PDA

View Full Version : Съвети за първият път

Ilian16_
08-07-2007, 18:02
Здравейте, казвам се Илиян и съм на 16 години, наскоро ги навърших. :)
Преди половин година се запознах с 1 момиче на морето, харесахме се, допаднахме си, и станахме гаджета. Всичко върви нормално все още - виждаме се почти всеки ден, пишем си и т.н. През тези 6 месеца не сме обръщали особено внимание на секса - тя не беше готова и не ни беше нуже. Само няколко пъти ми е правила свирки. Сега, обаче и двамата го искаме и съвсем скоро ще го направим. И двамата сме на 16 и девствени, и се обичаме много.

Искам да ви помоля да дадете съвети и обяснения как и с какво да започна, как протича "отварянето", с презерватив ли трябва да бъде, как да го сложа за да стане.. всякакви полезни съвети за първи път. Предварително ви благодаря.

Д-р Блъсков
08-07-2007, 18:08
Ако толкова държиш на отварянето ще ти препоръчам скалпел. Ако не си сигурен в действията си за останалата част от опрацията просто повикай мен.[/b]

alkobalko
08-07-2007, 18:09
Няма точно определен ред, правите това, което ви е приятно. Трябва обаче да бъдеш много нежен и внимателен и да се опиташ да я възбудиш максимално, за да не я боли толкова. Трябва също така да се отпуснете и да се насладите на момента. И най-важното- пазете се.

Retardo
08-07-2007, 18:19
bace ragai korkova tapa - You know it works.

08-07-2007, 19:08
Това,че задаваш толкова много въпроси ме навежда на мисълта,че не си готов да правиш секс.Разбирам че имаш желание,но повярвай ми това не е достатъчно.

loshokote
08-07-2007, 19:50
Мисля, че вече има такива теми, или поне са подобни. Относно отварянето във "Статии" има доста подробно написано описано как се отваря момиче, някъде във "Всичко за секса" е потърси :-D

JuS7^YourS
08-07-2007, 19:58
Ако никога преди това не си си слагал презерватив, по-добре се упражни един-два пъти у вас, за да не се притесниш излишно пред приятелката си. Най-важното е да бъдеш много нежен с нея, да правиш всичко бавно и внимателно, защото нея най-вероятно ще я боли при отварянето. Първо напраеи онова, което знаеш, че я възбужда най-много, за да я подготвиш максимално и тогава почвайте същинския секс. А на въпроса ти какво е отварянето, ами ти едва ли ще усетиш много-много, особено като ти е за пръв път и ще си погълнат в собствените си усещания, но тя ще го усети и сигурно ще има кръв. Но това не е задължително, всичко зависи от това колко е плътен кименът и. Дано съм ти била полезна. :wink:

lapai 4urkata jivotnooooo
08-14-2007, 17:04
zaebi vsi4ki s1veti izpii i kr1v4icata r1gai tam tebe da te nakefi posle dr shte namerish a taq kato q razvalish nikoi nqma da q iska SHIBANO KOPELE ne zn li de da i go slojesh we ko pitash tolkova

Jaden
08-14-2007, 18:33
Това,че задаваш толкова много въпроси ме навежда на мисълта,че не си готов да правиш секс.Разбирам че имаш желание,но повярвай ми това не е достатъчно.

И аз така мисля.Това ,че имаш желание (и приятелка) не е достатъчно.
Според мен е лудост да започваш от сега!
Изчакай още година или две за да добиеш ясна представа какво да правиш със сексуалния си живот и да се хванеш в ръце!.
Ако го направих сега няма да хареса нито на нея ,нито на теб.Ще се почувствате гадно и омърсени.Но ако изчакаш година или повече може и да го направиш както трябва.
Помни ,че девствеността не е срам ,а богатство.Не ти трябва от сега ДА СЕ ОБРЕМЕНЯВАШ С ПРОБЛЕМИТЕ НА СЕКСА.
Въздържание!!!

DJTiesto
08-17-2007, 14:56
amiii lek nz ti ako iska6e da razbere6 ne6ty poi4e moi6e da potarsi6 statii nqkfi takia leki rauti da pro4ete6 ti tfa ti e problema ama da znai6 nqma da ti dade v dupeto mn 6e q boli a za putkata otpu6i q parvo s prasti ama gi navlajni i taka bace ako iska6 tuka ima dosta takia temi tarsi 4eti i ako i idi6 na gosti idete go napraite na moreto tam e qko :wink:

marley
08-17-2007, 15:07
4ove4e nai-vajnoto e....DA NE MISLI6....to 6te ti doide ot vutre!edinstveno 6te te posuvetvam da q razpoloji6 dobre i ZADULJITELNO DA SI S PREZERVATIV!

Fozzy
08-17-2007, 15:16
podkrepqm savetite na momichetata trqbva da si nejen nqma kvo da se panirash prosto trqbva da se kontrolirash zashoto sq mislish edno no kato i go butnesh i KRAI onasqsh se ot kef i si gotov za 10-tina minutku :P a posle ne te ebe za nishto a ne trqbva da stava taka

menta_loverka
08-17-2007, 18:50
Kogato dvama devstvenici neznae6i po4ti ni6to za sexa go pravqt zaedno za purvi put gledkata nikoga ne e hubava :D purvo zapo4nete s lubovna igra posle 6te si sloji6 kondom i 6te go puha6 bavno za da ne q boli tolkova dokat i skusa6 cipata i taka natatuka se opravqi sam