PDA

View Full Version : Как да се отърва от досадното акне по-бързо!

natyjenata
08-07-2007, 18:24
Imam problem visoka sum 165 a sum 16 godishna iskam da sstana pone 175 kak moga da go postigna.diustaban sum i nemoga da treniram voleibol ili basket ili kvoto i da e shtoto mn burzo se izmorqvam.Nqkakvi hap4eta ili neshto takova..iskam da sum po visoka.naistina mn iskam.Molq vi pomognete mi no pls bez otgovori : taka si si mn dobre ala bala :(( sushto taka imam i problem s akneto kakto vseki teen kak po burzo moga da go mahna primerno za sedmica 2-3...tova sa mi dvete nai problemni neshta.... POMOGNETE MI!!

Swinkenhoffer
08-07-2007, 18:34
височината си е до ген, ако ваще не са високи, няма как ти да си висока.

за акнето - Акне Актив Аут и трици за лице, както и хума. има ги в аптеките. :)

natyjenata
08-07-2007, 18:49
4uvala sum za nqkakvi hap4eta ama..dali pomgat za po burz raztej :{ iskam da porasna..

sladku_bebzi
08-07-2007, 18:52
Купи си обувки на високи токчета 8)

Swinkenhoffer
08-07-2007, 18:53
не им вярвай много на тези хапчета, ако изобщо има такива. кой знае какви лайна са... не става така. :?
защо ти е да си висока? о.О повечето мъже са ниски. ужасно е. :lol:

Kisses_P
08-07-2007, 18:53
На 16 си, ще растеш още. макар че ако не ти е заложено в гена от 165 до 175 не вярвам да станеш.
Относно акнето за 2-3 седмици напълно няма да ти се изчисти лицето.Постепенно ще стане.Наиситна хумата много помага.Вземи си от аптеката и си прави маска през 3 дена някъде.Отделно си вземи тоник и подходящ крем според кожата ти.Аз съм с по-суха кожа, но предразположена към акне.Ползвам тоника на Ариес козметикс/ един зелен е, той е антибктериален/ + крем Пали / също от аптеката/ тези две неща и хумата ми преобразиха лицето.Сестра ми пък ползва лосион на Амрита за мазна кожа.На нея и действа добре.Самия лосион съдържа спирт и на моята суха кожа не се отразява добре.Другия лосион не съдържа спирт.Е това е което аз използвам и при мен върши работа.Въпроса е да намериш най-доброто за себе си

natyjenata
08-07-2007, 18:57
emm prosto sum nisi4ka :{ ne e tolkova zle ama.... i kak moga da napravq taka 4e da me haresvat pove4e mom4etata na viziq :{ imam predvid ne sum 4ak grozna ama ima neshta v sebe si koito ne haresvam :{ pfff ot4aqna sum ot sebe si ve4e..

Swinkenhoffer
08-07-2007, 19:01
какво не харесваш в себе си? някои неща могат да се поправят... евентуално. :)

natyjenata
08-07-2007, 19:04
emm tqloto...nemoga da hodq da bqgam izmorqvam se strashno b1rzo..:{{ liceto... ne si haresvam... i se 4udq kak shte e podhodqshto da se grimiram za da izglejdam po dobre ili da si pod4ertaq o4ite po nqkakuv na4in nz...

natyjenata
08-07-2007, 19:05
i biusta po v1zmojnost iskam da si uveli4a ama.... ne mi dal gospod :{{

Swinkenhoffer
08-07-2007, 19:27
тва за циците ми е познато, ама го преживях вече. :lol:

за грима по-добре се допитай до някой, който разбира (в козметично студио/салон за красота, ала-бала)... много зависи от формата на лицето, цвят на кожата, кое искаш да изпъкне или кое да скриеш.

Mitakaaaa
08-11-2007, 23:16
Акне...Ако си от Варна Отиваш при Дк-Томов....Един от най-добрите...даже сигурно най добриа !!! аз се мажа със Акне оут едно синъо ве4ер със него се мия ....и пия хап4ета !!за 2-3 седмици няма как....ааа забравих...мажа се също със един антибйотик...
Бтв Дк-Томов зима 20 лева ама лекарствата му не са ефтини :) иам предвид даде ми едни хап4ета 40 треа си зема....15 хап4ета 30 лева ..тай кат глеам само акнето не е скъпо :)

П.П Сорри за правописните грешки не съм свикнал на пиша на кирилица :)

sladkotoy
10-02-2011, 14:25
Има специални лосиони за лице можеш да се консултираш и с дерматолог. В аптеките продават някаква серия медицинска козметика. Никога не се опитвай да прикриеш пъпките с фон дьо тен -това само ще усложни проблема. Можеш да използваш специален коректор за акне-с него може да покриеш не повече от 2-3 пъпки. Избери най-неприятните и коригирай тях!!!!! Успех! :grin:

millmii
10-02-2011, 14:56
Има специални лосиони за лице можеш да се консултираш и с дерматолог. В аптеките продават някаква серия медицинска козметика. Никога не се опитвай да прикриеш пъпките с фон дьо тен -това само ще усложни проблема. Можеш да използваш специален коректор за акне-с него може да покриеш не повече от 2-3 пъпки. Избери най-неприятните и коригирай тях!!!!! Успех! :grin:

:lol: Това е от една книжка,нали .. :)

Cucko0
10-02-2011, 14:58
2007