Явно зависи от човека... зависи колко са пораснали и таква ще бъде и реакцията им.

gamercheto_
08-07-2007, 15:40
Сложна ситуация....Според мен трябва да поговориш с него....сама трябва да си прецениш какво да му кажеш и до каква степен да му признаеш за чувствата си...щом се държи така с теб или те има за много близка приятелка или иска да има нещо по-сериозно но не смее да ти каже!Защо ти е странно това че можеш да си с човек който знае толкова неща за теб?Всеки има свое мнение затова сама трябва да си прецениш..никой не ти е в сърцето и никой не може да знае това което изпитваш към това момче както е!окей разделила си се с приятеля му...може би и това го спира все пак излизат заедно и ако ти тръгнеш с него нещата м/у тях могат да се прецакат и могат да забравят за това че някога са били приятели само защото това момче е тръгнало с теб....!де да знам аз леко се оплетох дано си разбрала какво исках да кажа....според мен трябва да говориш с него...или ще имаш една страхотна връзка с човек който винаги ще е до теб и ще те подкрепя или ще си останете приятели...но има и маалко по-лош вариант... той да ти каже че не иска повече да има нищо общо с теб и да пропипеете и приятелството си...

08-07-2007, 15:46
Така...ако стане нещо с това момче един ден ще се разделите и колко и да си говорим ще си останеш и без гадже, но по-важното без приятел.
Помисли си добре. Обмисли дали това не е просто влечение.

BebeTooOoo
08-07-2007, 15:47
Ако искаше да няма нищо общо с мен , досега да ми го беше казал , защото той знае.Но бившия ми приятел колкото и да ревнува ми каза , че ако аз съм щастлива и той ще е щастлив.Мерси за съветите. :wink:

gamercheto_
08-07-2007, 15:51
ми щом иска да има нещо м/у вас какво чакаш...кажи му кво чувстваш а той трябва сам да си реши дали е говот да бъде с теб при положение че рискува приятелствотот си с бифшия ти!пък и наистина ако стене нещо по сериозно м/у вас и после като се разделите ще загубиш и гаджето ти и най-добрия ти приятел...сама си реши :)

`Death`Whore``
08-07-2007, 15:52
Забрави за приятеля. Той може и да не бъде наранен от това, но НИКОГА не се забърквай с приятели.

koalka
08-07-2007, 15:58
Да, момчетата не си развалят в повечето случаи приятелството си заради момиче, но дали, ако приятелят ти има още чувства към теб, няма да се окаже обратното?А и то си ти идва отвътре, това да си го харесваш, но помисли и прецени какви са ти шансовете с него и дали въобще има смисъл да се бориш.Знаеш ли за неговите чувства?Какво мисли той по въпроса?Не е зле да поговориш с него.Вече ще се наложи да го забравиш, ако той няма чувства и не се интересува от теб.Ако се интересува-бъдете заедно, но в един момент това тяхно приятелство може да го спре, въпреки че може и да те харесва.Седни и обмисли нещата.Успех!

koalka
08-07-2007, 16:00
Ако искаше да няма нищо общо с мен , досега да ми го беше казал , защото той знае.Но бившия ми приятел колкото и да ревнува ми каза , че ако аз съм щастлива и той ще е щастлив.Мерси за съветите. :wink: Да, ама той знае ли, че харесваш приятеля му?Дали тогава ще бъде щастлив?Еми явно, приятелството го спира, както казах.По-добре остави нещата сами да отминат.Няма смисъл, ако той няма чувсва. :wink:

BebeTooOoo
08-07-2007, 16:03
Ако искаше да няма нищо общо с мен , досега да ми го беше казал , защото той знае.Но бившия ми приятел колкото и да ревнува ми каза , че ако аз съм щастлива и той ще е щастлив.Мерси за съветите. :wink: Да, ама той знае ли, че харесваш приятеля му?Дали тогава ще бъде щастлив?Еми явно, приятелството го спира, както казах.По-добре остави нещата сами да отминат.Няма смисъл, ако той няма чувсва. :wink:

Да , знае , че харесвам приятля му.
koalka наистина се замислих върху това и горното ти мнение.Мерси за съвета.

Dead`Paladin
08-07-2007, 17:43
Попринцип момичетата биха зарязали най - добрата си приятелка заради момче , но момчетата не са способни на това - да остават приятелството си заради момиче.[/b]

^^^^ :!: :!: :!: tfa mi haresa brao na BebeTooOoo :wink: