View Full Version : Moderated: Какво да правя, ако майка ми разбере?
Sweet__baby
08-07-2007, 18:53
Здравейте. Искам да споделя...
Тук из форума чета и на някои им завиждам кви родители имат. :( :smt010 Мойта майка мисли , че е нормално на 19 - 20 направо още си живее в 20 век лелеее омръзнала ми е с нейните ''умни'' мнения. :smt013 :smt011 не знае , че има и момичета дето на 11- 12 са се е*али ама иначе на мене седнала да ми говори. аз не съм започнала още да водя полов живот.. btw на почти 15 съм .... не знам, скоро мисля да се е*а с гаджето ми, а майка ми , ако разбере от нас ще ме изгони .. не ми се мисли .. е не знам ква ще й е реакцията де ама така мисля...според вас какво да правя ако скоро например разбере??
Предварително благодаря и очаквам откровени мнения без подигравка!!!! :-) :| :smt017 :smt016
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3.
MajeStic
08-07-2007, 18:56
Крии и това е. Няма как да разбера, ако знаете !!!САМО!!! вие двамата 8-[
Sweet__baby
08-07-2007, 18:59
ем естествено, че ще крия, ама ако ме заведе някои ден на гинеколог ... то това е проблем иначе не ме интересува.. щото тая може да й каже.. :smt010 :smt010 :smt010
DIVINE_TIME
08-07-2007, 19:02
Aко не й даваш поводи,няма а те заведе на гинеколог! Предполагам,че не я информираш за всички промени в цикъла ти (тъй като при някои момичета се наблюдават такива след 1 път) и си переш белъото сама,така че няма как да разбере! Спкойно мила :)
MostHated
08-07-2007, 19:14
Толкова ли си загояла за ебане?
cvetityy
08-07-2007, 19:23
А за къде бързаш, в смисъл искаш ли го или просто твоя приятел го иска .. помисли добрее дали искаш да го направите ... не че ти давам акъл ии нещо такова просто все пак си още едва на 15 ... вярно има и по малки от теб които водят но това не значи че ти трябва да си като тях ... бъди индивидуална обмисли го хубаво ... а относно майка тии ... прецени що за човек е аз лично скоро ставам на 17 водя полов живот, но не съм казала на майка ми ... Айде и успех в начинанието ;-)
Sweet__baby
08-07-2007, 19:25
ами и двамата го искаме.той даже ми каза ако искам АЗ да изчакам ноо..
cvetityy
08-07-2007, 19:29
Ето това вече е друго щом самата ТИ го искаш и се чувстваш готова действай ... значи проблема остава майкатъ .. съвета ми не и казвай изчакай малко да видиш как ще се развият нещата и когато прецениш че тя ще го приеме добрее подхвани темата ... ;-)
AnGeLwItHdEvILsOuL
08-07-2007, 19:36
Защо да ти казвам "недей",щом си го решила ще го направиш, аз го направих доста малка и сега съжелявам.Колко ли момичета има като мен...
Колкото до майка ти .. ще криеш няма каде да ходиш. На моята казах чак на 16 и пак не го прие особено добре. ;)
ako te fane i kaji 4e tvoi si e jivota i vsi4ko ostanalo.... tq nemoje da re6i ni6to svyrzano s tvoito tqlo..... kato i se razvika6 ti... tq nama.. ;-)
E 6to puk trqq da i kazva6 nqkoga?Kato se ojeni6 i kato rodi6 6te razbere ,4e pravi6 sex! :lol: Vse pak pomisli dali naistina si gotova!
1. Що майка ти да разбира?
2. Не вярвам да те изгони от вас, най мноу да те затвори у вас или да те прати в манастир :-D
еми ако разбере .... па ти свиркай си :-D :-D
и аз още не съм се ебала
но мама мн харева гаджето ми (нищо че е с раста пуши трева понякоха е на бонбони,екстази и тн........)
мн го харесва има му доверие и нз ...би се сагласила да се еба с него (с капут ест.)
но аз споделям мн с нея за сичко има ми огромно доверие.....като приятелка ми е...
все пак и майките ни са минали през това което ние минаваме тепърва и знаят какво е!
и аз още не съм се ебала
но мама мн харева гаджето ми (нищо че е с раста пуши трева понякоха е на бонбони,екстази и тн........)
мн го харесва има му доверие и нз ...би се сагласила да се е** с него (с капут ест.)
но аз споделям мн с нея за сичко има ми огромно доверие.....като приятелка ми е...
все пак и майките ни са минали през това което ние минаваме тепърва и знаят какво е!
евала на майка ти ама ако ти ми беше щтерка нямаше да ти позволя да излизаш с такъв и щях да те надера по - добре първия ти път да е с по - нормално момче
JuS7^YourS
08-07-2007, 20:22
Според мен на 14 е рано за секс, ама тва си е твое и негово решение....колкото до майка ти, не се опитвай да я убедиш, че си права за това, щото вероятно никога няма да успееш и ще отнесеш някой скандал. Просто не и казвай, че си го правила, това сигурно ще я скандализира, особено като си и на 14.
и аз още не съм се ебала
мн го харесва има му доверие и нз ...би се сагласила да се е** с него (с капут ест.)
евала на майка ти ама ако ти ми беше щтерка нямаше да ти позволя да излизаш с такъв и щях да те надера по - добре първия ти път да е с по - нормално момче
имах проблеми с нея отначалото още с първото ми гадже..... той беше някаф мн голем дивак с дълга коса (до раменете некаде) абе обича екстремни спортове..... и като се запознаха с майка гледаше като гръмната........................... и следващия пак такъв беше някаф.....
но тя е видяла че аз по-такива си падам и няма проблеми ВЕЕчЕЕ
alkobalko
08-08-2007, 07:46
Мисля, че най-добре ще е да поговориш с нея. Кажи и, че смяташ да започнеш полов живот, но искаш да я увериш, че ще се пазиш. Обясни и, че знаеш какви рискове съществуват и ще бъдете внимателни. Мисля, че това ще я успокои.
Другия начин е да криеш, но лично според мен не е желателно.
naMy4Ho_KoTe
08-09-2007, 15:19
Един разговор решава всичко.
Аз лично загубих девствеността си малко преди да стана на 15. Тъй като майка ми е мъртва, баба ми е втора майка. А според нея също едно момиче трябва да загуби девствеността си най-рано на 18. Та, доста време трябваше да търпя и да лъжа относно въпроси от типа "Ама ти нали не си го направила още?". Като станах на 17 един ден се прибрях на обяд у нас. Седнах да ям. Както си ям и баба гледа телевизия и казах "Бабо, аз не съм девствена". Тя само ме погледна и аз очаквах да ме скастри, а тя само ми каза "Е,да, то вече време ти стана. Знаеш ли как да се предпазиш от бременност и болести?". Обясних и че знам и дотам с въпросите. Пък и ако не и бях казала, нямаше как да обясня най-малкото жартиерите ми... И други такива работи...
е какво може да ни е мнението!? ти да не би да мислиш, че е правилно на по 11-12 да се прави секс? ](*,) биологически е възможно, но имайки предвид цялата ситуация с обществото, в което живеем и най-малкото, че не сме обикновени животни *в никакъв случай и по-добри обаче... * никак не ти го препоръчвам... пък и секса се прави тогава, когато решиш, че си готова. няма значение майка ти или баща ти какво мислят и какво казват. искаш да го направиш на 15 - правиш го. искаш на 23 - правиш го на 23... аз си изчаках достатъчно... и не съжалявам. докато има момичета, както ти казваш, на по 11-12, които, след въпросния първи път, много съжаляват... докато има и такива, които са толкова тъпи, че не знаят за какво става дума :smt011 :smt011