Влез

View Full Version : Имам нужда от съвет и обяснение

08-07-2007, 20:02
nqma da se obqsnqvam samo ne me vzimaite na podbiv pls...s gadgeto mi re6ihme da go napravim oba4e kogato toi tragna da si go vkarva men adsi ama adski me zabolq...nego ne go pritesnqva no men me trevoji iskam da znam zashto pls pomosht

Moderated by Aleandra!

marjesa
08-07-2007, 20:03
еми ако си дествена това е съвсем нормално да те боли :-)

DIVINE_TIME
08-07-2007, 20:04
И да не си девствена пак е нормално,стига да не е системно!

08-07-2007, 20:06
vapreki 4e sam devstvena ne e normalna takava bolka bole6e me prekaleno silno iz4etoh dostata4no prostotii za devsvenata cipa kade bila i tn nikade ne se spomenava6e za bolka ot koqto da ti se dopovrashta...4yvstvam se nesposobna vapreki 4e gadgeto mi zaqvi4e vsi4ko e nared i nego tva ne go trevojelo...

marjesa
08-07-2007, 20:08
абе трябва само първия път да издаржиш на болката а след това мирна ти глава 8)

DIVINE_TIME
08-07-2007, 20:10
Ако чак толкова се притесняваш говори с лекар! Но според мен не си била достатъчно отпуснатааа,овлажнена и хиляди такива нещица могат да бъдат причинители на тази болка. Пробвайте пак и пак .. ако не успееш да изтърпиш говори с лекар.

cvetityy
08-07-2007, 20:10
Виж сега мила след като си девствена е нормално да те боли силно защото всеки е различен и всеки изпитва различна болкаа ... увери се че и приятелят ти действа бавно, леко и нежно защото и това има значение ... и въпреки всичко най-важното е ти да го искаш за да можеш да се отпуснеш и той да те предазположи психически и физически Успех в начинанието! ;-)

JuS7^YourS
08-07-2007, 20:12
ами най-вероятно, защото си била девствена, гаджето ти не те е отпуснал и възбудил достатъчно, девствената ти ципа е била по-плътна и ето как е дошла силната болка. Не се притеснявай, напълно нормално е да те боли първия път (ако е бил пъреи, понеже не споменаваш в поста си такова нещо). Ако все пак не е бил първи, а един от поредните, не знам тогава.

08-07-2007, 20:13
mersi sega sam malko po spokoina moje bi naistina ne bqh se otpysnala blagodarq

08-07-2007, 20:38
hora temata ne e zatvorena pi6ete kolkoto moje pove4e shtoto naistinase pritesnqvam kazvaite si mnemieto pls iskam da 4yq 4yjdite misli mersi

Maldita
08-07-2007, 21:48
Absoliutno normalno e da te boli...men li4no su6to me bolq hiper mnogo...daje na nqkolko puti se mu4ihme i vse pak uspqhme nakraq,taka 4e spoko 6tom ste re6ili 6te q bude:) da se uspokoi6 nqma smisul da ti kazvam,az ne bqh spokoina izob6to,kak moje da si spokoen kato te boli?!?i vse pak ako toi e nejen i deistva bavno e mnoogo po-dobre

08-07-2007, 21:54
nejen e i deistva bavno oba4e e dosta po golqm i tva sa fiziologi4ni nyjdi sga se 4yvstvam dostata4no zasramena 4ene stana nz ako i drygiq pat ako se provalq help!!!!

naMy4Ho_KoTe
08-07-2007, 23:22
vapreki 4e sam devstvena ne e normalna takava bolka bole6e me prekaleno silno iz4etoh dostata4no prostotii za devsvenata cipa kade bila i tn nikade ne se spomenava6e za bolka ot koqto da ti se dopovrashta...4yvstvam se nesposobna vapreki 4e gadgeto mi zaqvi4e vsi4ko e nared i nego tva ne go trevojelo...

И аз първия път имах чувството че тази съвсем кратка болка ще ме съсипе. После бързо отмина така както беше дошла и повече не ме е боляло чак толкова силно (понякога се случва да заболи, но е нормално и е търпимо).