Влез

View Full Version : Ревност

"Анонимен"
08-08-2007, 09:49
Ходя със едно момиче от 1 месец и много си я харесвам.Един ден и казах че съм много ревнив и тя реши че трябва да ми каже всичко за предишните и гаджета.Също така ми призна че е спала със най добрия и приятел няколко пъти и е станало спонтанно и после на сутринта са се чудили какво е станало.Само че спонтанно е само първия път ами следващите пъти?После почна да ме уверява че вече са пак само приятели и между тях няма нищо и така нататък. Да ама те учат заедно и са във едно общежитие и постоянно са заедно и си говорят по телефона.И на мен сега ми е едно такова гадно - една такава гадна болка във стомаха(разбирате ме за какво говоря нали) постоянно си ги представям заедно и тази мисъл не ме оставя намира.Апък аз не съм имал толкова връзки и сигурно може да е заради това.Имам чувството че ако я накарам да избира между него и мен тя ще избере него.Помогнете ми незнам какво да направя ами става все по зле.

marjesa
08-08-2007, 09:53
щом е тръгнала с теб а не с приятеляти значе предпочела теб пред него ! Спре да се нараняваш , като си ги представяш .... мисли за тома , че тя иска теб

sasha_90
08-08-2007, 09:56
Не ревнувай толкова много.Имай й повече доверие.

Dead`Paladin
08-08-2007, 10:02
v trudno polojenie si pich :| ......lichna moq misul pich losho si napravil kato si i kazal che si revniv....mislq che e bilo rano da i go kajesh....tova e plus za neq..kato edin vid tq znae che te ima 100%...dokato moje i da spi s drugiq....neznam da ti kaja...na tvoe mqsto bih izchakal oshte malko vreme i sam shte vida kak stoqt neshtata ..lesno e da razberesh..estestveno mislq che imash mozyk v galvata si che da q analirirash sam...nachina na durjanieto i .... :smt017 a pyk kakto ni q predstavi ti...ne mi izglejda na mnogo chestna...moq syvet e da ne hranish golemi nadejdi....samo si habish nervite...Kysmet Pich... :wink: