Влез

View Full Version : Как изглежда перфектната жена за вас?

08-07-2007, 23:34
razkagete kak si predstavqte 4e izglegda perfektnata gena

za men, rusa dulga kosa s kudrici, sini o4i, 4isto lice hubavi zubki hubavo nosle,tqloto normalno s hubavo dupe i hubavi stegnati normalni gurdi

08-07-2007, 23:56
Ами предпочитам да има кестенява или черна коса(просто ми се струва че русите момичета са леки),гладко и по бяло личице,очи пъстри,зелени,сини или много светло кафяви,бели заби естествено,да има миловидно изражение.Ще ми харесва повече ако е по нисичка(165-170),слабичка или нормална структора.Стегнати нормални гарди и дупенце и естествено мил характер кам момчетата да не е няква прекалено отворена кучка.

08-08-2007, 04:46
С тъмна коса, сини очи, бяла кожа с румени бузки (не от онези жълтите бели кожи). Сравнително висока и стройна. С хубава осанка, походка. И много чар.

С едно име Анджелина Жоли

alkobalko
08-08-2007, 07:06
Не разбрахте ли, че перфектни хора няма?

`Death`Whore``
08-08-2007, 07:10
...а и какво е "перфектна външност"? Човек може да си представи нещо, което за него наистина е перфектно, но то вероятно ще изглежда смешно. Например руса, с талия 55, малко дупе, висока 1.70, 45 килограма и гръдна обиколка 110. :shock:

Dead`Paladin
08-08-2007, 07:14
pyrvo sha ma izvinqvate , no Alendra e prava... :|
btw po temata - ne me interesuva kuf sfqt e kosata i nito ochite i dali ima gyz ili cici....predi vsichko haraktera e mnogo vajen , zashtoto s izvinenie dneshno vreme mnogo rqdko se namira edno svqtsno i tochno momiche...i otdelno da e hubavka :::

GaNgStAz
08-08-2007, 07:16
pyrvo sha ma izvinqvate , no Alendra e prava... :|
btw po temata - ne me interesuva kuf sfqt e kosata i nito ochite i dali ima gyz ili cici....predi vsichko haraktera e mnogo vajen , zashtoto s izvinenie dneshno vreme mnogo rqdko se namira edno svqtsno i tochno momiche...i otdelno da e hubavka :::

=D> =D> =D>

minava6t 4i4ko :)
08-09-2007, 00:59
Тази в която ще се влюбя :smt007