View Full Version : Искам да отида на гинеколог без майка ми да разбере
iskam da ida pri ginekolog ne 4e imam problem prosto smatam 4e e vreme oba4e sam na 14 a nz ot kakva vazrast vaji lekarskata taina i ako otida nyjno li e maika mi da razbira ne jelaq tq da znae a naistina imam nyda da ida na ginekolkog...pls nakoi znae li nyjno li e maika mi da razbira????
Moderated by Aleandra
т. 7 от Првилника!
otiva6 pri li4nata lekarka i iska6 napravlenie za genekolog tq 6te te izprai pri nqkav .. (ako znae6 4asten 6tom nqma6 18 ti e bezplatno s napravlenieto) i nikoi ne ti tarsi nastoinik spokoino...
prosto otidi pri li4niq si lekar i si poiskai napravlenie,i ni6to ne bi trqbvalo da ti struva. Nqma otkakvo da se sramuva6 i maika ti nqma nujda da razbira
siguren/na li si 4e ne e neobhodimo da razbira?
MakeMeLaugh
08-07-2007, 20:34
Да, спокойно.
Направи както ти казаха по-горе ;)
mersi mnogo koito i da si taka shte napravq
Мила можеш да отидеш в кабинетите по семейно планиране. Виж тук
:arrow: www.semeinoplanirane.com
:arrow: www.safesex.bg
Аз там ходя :wink:
Naked in the wind
08-14-2007, 17:24
Отиди в някоя частна клиника или в частен кабинет.За там не ти трябва направление и може да избегнеш риска личната ти лекарка да каже на майка ти :wink:
Отиди в някоя частна клиника или в частен кабинет.За там не ти трябва направление и може да избегнеш риска личната ти лекарка да каже на майка ти :wink:
Верно,ше се поизръсиш,ама поне е сигурно :wink:
sImPaTqGaTa
08-14-2007, 20:07
Еми ако наистина имаш проблем и смяташ,че е сериозен според мен е редно да кажеш на майка си.А и ако евентуално разбере,че си ходила на генеколог без да и кажеш ще има :smt013
KimBerLy1912
08-14-2007, 20:39
Искам да отида на гинеколог без майка ми да разбере
Ми отивай,кой та е спрял,да не съм та вързала :lol: :lol: :lol:
pavkata91
08-14-2007, 20:48
корумпирай го :wink: :wink: :wink:
Ми отиди с майка си кво толкоз. Притесняваш се да не би да разбере, че не си девствена ли? Ако имаш сериозен проблем тя тъй или иначе ще научи, затова отиди с нея, ако ли не с някоя по-голяма приятелка, братовчедка, леля и т.н.
krem4et0
08-15-2007, 08:29
Момичетата трябва да посещават гинекологаоще, щом започнат да имат менструация. Независимо дали водят полов живот-поне 1 път на 6 месаца трябва да го правят. Не е срамно да кажеш на майка си. Обясни й, че не е заради секса, а защото се касае за твоето здраве.
Я да питам по-осведомените момичета. От колко годишна мога да посещавам мамограф? На 22 съм, но съм се наплашила с този рак на гърдата. Рано ли ми е?
DIVINE_TIME
08-15-2007, 11:11
Момичетата трябва да посещават гинекологаоще, щом започнат да имат менструация. Независимо дали водят полов живот-поне 1 път на 6 месаца трябва да го правят. Не е срамно да кажеш на майка си. Обясни й, че не е заради секса, а защото се касае за твоето здраве.
Я да питам по-осведомените момичета. От колко годишна мога да посещавам мамограф? На 22 съм, но съм се наплашила с този рак на гърдата. Рано ли ми е?
Кремчето е права! Аз също посещавам гинеколог почти от както имам цикъл,понеже е добре той да бъде следен от специалист. Понякога се налага да бъде регулиран,коригиран,както искате го наречете чрез медикаменти. Така е,за жалост не винаги всичко се развива нормално! Точно това обясни на майка си. Може да й кажеш,че имаш известни притеснения за цикъла си,че не идва на равни интервали,нещо такова. Не смятам,че ще ти откаже!
А на въпроса на Кремчето.. По принцип ракът на гърдата се наблюдава пр и жени над 20,а тъй като ти си на 22 няма нищо лошо да си правиш мамографско изследване! :wink: